SersanLove
Adres e-mail podany przy korzystaniu z funkcji powiadamiania będzie użyty wyłącznie do wysłania powiadomienia. Po wysyłce powiadomienia lub upływie terminu wspomniany adres e-mail zostanie usunięty z bazy.
Jeśli produkt jest wciąż produkowany i będzie dostępny, powróci do oferty Dolce.pl. Witryna Dolce.pl jest aktualizowana codziennie.
Kategoria | Kremy pod oczy |
Marka | SersanLove |
Linia | Face & Body Care |
Skóra | Dojrzewająca, Dojrzała, Dowolna |
Forma | Płatki |
Stosowanie | Dzień/Noc |
SersanLove - hydrożelowe płatki z ekstraktem z zielonej herbaty głęboko nawilżają i widocznie wygładzają delikatną skórę wokół oczu. Esencja, którą nasączone są plastry, zawiera kawałki płatków zielonej herbaty, co czyni je szczególnie skutecznymi. Produkt tonizuje, działa antyoksydacyjnie i uelastycznia skórę. Płatki hydrożelowe można aplikować w bruzdy nosowo-wargowe, a także w okolice czoła i szyi.
Sposób użycia: Umyj i wytrzyj twarz. Wyjmij płatki z opakowania i nałóż na okolice oczu. Pozostaw na 30-40 minut. Następnie usuń i rozprowadź pozostałą esencję na twarzy i pozwól jej się wchłonąć. Płatki można aplikować pod oczy, w bruzdy nosowo-wargowe, a także w okolice czoła i szyi.
EAN/UPC: 6972257071291
Termin wysyłki liczony jest od chwili potwierdzenia zamówienia w przypadku zamówień pobraniowych. W przypadku zamówień opłacanych przelewem lub kartą, termin realizacji liczony jest od zaksięgowania wpłaty. W wyjątkowych sytuacjach czas realizacji może ulec wydłużeniu.
Zdjęcia produktów prosimy traktować jako poglądowe. Mogą występować rozbieżności, np. ze względu na różnice pojemności czy modyfikacje produktu przez producenta.
Napisz pierwszą opinię!
Twoja opinia
- Baw się i pisz, co myślisz!
Opinie pomagają konsumentom, ułatwiając wybór dobrego produktu. Ważne są też opinie krytyczne, bo dzięki którym unikniemy kupna bubla.
Firma NANOSOFT nie odpowiada za treści wprowadzane przez użytkowników witryny Dolce.pl.
Firma NANOSOFT zastrzega sobie prawo do niepublikowania treści wprowadzanych przez użytkowników wg własnych kryteriów.