Gianfranco Ferre L'Uomo
Adres e-mail podany przy korzystaniu z funkcji powiadamiania będzie użyty wyłącznie do wysłania powiadomienia. Po wysyłce powiadomienia lub upływie terminu wspomniany adres e-mail zostanie usunięty z bazy.
Jeśli produkt jest wciąż produkowany i będzie dostępny, powróci do oferty Dolce.pl. Witryna Dolce.pl jest aktualizowana codziennie.
L'Uomo
Perfumy męskie Gianfranco Ferre | |
Kategoria | Męskie wody toaletowe |
Marka | Gianfranco Ferre |
Linia | L'Uomo |
Premiera | 2016 |
Pojemność | 100 ml |
Nuty zapachowe
Nuty głowy: bergamota, imbir, kardamon, czarny pieprz.
Nuty serca: fiołek, dzięgiel, szałwia, zielone jabłko.
Baza: drewno sandałowe, mech, ambra, wanilia, cedr.
Gianfranco Ferre L'Uomo to wydany w 2016 roku nowoczesny, elegancki i wyrazisty zapach dla zdecydowanych, wiedzących czego chcą mężczyzn. Twórcą kompozycji jest Nicolas Beaulieu. Mieszankę otwierają ostre i pikantne nuty bergamotki, imbiru, kardamonu i czarnego pieprzu. W nutach serca odnajdziemy aromat fiołka, szałwię i zielone jabłko. Drzewo sandałowe, mech, ambra, bursztyn, wanilia i cedr stanowią podstawę zapachu, podkreślają naturalną męską elegancję która emanuje ciepłem oraz głęboko otula
EAN/UPC: 8011530040819
Termin wysyłki liczony jest od chwili potwierdzenia zamówienia w przypadku zamówień pobraniowych. W przypadku zamówień opłacanych przelewem lub kartą, termin realizacji liczony jest od zaksięgowania wpłaty. W wyjątkowych sytuacjach czas realizacji może ulec wydłużeniu.
Zdjęcia produktów prosimy traktować jako poglądowe. Mogą występować rozbieżności, np. ze względu na różnice pojemności czy modyfikacje produktu przez producenta.
Napisz pierwszą opinię!
Twoja opinia
- Baw się i pisz, co myślisz!
Opinie pomagają konsumentom, ułatwiając wybór dobrego produktu. Ważne są też opinie krytyczne, bo dzięki którym unikniemy kupna bubla.
Firma NANOSOFT nie odpowiada za treści wprowadzane przez użytkowników witryny Dolce.pl.
Firma NANOSOFT zastrzega sobie prawo do niepublikowania treści wprowadzanych przez użytkowników wg własnych kryteriów.