Perfumy perfumeria internetowa Dolce.pl

Joop! Homme

Joop! Homme Woda toaletowa spray 125ml

Opinie Klientów

Brak zdjęcia
Czwartek, 19 stycznia 2006

Perfuma niesamowita, dobra na każdą okazję, ślicznie pachnie, polecam ;)
Cieżko ją dostać, ale warto ją kupić :D:D:D


Brak zdjęcia
Czwartek, 27 kwietnia 2006

Hmmm.... Rzeczywiście perfuma niesamowita! Perfuma bardzo charakterystyczna! Perfuma nie dla leszczy! Ma w sobie coś (wetiweria), co niektórych odpycha, a innych przyciąga... Tak chyba pachnie na księżycu ;-)). Kompozycja/trwałość na 5.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 8 maja 2006

Początkowo mnie odrzucił, sam teraz nie wiem czemu. Zapach niesamowicie oryginalny, piękny, emocjonujący, cudowny... A im bardziej się rozwijał na skórze, tym piękniej pachniał. Oto mój kolejny zakup :)


Brak zdjęcia
Czwartek, 3 sierpnia 2006

Mój kolega używa tych perfum, mają bardzo charakterystyczny zapach, na początku wydawały mi się dziwne, ale jednocześnie przyciągały uwagę... Po tym zapachu rozpoznam go wszędzie ;)


Brak zdjęcia
Wtorek, 26 września 2006

Zapach niezwykle trwały i intensywny, co do jego walorów zapachowych - jest niezły.


Brak zdjęcia
Niedziela, 15 października 2006

Jedno jest pewne - nie da się zapomnieć zapachu tych perfum, ani mężczyzny, na którym pierwszy raz się je czuło! :) Ja pamiętam ciągle mocno o wyraźnie :) Przez bardzo długi czas był to dla mnie zapach nr1 na rynku, za nimi długo, długo nic :) Teraz jest jednym z najlepszych:) Chciałabym, aby ten jedyny ich używał... :)


Brak zdjęcia
Wtorek, 31 października 2006

Polecam, polecam.
Trwały i niepowtarzalny, trochę słodki.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 1 stycznia 2007

Stara ciekawa woda o dość trwałym zapachu. Musi trochę odparować, aby wydobyć to, co w niej najlepsze. Sam czuję go długo, a płeć przeciwna jeszcze dłużej, bo jest bardziej wyczulona, a reakcje pozytywne...


Brak zdjęcia
Sobota, 13 stycznia 2007

Bardzo trwały, niesamowity zapach. Ma swój styl i wyróżnia się wśród pozostałych. Podoba się kobietom. Gorąco polecam. Trudno dostać, ale warto szukać!


Brak zdjęcia
Wtorek, 23 stycznia 2007

Są super, od 7 lat ich używam.


Brak zdjęcia
Wtorek, 30 stycznia 2007

Chyba żadna męska woda nie zrobiła na mnie takiego wrażenia!!! W połączeniu z moim ukochanym... Finezja zapachu!!!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 19 lutego 2007

Perfumy tak słodkie, że aż mdlą, po chwili od użycia rozbolała mnie głowa... Jeśli ktoś lubi bardzo słodkie zapachy, to w sam raz dla niego :P Ja odpadam.


Brak zdjęcia
Sobota, 24 marca 2007

Dzisiaj właśnie nabyłem ten zapach. Jest bardzo ciekawy i dobrze rozwija się na skórze.


Brak zdjęcia
Sobota, 24 marca 2007

Bardzo trwały, charakterystyczny zapach. Na początku dość mocny, troszkę dziwaczny. Jednak po chwili staje się stonowanie słodki i zachwycający. Dla mnie jest idealny. Warto wydać te pieniądze...
Nie ma drugiego takiego zapachu, trudno go pomylić z jakimkolwiek innym.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 16 kwietnia 2007

"Jedno jest pewne - nie da się zapomnieć zapachu tych perfum, ani mężczyzny, na którym pierwszy raz się je czuło!" - popieram w 100%!!! One są boskie... mają specyficzną siłę przyciągającą kobiety. Ich zapach zapisuje się w pamięci na bardzo długo i mężczyzna który ich używa. [ :*:*:* ]


Brak zdjęcia
Wtorek, 5 czerwca 2007

On jest super.


Brak zdjęcia
Czwartek, 7 czerwca 2007

Zgadzam się z paniami. Pierwszy raz poczułam je na moim pierwszym poważnym facecie... Niesamowite... Poznam ten zapach wszędzie ;) Wspaniałe. Polecam!


Brak zdjęcia
Piątek, 8 czerwca 2007

Świetny zapach, poczułam go na moim narzeczonym, gdy się poznaliśmy i od tej pory też mi się strasznie zaczął podobać. Teraz razem szalejemy za tym zapachem, a on ma w sobie to coś! Długo się utrzymuje. Polecam, bo wart jest swojej ceny!


Brak zdjęcia
Sobota, 21 lipca 2007

Zapach boski, pierw musiałem się upewnić 10 razy czy nie jest dla pań ;] Bo ma podobny zapach, jakby takiej woni kwiatowej :)


Brak zdjęcia
Piątek, 24 sierpnia 2007

Kiedyś używałem... dawno temu :)
Zapach wyjątkowo oryginalny... Nie da się pomylić z żadnym innym - przynajmniej ja nigdy podobnego nie wąchałem. Faktycznie troszkę przypomina zapach kobiecy... No ale to już rzecz gustu.


Brak zdjęcia
Wtorek, 11 września 2007

Wyśmienity! Utrzymuje swój zapach bardzo długo! Kupiłem go, ponieważ jest specyficzny. Pytając znajomych czy im się podoba usłyszałem różne odpowiedzi... Jednym się podoba, drudzy mówią, że kobiecy. Jest inny... Jeden z lepszych, jakie wąchałem, dlatego go kupiłem :)


Brak zdjęcia
Sobota, 15 września 2007

Nie ma powodów do zachwytów. Rzeczywiście bardzo charakterystyczny, ale nieco irytujący, zwłaszcza w początkowych nutach. Jak trochę poleży na skórze jest lepszy. Był hitem, ale jakieś 10 lat temu. Teraz jest dużo lepszych zapachów, które zaskakują jeszcze bardziej.


Brak zdjęcia
Czwartek, 25 października 2007

Zapach to sprawa indywidualna, ale jedno, co mogę powiedzieć to: woda ta jest bardzo trwała.


Brak zdjęcia
Wtorek, 30 października 2007

Zgadzam się, zapach niezwykle specyficzny :) Kilka razy zdarzyło się nawet, że zostałem zapytany przez dziewczynę przechodzącą ulicą, co to jest za zapach :) Tak więc POLECAM :) Ślicznie pachnie :D


Brak zdjęcia
Niedziela, 4 listopada 2007

Ten zapach po rozwinięciu jest przepiękny.


Brak zdjęcia
Sobota, 24 listopada 2007

Jak pierwszy raz poczułam go na moim tacie, zaraz po użyciu, to kazałam wietrzyć mieszkanie... ;) Ale z czasem bardzo mi sie spodobał.


Brak zdjęcia
Wtorek, 11 grudnia 2007

O takich zapachach się nie zapomina. Jest on bardzo poważny i na pewno nie pomylisz go z żadnym innym. Na skórze trzyma się długo, dobry na nocne wypady. Polecam.


Brak zdjęcia
Sobota, 29 grudnia 2007

Najpiękniejszy zapach na świecie. Dla faceta z klasa i który wie, czego chce.


Brak zdjęcia
Niedziela, 3 lutego 2008

Przecudowny jest. Rajcuje mnie na moim chłopaku... ;))) Jest również bardzo trwały.


Brak zdjęcia
Środa, 20 lutego 2008

Trwałość OK, zapach nawet niezły. Wszystko tak jak w komentarzach wyżej. Bo zapach to na tyle indywidualna sprawa, że trudno generalizować. Wcześniej używałem Hugo Boss - Soul i Kalin Klein - Crave, a Joop! - Homme zrobił wrażenie in plus (w porównaniu z Crave), choć nie byłem przekonany do tego niemieckiego projektanta ;) Ale Obsługa sklepu - rewelka! Powiadomienia o statusie przesyłki, szybka przesyłka (od wpłynięcia wpłaty i wysłania) 1 dzień! Brawo!


Brak zdjęcia
Sobota, 29 marca 2008

Dobre perfumiki, pierwszy raz je poczułem w Holandii i po powrocie szukałem ich w polskich sklepach, ale nie było. Teraz jest i już sobie zamówiłem największą butlę. Zapach inny od wszystkich.


Brak zdjęcia
Sobota, 12 kwietnia 2008

Przyciągają uwagę, zawsze gdy przejdzie obok mnie facet pachnący Joop'em odwracam się za nim. Ale kojarzą mi się tak naprawdę z jednym jedynym i zawsze, gdy poczuję ten zapach, wracają wspomnienia. Rewelacja! :)


Brak zdjęcia
Środa, 23 kwietnia 2008

Generalnie jaśminowy killer, w komitywie z olejkiem kwiatu pomarańczy (neroli), paczulą i wanilią w bazie. Dla odważnych, lubiących słodkie i ostre klimaty. Bardzo intensywny, zostawia kilkumetrowy ogon. Radzę aplikować z dużą ostrożnością, mając na uwadze osoby drugie i trzecie ;-)


Brak zdjęcia
Piątek, 16 maja 2008

Cudo... Po prostu cudo!!!
Zapach niepowtarzalny, nie da się go pomylić z żadnym innym! Słodki i kuszący ;)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 19 maja 2008

Przed chwilą dostałem. Przesyłka ekspresowa. Ceny świetne. Polecam całym sercem. Zapachu używam od 3 lat i ciągle mnie zaskakuje. Jest najlepszy ze wszystkich.


Brak zdjęcia
Piątek, 23 maja 2008

Co ja mogę powiedzieć...
CUDOWNY!!!! Słodki i zdecydowany!
Zawsze kiedy go czuje... Kapituluję ;)
Polecam dla każdego, pewnego swojej męskości mężczyzny.


Brak zdjęcia
Czwartek, 24 lipca 2008

Ten zapach można sobie wyobrazić, nawet nie używało się go parę lat :) Właśnie sobie zamówiłem największa buteleczkę i nie mogę się doczekać. ZDECYDOWANIE POLECAM!!!!!


Brak zdjęcia
Czwartek, 31 lipca 2008

Bardzo fajny. Bardziej jak unisex. Wyjątkowo trwały. Czuję go nawet po dniu pracy, po wzięciu prysznica i to nad ranem. Na początku mocny, słodki, jakby jagodowy. Potem bardzo przyjemny.


Brak zdjęcia
Niedziela, 3 sierpnia 2008

Jak dla mnie mdlący, ale nie słodki. Odstawiłem go, gdy ktoś podzielił się też tą opinią ze mną, ale po komentarzach dziewczyn chyba dam mu jeszcze jedną szansę. Jest(za)BARDZO trwały skoro czuję go sam od siebie przez cały dzień... Ubrań wolę nie pryskać. Nie jest lekkim wiosennym zapachem, tylko raczej klasycznym.


Brak zdjęcia
Piątek, 22 sierpnia 2008

Ten zapach ma coś w sobie, jest trwały. Polecam dla dojrzałych gości.


Brak zdjęcia
Sobota, 13 września 2008

Perfum bardzo trwały - za to plus, natomiast sam zapach - dla mnie tragedia, żaden facet nie powinien tak pachnieć. Co to za zapach - jakieś owoce wiśnie itd. Dla małych dziewczynek, nie dla mężczyzn.


Brak zdjęcia
Sobota, 4 października 2008

To najtrwalszy zapach jaki znam, ale i jeden z okropniejszych w zapachu. Do M666: Co to jest perfum?


Brak zdjęcia
Czwartek, 9 października 2008

Bardzo oryginalny, nie każdemu się podoba, zdecydowanie wolę Joop Jump!


Brak zdjęcia
Wtorek, 14 października 2008

Zapach dla odważnego gościa, bo jednak jest inny niż wszystkie, niepowtarzalny i dziwny... Ogólnie polecam:)


Brak zdjęcia
Wtorek, 28 października 2008

Niesamowity zapach, czuć go - mnie - było w całym kilkupiętrowym budynku, nawet po paru godzinach. A te spojrzenia kobiet... Polecam bezwzględnie.


Brak zdjęcia
Piątek, 31 października 2008

Zapach mojego chłopaka :) Delikatny i zmysłowy, a jednocześnie męski i pociągający :D


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 1 grudnia 2008

Zapach na 6+ polecam. Jak go dostałem na prezent doceniły go dopiero koleżanki z pracy. Jestem zadowolony.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 15 grudnia 2008

To są męskie perfumy? Zbyt mocne, narzucające się, u mnie w biurze gość kilka razy przesądził z dozowaniem, było czuć z odległości 15 metrów, duszące, strasznie męczą i wprawiają w ból głowy. Te perfumy muszą być nakładane bardzo ostrożnie, kropelka na palec, a nie spryskiwanie po klacie czy szyi. Jest wiele innych słodkich perfum godnych polecenia, proszę was - jeśli je macie nie przesadzajcie :)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 15 grudnia 2008

Mega trwałe - nawet po wypraniu koszuli, podczas prasowania, było czuć ten zapaszek :o) Jak dla mnie nic specjalnego, ale płci pięknej się podoba ;o)


Brak zdjęcia
Czwartek, 8 stycznia 2009

Perfumy w porządku, aczkolwiek cudów nie ma. Mnie na przykład dużo bardziej odpowiada Jump tego samego producenta, ale to oczywiście kwestia gustu. Mam pytanie, czy wąchał ktoś może Joop! Homme Beach Clubbing? Pozdrawiam.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 19 stycznia 2009

REWELACJA!!! Kocham ten zapach, mrrrr ;)Rzeczywiście może pachnieć jak unisex, ale jest tak słodki, ze facetowi który ma go na sobie...naprawdę trudno się oprzeć...


Brak zdjęcia
Niedziela, 8 lutego 2009

A ja niestety nie cierpię tego zapachu, duszący, strasznie ostry. Działa nam mnie jak A-Men Muglera - szybko zmyć próbkę i zapomnieć.


Brak zdjęcia
Wtorek, 17 marca 2009

Największy śmierdziuch jaki w życiu czułam, ale jedno trzeba mu przyznać, trwała jest bestia... Ciężko tez zapach wyplenić;P.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 6 kwietnia 2009

Oryginalny, nie każdemu się spodoba - to pewne... Dla mnie jest po prostu nieznośny.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 13 kwietnia 2009

Kwiat pomarańczy pomieszany z jaśminem, ta mieszanka zostawiła w mojej pamięci najbardziej trwały ślad... Zapach rzeczywiście niepowtarzalny, w prawdzie używałem tylko wody po goleniu, ale ciepło jaśminu pozwalało na trwałość tego zapachu, oczywiście wszystko zależy od ph, polecam na okres wiosenno-letni -pozdrawiam.


Brak zdjęcia
Środa, 22 kwietnia 2009

Jedno nie ulega wątpliwości - to najbardziej trwały zapach, jaki znam. Sama nuta jednak jest bardzo ciężka i rzadko komu przypadnie do gustu. Jeśli go już używać to wystarczy tylko raz psiknąć przed siebie i przejść przez tzw."mgiełkę" - kilkakrotne psikniecie na skórę lub bluzę może spowodować bóle głowy i nawet mdłości. Ja go raczej nie polecam, ale jeśli już, to zalecam stosowanie go z rozwagą.


Brak zdjęcia
Sobota, 2 maja 2009

Macifey, polecasz ten zapach na okres wiosenno - letni? Czy ty masz wszystko w porządku z nosem? Czy chcesz po prostu zadusić wszystkie dziewczyny z okolicy? Ten zapach na zimę jest i ciężki, o lecie już nawet nie mówiąc! Na lato polecam wspaniały Azzaro Chrome!


Brak zdjęcia
Niedziela, 3 maja 2009

Maciek! Jest ok. Ale są równie trwałe. Warto dostrzec Jaipur Boucheron. Oczywiście kwestia gustu, ale to jest uważam niesamowity, trwały wymiatacz.


Brak zdjęcia
Środa, 6 maja 2009

Właśnie stałem się posiadaczem Joop Homme, a kupiłem w „ciemno” – warto było. Wspaniała nuta zapachu i rewelacyjna trwałość :-)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 25 maja 2009

Mam te perfumy od miesiąca. Plusem jest trwałość. Natomiast minusem jest sam zapach, taki słodki, nawet trochę kobiecy...


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 25 maja 2009

Bardzo trwałe, słodkie, przyciągające uwagę. POLECAM!!! Można brać w ciemno.


Brak zdjęcia
Piątek, 29 maja 2009

Sama go używam:), cudnie się z nim czuję:)


Brak zdjęcia
Piątek, 29 maja 2009

Moje pierwsze dorosłe perfumy, kupiłem je w 1992 r., kiedy Old Spice był szczytem luksusu, a ludzie chodzili w czarnych pikolakach do białych skarpet frote. Zapach bardzo mocny, ale oklepany, ale jednocześnie dla mnie z małą dozą fajnych i bardzo miłych wspomnień. Teraz zapachów z duszą zostało na polskim rynku bardzo mało, za to mnóstwo sztuczniaków typu Mexx, David Beckham, itp, itd.


Brak zdjęcia
Sobota, 27 czerwca 2009

Mój numer 1. Kto mi powie dlaczego kiedy po raz pierwszy go powąchałem na myśl przyszedł mi Le Male od JPG? Czasami go przypomina. Ma ktoś tak?


Brak zdjęcia
Piątek, 3 lipca 2009

Zapach całkiem fajny, ale trwałość rewelacja. Stąd dla mnie JOOP jest jednym z najlepszych:)


Brak zdjęcia
Sobota, 8 sierpnia 2009

Słodki i mega trwały + ta różowa buteleczka.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 10 sierpnia 2009

Pierwsze oryginalne perfumy jakich używałem, to było jakoś 5 lat temu. Do dzisiaj jeden z moich ulubionych zapachów. Trwałością mało, który zapach mu dorównuje... Szczerze mówiąc, do tej pory miałem około 50 różnych zapachów i tego Joopa przebił tylko : Armani Code. Jednak polecam wszystkim - można brać to w ciemno ;)


Brak zdjęcia
Piątek, 21 sierpnia 2009

Hehe, zapach rzeźnik (żartuje), ale przy nim to nawet Thierry A-men to lekki świeżak. Zapach okropnie mocny, trwałość rewelka, ale ja wole lżejsze zapachy.


Brak zdjęcia
Wtorek, 25 sierpnia 2009

Moje ulubione perfumy... I jedyne od paru lat.
Skoro JOOP! Jest extra to po co szukać innych...


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 28 września 2009

Zapach ciekawy, ale bez urazy do A*mena Muglera to nie dorasta NIE TA LIGA!!! Gwiazda w gumowym etui to DEWASTATOR :)


Brak zdjęcia
Piątek, 16 października 2009

Rozbawiliście mnie swymi opiniami... Absolutnie się z Wami zgadzam - to jedna z najbardziej trwałych bestii, jakie rynek perfumeryjny mógł wypuścić. Nie używałem tych perfum od blisko 10 lat i raczej do nich nie wrócę, chociaż je lubię. Wiele zawdzięczają Antaeusowi Chanel. Wzór niebywałej wprost trwałości i intensywności. Z propozycji Joopa po raz kolejny zdecydowanie wybieram Nightflight. Poruszające piękno wiosennych i letnich nocy. Aha, nie przesadzajcie z Muglerem. Intrygujący, owszem, ale dosyć szybko powszednieje.


Brak zdjęcia
Piątek, 16 października 2009

Jest mnogo zapachów prawda? Wiele się podoba bardzo, jeszcze więcej troszkę przypada do gustu i sporo jest też tych na "nie"... Jednak ten zapach jest WYJĄTKOWY i muszę go zawsze mieć... :)


Brak zdjęcia
Piątek, 27 listopada 2009

Kupiłem go po raz pierwszy w 90 roku i przez 19 lat mi się nie znudził jest super!!!


Brak zdjęcia
Sobota, 5 grudnia 2009

Ostry, wyrazisty zapach, może nawet zbyt ostry i słodki? Na pewno inny niż wszystkie. Na szczęście są inne bardziej trafiające w mój gust zapachy, pozdrawiam.


Brak zdjęcia
Środa, 9 grudnia 2009

Zgadzam się z opiniami o trwałości, która jest rewelacyjna. Zapach intrygujący, ale trochę zbyt słodki, może jeszcze kiedyś do niego wrócę.


Brak zdjęcia
Czwartek, 7 stycznia 2010

Zapach ostro słodki. Chyba za dużo wetyweria. Najbardziej trwały jaki widziałem, prawda jest jednak ze podoba się kobietom, ale mimo wszystko za słodki i za mdlący, jednak mimo wszystko w mojej trójce/czwórce znajduje się Code, Lacoste szare, Burberry London no i może Escada Magnetism.


Brak zdjęcia
Czwartek, 4 lutego 2010

Najlepszy zapach jaki znam. Jestem kobietą i go używam. Jest rewelacyjny, oszałamiający. Niezwykle trwały.


Brak zdjęcia
Czwartek, 4 lutego 2010

Zachęcony tyloma pozytywnymi opiniami, postanowiłem go przetestować i czar prysł; koszmarny zapach chemikaliów wody z kiosku, odradzam, nie polecam, nie ma, nie było i nie będzie!


Brak zdjęcia
Piątek, 12 lutego 2010

Zapach boski, trwały, taki inny niż wszystkie...
Zastanawia mnie tylko jedno: dlaczego zestaw EDT + woda A/S jest tańszy od samej wody toaletowej 125ml?

Przyp. Dolce.pl: Zdarza się, że towar bardziej atrakcyjny, ze względu na większy potencjał sprzedażowy, jest kupowany przez nas w większej ilości i sprzedawany w lepszej cenie.


Brak zdjęcia
Sobota, 27 lutego 2010

"Przy nim A*Men to lekki świeżak" - Słodki Jezu a Nasz Panie, to w takim razie ten Joop może robić za broń biologiczną :d Żartuję, spróbuje wywąchać i chyba kupię.


Brak zdjęcia
Piątek, 12 marca 2010

Zakupy w Dolce.pl to prawdziwa przyjemność.
Szybka i bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka!
W perfumerii stacjonarnej za taki sam zestaw trzeba by zapłacić około dwa razy więcej. Gorąco polecam! Dodam jeszcze, że to mój pierwszy zakup w Dolce.pl i na pewno nie ostatni :))


Brak zdjęcia
Piątek, 2 kwietnia 2010

Jestem pod wrażeniem Joop Homme. Choć szczerze kupiłem wcześniej Gucci pour Homme i jednak Gucci to nr 1. Joop to nr 2 na mojej liście. Oczywiście polecam firmę Dolce.pl -wszystko ok.


Brak zdjęcia
Wtorek, 13 kwietnia 2010

Mam i polecam. Bardzo trwały, 2 psiknięcia, góra 3 wystarczy - na pewno będzie czuć, jest specyficznym zapachem, ale za to go lubię=]


Brak zdjęcia
Sobota, 17 kwietnia 2010

Niestety mało przyjemny zapach, jak dla mnie zbyt ciężki i intensywny. Nie rozwija się ciekawie, lecz monotonnie i nudno... Zapach bardzo charakterystyczny, mało świeży, dla osób starszych, nie młodziaków. Kupiłem raz i nie mogłem go skończyć, więcej nie wrócę do tego zapachu.


Brak zdjęcia
Środa, 21 kwietnia 2010

Zapach przez cały czas jest taki sam, nie ewoluuje. W tym przypadku uznam to za ogromnego plusa, bo jest przez te 20h jest niezmienny. Zapach dla mnie wyjątkowo jednolity. Trwałość Kourosowa. Zapach bardzo awangardowy, takie właśnie lubię, ale w tym przypadku ta cała awangarda to słodkość, zapach różowej gumy Orbit. Warto się zaopatrzyć w te 30ml na jesienne dni.


Brak zdjęcia
Czwartek, 6 maja 2010

Trwały, bardzo intensywny, jak na mój gust, to za bardzo, orientalny i owszem, ale za ciężki, brakuje mu, moim zdaniem lekkości i zmysłowości a jego słodkość jest wręcz dusząca. Nie polecam.


Brak zdjęcia
Środa, 12 maja 2010

Jak dla mnie zbyt wiśniowe i do tego paskudne.
Nie polecam.


Brak zdjęcia
Środa, 19 maja 2010

Pachnie dokładnie jak czekoladowa wisienka w occie.


Brak zdjęcia
Środa, 2 czerwca 2010

Zapach niesamowity, mega trwały, niepowtarzalny! Można go nienawidzić albo pokochać (ewentualnie zauroczenie z uzależnieniem). I chociaż ja używam go bardzo rzadko, to myślę, że warto go kupić i czasem się psiknąć, gdyż wywołuje radosne pozytywne emocje :-)


Brak zdjęcia
Czwartek, 3 czerwca 2010

Zapach przypominający otwarta paczkę landrynek owocowych :) Początkowy zapach określił bym jako dziwny.


Brak zdjęcia
Środa, 16 czerwca 2010

Kompot czereśniowy.


Brak zdjęcia
Czwartek, 8 lipca 2010

Kozak od lat. Trwały strasznie i niepowtarzalny. Idealny od czasu do czasu.


Brak zdjęcia
Czwartek, 5 sierpnia 2010

Ci, którzy go nadużywają w dodatku, w upalne dni pachną przepięknie. Tyle, że ze 100 metrów.
Pozdrawiam.


Brak zdjęcia
Środa, 25 sierpnia 2010

Wczoraj zużyłem próbkę i zapach mi nie odpowiada jakoś kojarzy mi się z wiśniami i bardziej pasuje do dojrzałego faceta 60lat.


Brak zdjęcia
Sobota, 28 sierpnia 2010

He, he dojrzały facet 60 lat, chyba przejrzały :)


Brak zdjęcia
Środa, 1 września 2010

Początkowo mnie odrzucił, jednak po niedługim czasie zmieniłem całkowicie podejście do tego zapachu. Perfum z charakterem, dla indywidualistów lub buntowników, całkiem inny niż pozostałe zapachy, słodki (landrynkowy), doskonale oddaje klimat lat 80 i wyzwala pozytywne uczucia :). Dodam, że po przetestowaniu odkryłem, że znam ten zapach zza mgły z dawnego dzieciństwa; to dowodzi, że kiedyś był popularny. Kolejne perfumy które kupie to JOOP! Homme ;)


Brak zdjęcia
Niedziela, 3 października 2010

No właśnie. Ten zapach od początku wydawał mi się znajomy. Nie jestem do końca pewien czy go już kiedyś czułem, czy może jakiś detergent tak pachniał. Też go znam zza mgły, bardzo grubej mgły. Ktoś może ma jakiś pomysł, co tak pachniało?


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 4 października 2010

Niestety, ja go nie mogłem udźwignąć... - nie moja bajka. Zdecydowanie dla miłośników ciepłych i ciężkich słodkości - najlepiej w Wigilijny wieczór gdy biało za oknem...


Brak zdjęcia
Wtorek, 19 października 2010

Chyba wszyscy mamy wrażenie ze gdzieś skądś ten zapach znamy. To jego wielki minus, brak oryginalności
Jak dla mnie zbyt kwiatowo, nie wiem czy facet tak powinien pachnieć... chyba dlatego podoba się płci przeciwnej.
Duży plus za trwałość.


Brak zdjęcia
Sobota, 20 listopada 2010

Zbyt oklepany - brak oryginalności.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 22 listopada 2010

Do JACK1306 perfumy te nie są oklepane(może był jak wchodził na rynek), jest to specyficzny zapach, który długo pozostaje na ciele, myślę że na dzień dzisiejszy jest to mój najlepszy perfum, a mam ich trochę ;). (płeć przeciwna szaleje za Joop Homme!!!!)


Brak zdjęcia
Wtorek, 28 grudnia 2010

Joop! Homme to mój nr 1 obok A*Men Thierrego Muglera. Osobiście wole go używać w okresie wiosenno - letnim (oczywiście ostrożnie dozując) wtedy pachnie moim zdaniem najlepiej, wyłania się piękna słodka wiśniowa nutka. Zimą na mojej skórze Joop pachnie bardziej ostro i płasko - mniej wyczuwalne są słodkie nuty. Ale jest to tylko moje subiektywne odczucie. Co do trwałości, gorzej niż u Muglera, chociaż to troszkę inna półeczka, aczkolwiek i tak zamiata:) Na moim nadgarstku po jednym psiknięciu pachnie w pełni około 16 godzin, baa, ale wyczuwalny jest nawet po 24. Kozak...


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 17 stycznia 2011

Radze przetestować. Dla fanów Azzaro Chrome będzie pachniał jak dezodorant babci.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 24 stycznia 2011

Dla kobiet to raczej śmierdziuch. Bez urazy dla fanów (na pewno jest oryginalny).


Brak zdjęcia
Sobota, 5 marca 2011

Akurat w mojej piątce najlepszych zapachów które zawsze stosuje jest min Joop Homme i Azzaro i wcale nie uważam go za zapach babci.


Brak zdjęcia
Piątek, 18 marca 2011

OBOWIĄZKOWA pozycja dla oryginalnych facetów. To, że jest produkowany od 1998 roku i nadal znika z półek świadczy o nim, jak najlepiej. Trwałość - niesamowita. Ostrożnie aplikować latem.


Brak zdjęcia
Środa, 30 marca 2011

Nie cierpię takich słodkich zapachów.


Brak zdjęcia
Niedziela, 3 kwietnia 2011

Stary dobry klasyk! Mocny aczkolwiek moje pH skóry ma tą dziwną właściwość, że bardzo mocne zapachy mój nos odbiera po prostu jako standard, bez zawrotów głowy. I powiem pewnie jak większość przedmówców. Tak, piękny. Ten jaśmin zabiera mnie w cudowną krainę przeszłości i wspomnień. Niesamowicie oryginalny i powiedziałbym, że mało popularny. Prawdopodobnie dlatego, że dla większości osób jest bardzo mocny. Solidny jak niemiecki T4. Polecam!


Brak zdjęcia
Środa, 13 kwietnia 2011

Odpowiedz dla Ernsta - wpis 28 sierpnia 2010 r. A Tobie się zdaje, że wiecznie będziesz miał ile lat?! Dla Ciebie jednego czas się zatrzyma?! Ja mam 52 i jestem dumny. Każdy wiek ma swoje prawa, swoje blaski i cienie. Trochę wyobraźni kolego i pokory wobec życia i czasu, który jest nieubłagany..., dla Ciebie też.


Brak zdjęcia
Środa, 13 kwietnia 2011

Po raz pierwszy kupiłem ten zapach w 1993 roku w Wiedniu. Były to czasy niedawnego upadku Pewexu i innych tego typu tworów - świątyń luksusu w czasach PRL -u, gdzie pachniało na raz kawą, perfumami i dżinsami. Pamiętam, u nas dostępne były wtedy tylko, lub prawie tylko linie Pumy, Adidasa itp. Poszedłem do perfumerii DOUGLAS - jak już wspomniałem w Wiedniu i pytam ekspedientkę, co może mi polecić - przyznaję, czułem się dość nieswojo mając tak duży wybór i co tu ukrywać nie mając obycia w tamtych czasach w tego rodzaju luksusowych zakupach. Pięknie pachnąca i wyglądająca kobieta powiedziała tonem pewnym i zdecydowanym - Joop Homme. To jest nr 1 w Wiedniu. Istotnie tak było. Ulice, dyskoteki, kluby - wszędzie Joop Homme był wszechobecny. Kiedyś byłem z bratem i IKEI, zupełnie niedawno i mimochodem powiedziałem do niego - zapachniało mi Wiedniem. No to on - bo facet przed nami ma Joopa na sobie. Dla mnie to wspomnienia - pierwszy luksus, na jaki sobie pozwoliłem za granicą i niesłabnące nim zauroczenie. Właśnie mam ochotę go sobie z Dolce zamówić...


Brak zdjęcia
Niedziela, 1 maja 2011

Czytałem wszystkie opinie tej wody. Byłem w perfumerii stacjonarnej aby sprawdzić zapach, wrażenie mieszane, jest trwały. Zamówiłem flakonik 125 ml z wodą po goleniu, czekam na dostawę. Zobaczymy co jest ona warta, podzielę się wrażeniami.


Brak zdjęcia
Sobota, 7 maja 2011

Otrzymałem ten zapaszek jestem lekko rozczarowany czuję go lekko przy samej skórze czyli jego mocność jak go tu niektóre osoby określają poddaję pod wątpliwość. Gdy skończę flakon na pewno do niego nie wrócę.


Brak zdjęcia
Piątek, 13 maja 2011

Bardzo dobry zapach, zwracający uwaga kobiet długo się utrzymuje.


Dionizos lub Dzeus
Środa, 18 maja 2011

Używałem ich jako student. Teraz wydają mi się zbyt staroświeckie i zbyt słodkie.


Brak zdjęcia
Wtorek, 5 lipca 2011

Trwały bardzo, przyjemny choć na początku troszkę za bardzo pachnie i wydaje się sztuczny, ale już po chwili cud malina!!!


Brak zdjęcia
Piątek, 9 września 2011

Bardzo trwały zapach, dla mnie najlepszy jaki miałem do tej pory. Eksperymentowałem z innymi zapachami, ale tej jest nie do zastąpienia Polecam.


Brak zdjęcia
Piątek, 28 października 2011

Zapach jest bardzo fajny, czytając niektóre komentarze można odnieść mylne wrażenie, że ten zapach to jakiś kompletnie albo śmierdziuch albo cudo którego nie da się zapomnieć. Fakt słodki zdecydowanie ciężki, ale to tylko kategoria wśród których jest wiele innych tego typu zapachów. Ogólnie polecam dla sympatyków ciężkich zapachów, trwalosc rzeczywiście rewelacyjna.


Brak zdjęcia
Piątek, 11 listopada 2011

Bardzo ładny, wcale nie oklepany, trwały o to chodzi. Dozować umiarkowanie i jest pięknie.


Brak zdjęcia
Wtorek, 22 listopada 2011

Mugler A*Men i Kouros to przy nim świeżaki. Mega. Potężne Pachnidło. Trwałość - masakra.


Brak zdjęcia
Niedziela, 4 grudnia 2011

Czytając opinie można wywnioskować, że Joop! Homme to jakiś unikat, tak więc kiedy wpadła mi w ręce próbka od razu testowałem. "Perfumy cioci Jadzi" - takie było pierwsze skojarzenie. Zapach kobiety po 60-tce utrzymywał się parę godzin. Na dodatek kojarzył mi się z cmentarzem na Lipowej w Lublinie ;p W każdym razie rozczarowałem się, gdyż oczekiwania były wysokie (posiadam Nightflight i spodziewałem się czegoś równie dobrego). Na plus mogę ocenić moc i projekcję, sam zapach jak już wspomniałem pasuje bardziej do dojrzałem kobiety niż dla mężczyzn. Bez urazy dla miłośników, może na innej skórze pachnie bardziej męsko. Pozdrawiam.


Brak zdjęcia
Wtorek, 6 grudnia 2011

Joop jest moim zdaniem idealny dla dojrzałego mężczyzny. Stosowany z umiarem, potrafi utrzymać woń przez całe popołudnie i wieczór. Idealny na popołudniowe wyjścia. Zwraca uwagę kobiet, które często pytają o markę i wyrażają chęć obdarzenia nią swych panów.


Brak zdjęcia
Piątek, 12 października 2012

Kolejna butelka Joop Homme, ponieważ robi się chłodno na dworze... Trwałość po prostu idealna - tak można powiedzieć o zapachu, który spokojnie pachnie 12h. A na ubraniach po praniu jeszcze pachnie. D&G The One Sport i Joop Homme - ocena 6. Śmiało polecam w ciemno te 2 perfumy, nikt się nie zawiedzie!!!


Brak zdjęcia
Niedziela, 16 grudnia 2012
Opinia o produkcie:

Na pewno bardzo trwały, to na +. Jeżeli chodzi o zapach to dziwna sprawa, na początku pachnie jak tanie wino, jednak po dosłownie kilku minutach zaczyna się prawdziwa poezja, zapach super, jednak jest bardzo mocny i mnie osobiście czasem boli po nim głowa. Zależy jak kto lubi, ja musiałbym się zastanowić przed zakupieniem kolejnej flaszki :)


Jarecky
Sobota, 30 marca 2013
Opinia o produkcie:

Większość gadek i jałowych dyskusji nt. tego, czy to zapach dla gejów, czy nie, to albo tanie prowokacje, albo bzdety. Słyszałem o tej wodzie takie same rzeczy jak o JPG Le Male (niekoniecznie na tym forum). Prawdą jest, iż to legenda trwałości wśród męskich zapachów. Sam zapach - rzecz gustu. Mnie się podoba, choć niestety znalazł mnóstwo tanich imitacji jak choćby Boss Bottled.


Brak zdjęcia
Wtorek, 2 kwietnia 2013
Opinia o produkcie:

Boss Bottled imitacją Joopa Homme???


Jarecky
Wtorek, 2 kwietnia 2013
Opinia o produkcie:

Źle mnie zrozumiałeś, Kolego. Chodziło o to, że zarówno Joop Homme, jak i Boss Bottled znalazły sporo imitacji i pachnie nimi pół ulicy. Może to niefortunnie w zdaniu złożyłem we wcześniejszej recenzji.


Brak zdjęcia
Środa, 3 kwietnia 2013
Opinia o produkcie:

Ok. W porządku, oczywiście racja :-)


Brak zdjęcia
Środa, 24 kwietnia 2013
Opinia o produkcie:

Co do zapachu to wszystko już zostało powiedziane. Pierwszy raz kupiłem tą wodę 20 lat temu, dziś do niej wróciłem ponieważ kolega ma podróbkę i wspomnienia ożyły. Ja chciałem coś na temat sklepu. Otóż mój poprzedni zapach zakupowałem w innej perfumerii internetowej i poza oryginalną butelką nie była to oryginalna woda niestety choć Pani zapewniała, że tak będzie. W przypadku sklepu Dolce.pl - moją opowieść przedstawiłem z góry uprzedzając, że zwrócę produkt w przypadku nieoryginalnej zawartości. Ku mojej uciesze - woda jest oryginalna, a cena o 50% niższa od perfumerii typu "..." czy "... " więc generalnie polecam i będę się tutaj zaopatrywał.


Brak zdjęcia
Środa, 19 czerwca 2013
Opinia o produkcie:

Do Darka!!! Jak tam twój Joop Homme? Ja miałem, też go z innej perfumerii i muszę Ci powiedzieć, że bardzo mi podpadała ta woda. Niby zapach ten sam, a inny. Jak wąchałem się, to przy korku poczułem taki dziwny smrodek, a nie czysty i soczysty zapach joopa. Co do zapachu, to muszę powiedzieć, że po A*MAN i KUROS jest najlepszy i inne mogą się schować do szuflady. Trwałość kosmiczna pod warunkiem, że jest oryginalny. Obecnie mam swojego ukochanego A*MAN i czekam na trochę chłodniejsze dni, bo zabiłbym wszystkich w koło domu i pracy. Na tak gorące dni polecam AZZARO CHROME jest genialny. Joop jest tak fajnym zapachem, że latem(wieczorem)pachnie wspaniale i nikogo nie denerwuje. Polecam go w 200% Miałem dużo dobrych perfum, ale ten zasługuje na miano wysokiej półki. Następną wodą toaletową po A*MAN będzie Joop Homme, bo mam cholerny sentyment do niego.


Brak zdjęcia
Sobota, 2 listopada 2013
Opinia o produkcie:

No i w końcu kupiłem Joop! Homme!!! Zacznę, że perfumeria spisała się na medal. Przesyłka świetnie zapakowana i expresowe przesłanie paczki, do paczkomatu. A teraz coś napisze o samej wodzie. Zapach w 100% oryginalny!!! Psikałem się o 10 rano-4 strzały, a jest 19.00 i zapach cały czas się unosi i rozchodzi po całym mieszkaniu. Na zimę nie ma dla mnie lepszego zapachu, który cały dzień będzie się za tobą i otoczeniem snuł. Od dziś moja droga perfumerio Dolce.pl jestem waszym wiernym i dozgonnie wdzięcznym klientem...


Brak zdjęcia
Niedziela, 3 listopada 2013
Opinia o produkcie:

Perfum - dla mnie mistrzostwo. Parę razy poczułem go na mieście i chciałem nim pachnieć. Poszedłem do perfumerii i znalazłem! Esencja męskości.


Brak zdjęcia
Środa, 18 grudnia 2013
Opinia o produkcie:

Zapach ciekawy to fakt. Dostałem próbkę i parę osób powiedziało mi, że śmierdzę starą babcią. Wbrew powszechnej opinii raczej nie podoba się kobietom. Nawet Pani w perfumerii mówiła, że średni :)

Pozdrawiam niuchaczy.

Twoja opinia

Brak zdjęcia

Chcesz mieć własny awatar (obrazek) i zarezerwować pseudonim?
Zarejestruj się i utwórz profil na forum Dolce.pl!