Perfumy perfumeria internetowa Dolce.pl

Lancome Tresor

Lancome Tresor Woda perfumowana spray 30ml

Opinie Klientów

Brak zdjęcia
Niedziela, 26 lutego 2006

Zapach subtelny i zdecydowanie zmysłowy... W sam raz dla kobiety uwodzicielskiej i kusicielki ;)... Polecam :0


Brak zdjęcia
Niedziela, 2 kwietnia 2006

Zapach bardzo elegancki, długo utrzymuje się na skórze, doskonały na wieczór.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 14 sierpnia 2006

Zapach mocny, zdecydowanie dla kobiet, które wiedzą czego chcą. Na początku troszkę "dusi" otoczenie, ale później nie raz się pytałam koleżanki, czym tak ładnie pachniesz? ;)


Brak zdjęcia
Niedziela, 20 sierpnia 2006

Osobiście uważam, że jest to prfuma dla kobiet uwodzicielskich.


Brak zdjęcia
Środa, 23 sierpnia 2006

Bardzo ładny zapach - polecam!


Brak zdjęcia
Piątek, 8 grudnia 2006

Używam go od kilku lat. Wiele osób pyta, jakich perfum używam, że taką przyjemną woń "rozsiewam". Uważam, że jest to zapach dla kobiet eleganckich.


Brak zdjęcia
Czwartek, 8 lutego 2007

Ten zapach znam dokładnie od 15 lat, jest jak stare dobre wino, jest rewelka!


Brak zdjęcia
Piątek, 9 marca 2007

Jest po prostu PRINCESSSSSSSSSSS!!! Śliczny!! :)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 12 marca 2007

Tak, ten zapach jest dobry.
Gorąco polecam dla prawdziwych kobiet.


Brak zdjęcia
Środa, 21 marca 2007

Piękny, klasyczny, ponadczasowy i elegancki, może zbyt słodkawo - duszący - ale na pewno kusi i uwodzi - polecam na letni ciepły, seksowny wieczór.


Brak zdjęcia
Niedziela, 22 kwietnia 2007

Jest piękny, uwodzicielski, bardzo elegancki. Dla kobiety, która ceni sobie piękno i elegancję.


Brak zdjęcia
Sobota, 28 kwietnia 2007

Prawdę mówiąc troszkę mnie rozczarował, raczej nie w moi stylu. Określiłabym go raczej (bez urazy) "dla starej maleńkiej". Mało krzykliwy, stonowany, przesadnie spokojny. Nie dla mnie.


Brak zdjęcia
Środa, 13 lutego 2008

Skojarzenia: kompot z mirabelek i moreli, róża.


Brak zdjęcia
Niedziela, 17 lutego 2008

Moja mama go używa. Pięknie pachnie. Pasuje dla kobiety "dorosłej". Jest poważny, subtelny... Bardzo długo utrzymuje się na skórze :) Mojej mamie wystarczy 30ml na rok (codziennie po 1-2 psiknięcia)! POLECAM ;]


Brak zdjęcia
Czwartek, 21 lutego 2008

Zapach bardzo elegancki, idealny dla troszkę starszych kobiet. Moja mama używa i bardzo sobie "chwali". Mnie nie zachwycił.


Brak zdjęcia
Wtorek, 24 czerwca 2008

Taki sobie, dość ładny na lato, na dzień. Za lekki na wieczór. Trochę denerwuje mnie w nim taka "słona" nuta. Ogólnie - nie jest najgorszy, ale nie jest to też rewelacja.


Brak zdjęcia
Wtorek, 24 czerwca 2008

Za to flakon - przewspaniały, 10/10 :)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 4 sierpnia 2008

Mi się wydaje, że to najlepszy zapach Lancome, ani Hypnose ani Miracle nie podobają mi się aż tak jak stary dobry Tresor. Hypnose jest zbyt sztuczna a Miracle zbyt płaski. Tresor ma to "coś" w sobie. Ale fakt, że raczej pasuje dojrzałym kobietom.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 8 grudnia 2008

Tresor - w końcu twarzą tego zapachu była Isabella Rossellini...


Brak zdjęcia
Piątek, 19 grudnia 2008

Zapach podoba mi się jedynie przy wodzie toaletowej, jest prześliczny. Woda perfumowana to zupełnie inna bajka ;/ Nawet nie chcę myśleć, jak pachną prawdziwe perfumy...


Brak zdjęcia
Czwartek, 25 grudnia 2008

Zapach niesamowity, podoba mi się. Zapach wytworny - doskonały na wieczór.


Brak zdjęcia
Sobota, 17 stycznia 2009

Dawno temu dostałam maleńki flakonik od taty, zachwycił mnie, sprawił, że zatęskniłam za nim po latach. Mąż kupił mi 100 ml i teraz mogę ubierać się w mój ulubiony zapach codziennie. Warto jednak spryskać się nieco wcześniej przed wyjściem z domu, bo na początku bywa nieco intensywny. Polecam spokojnym kobietom w okolicy 30-stki, często nieświadomym swego piękna. Ten zapach pozwala poczuć się wyjątkową przede wszystkim dla samej siebie.


Brak zdjęcia
Wtorek, 27 stycznia 2009

Zapach trochę dla starszej pani.


Brak zdjęcia
Piątek, 20 marca 2009

Zapach ponadczasowy dla wiedzących czego pragną, zdecydowanych, twardo stąpających po ziemi kobiet. Dla mnie rewelacja od 16 lat. Pozdrawiam.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 1 czerwca 2009

Zapach dla "twardo stąpających po ziemi kobiet", strzał w 10!!!
Jest tak wciągającym zapachem, że mogę wąchać go cały czas, uwielbiam nim pachnieć, czuje się wtedy wyjątkowo i jestem bardziej pewna siebie:-) To taki zapach z charakterem i to jakim!!! Mam zawsze kilka, chociaż częściej jest kilkanaście różnych butelek w szafce, ale podstawa jest zawsze ta sama, czyli:
1 miejsce Tresor,
2 miejsce Eternity,
3 Lolita i Noa, ale biała perła.
Reszta zmienia się zależnie od nastawienia, pory roku itp, ale te zawsze u mnie były i będą!
Pozdrawiam.
PS. W tamtym tygodniu kupiłam Boss Orange - REWELKA!!! I Versace ten nowy zielony - super nowości! Zdecydowanie godne polecenia!


Brak zdjęcia
Piątek, 4 września 2009

Wyjątkowo duszący, popsikałam nadgarstki, a potem prześladował mnie do późna w nocy podczas pracy przy komputerze, mimo umycia rąk, czułam go jeszcze następnego dnia, więc jest bardzo trwały, ale jest w nim coś nieprzyjemnego- ktoś ładnie to nazwał- słoną nutą. Nie podoba mi się, tak jak i mojej mamie, od której je dostałam i choć na dnie zostało kilka kropel, nie mogę go skończyć.


Brak zdjęcia
Środa, 30 września 2009

HMMMMM.... A moja opinia jest inna niż mojej przedmówczyni (albo raczej przedpisemczyni:)). Zapach nie jest duszący - a słoną nutkę - tak, tak - uważam za duży walor tych perfum. Dzięki temu są bardzo charakterystyczne i wyjątkowe! Z jednym się zgadzam - są bardzo trwałe!! Pozdrawiam wszystkie wielbicieli - Beatka...... Wierna fanka (z przerwami) tych perfum (od ponad 15 lat) i od dziś szczęśliwa właścicielka kolejnej pełniutkiej setki :-)


Brak zdjęcia
Czwartek, 3 grudnia 2009

Spróbowałam tych perfum w próbce i uznałam go za najgorszy zapach z Lancome. W ogóle mi się nie podoba, kompletnie nie w moim stylu. Zanim go kupicie przetestujcie go w perfumerii, zresztą ja nigdy nie kupiłabym perfum w ciemno. Spójrzcie na te opinie, prawie każdy zapach tutaj z rożnych firm ma swoje zwolenniczki i każda przysięga jaki jest cudowny. Podobnie z Tresor- ja osobiście go nie znoszę! A Opinie ma bardzo przychylną.


Brak zdjęcia
Sobota, 2 stycznia 2010

Ja bardzo lubię ten zapach. Ta miodowa wanilia rozpoczęta/przełamana subtelnie owocami bardzo mi się podoba. Miałam Lunę Fragonarda, czyli esencję Tresora. Wspaniała.


Brak zdjęcia
Niedziela, 7 marca 2010

Radosna kobiecość. Ciepło. Szczęście. Przyjemność. Bliskość. Zadowolenie. Wiosna. Przebudzenie do życia. :)
Smakowite. Smakowita kobieta. :))


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 13 czerwca 2011

Bardzo przyjemne, otulające perfumy, klasyk.


Brak zdjęcia
Środa, 6 lipca 2011

Pachną oryginalnie jak na masowe perfumy. Kiedyś je na kimś czułam, ale to było dawno temu. Rzadko można je spotkać, dlatego polecam tym, które lubią się wyróżniać! Udany zapach.


Brak zdjęcia
Czwartek, 5 stycznia 2012

Mój drugi zapach Lancoma i nie mogę mu się oprzeć, jest bardzo kobiecy, nie nachalny, delikatny - cudny dziękuję i polecam perfumerię Dolce.pl.


Brak zdjęcia
Czwartek, 5 stycznia 2012

Na mnie niezbyt dobrze się prezentują, ale na mojej koleżance są całkiem niezłe.


Brak zdjęcia
Środa, 18 stycznia 2012

Kolejny klasyk, który oddzieli dziewczynki od prawdziwych kobiet! NIE dla wielbicielek zapachów B.Spears, Barbie, Hello Kitty czy innych tam - pitu, pitu. To jest zapach dla kobiety wyrafinowanej, pewnej siebie, która lubi orientalno-owocowo-kwiatowe nuty. Nie jest "wytrawny" jak No5 czy J'adore na szczęście, ale równie szlachetny i nie prawdą jest, że trzeba mieć przynajmniej dwukrotnie skończone 18 lat, by go nosić - ja miałam go w wieku lat 21 i dobrze się z nim czułam.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 30 lipca 2012

Prawdziwy klasyk, bardzo trwały, trzeba korzystać z umiarem, latem ostrożnie, mocny, wyrazisty, jak go za dużo to zbyt słodki.


Brak zdjęcia
Niedziela, 23 września 2012

Wspaniały zapach, używam go od wielu lat, czasem używam innego zapachu, ale wciąż wracam do perfum TREZOR.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 8 października 2012

Jak mało jaki zapach - używam balsamu - ciągle i niezmiennie mnie wprawia w niebiański nastrój, b. długo się trzyma, to zapach - mojego życia - jak dotychczas.


Brak zdjęcia
Piątek, 17 stycznia 2014
Opinia o produkcie:

Dla mnie jest to zapach bardzo mocny, ale nie śmierdziuch. Duży plus to trwałość, używała go moją siostra i długo nim pachniała po psiknięciu.

Twoja opinia

Brak zdjęcia

Chcesz mieć własny awatar (obrazek) i zarezerwować pseudonim?
Zarejestruj się i utwórz profil na forum Dolce.pl!