Perfumy perfumeria internetowa Dolce.pl

Hugo Boss BOSS in Motion

Hugo Boss BOSS in Motion Woda toaletowa spray 90ml Napisz opinię

Opinie Klientów

Brak zdjęcia
Poniedziałek, 9 stycznia 2006

Bardzo ładny zapach ;]
Zbieram na tą wodę :)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 20 lutego 2006

Od niego boli mnie głowa. Nie polecam.


Brak zdjęcia
Środa, 22 marca 2006

Witam!
Zapach jest naprawdę bardzo swieży i zmysłowy, o czym świadczą oglądajace się kobiety za pięknie pachnącym mężczyzną, bo własnie za taki uważam ten zapach. Osobiście po pewnym czasie nie czuję za bardzo jego zapachu lecz, co ważniejsze, ludzie w moim otoczeniu tak :) GORACO POLECAM!!!!


Brak zdjęcia
Środa, 12 kwietnia 2006

Wypas perfumik - polecam gorąco!


Brak zdjęcia
Niedziela, 23 kwietnia 2006

Sprawiłam kiedyś swojemu mężczyźnie przyjemność, kupując te perfumy. Wybraliśmy je razem. Zapach mnie zniewolił... Poza tym idealnie pasują właśnie do niego :) Są odzwierciedleniem wrażliwości w uczuciach i ognistego temperamentu.


Brak zdjęcia
Czwartek, 25 maja 2006

Moim zdaniem to zapach dobry dla młodzieży...


Brak zdjęcia
Czwartek, 8 czerwca 2006

Zapach jest jednym słowem BOSKI!


Brak zdjęcia
Piątek, 16 czerwca 2006

Polecam ten zapach. Natomiast dezodorant nie jest najlepszy, lekko duszący. Woda super, laski bardzo ją lubią. Z tym zapachem wszystkie tematy nasze, panowie.


Brak zdjęcia
Sobota, 1 lipca 2006

Ten zapach jest naprawdę cool!!! Oryginalny i niepowtarzalny. Idąc ulicą zwracasz uwagę kobiet. Te perfumy naprawdę działają. Sprawdź! Poczujesz sie jak boss :)


Brak zdjęcia
Czwartek, 13 lipca 2006

Zapach młodych - święta racja - jestem młody i pasują super, jednak osoby po 30-tce powinny wybrać już nową linię BOSS w takim szarym opakowaniu - też super ale dla starszych - bardzo polecam!!!


Brak zdjęcia
Niedziela, 16 lipca 2006

Dawno nie miałem tak świeżego zapachu! W te gorące dni, jakie nas ostatnimi czasy nawiedziły, był po prostu idealny!
Polecam gorąco!!!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 14 sierpnia 2006

Jest super!!!!


Brak zdjęcia
Czwartek, 24 sierpnia 2006

Kiedyś miałem przyjemność poczuć, bardzo mi się podobały, pamiętam, mimo że minęło pół roku... i chyba sobie je sprawię.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 18 września 2006

Witam!
Wodę kupiłem w sobotę. Powiem szczerze... na początku nie bardzo mi się podobała...ale z dnia na dzień... coraz bardziej mi się podoba :)...odkrywam w nim ciągle coś nowego... zapach ciężki... męski... NAPRAWDĘ POLECAM!


Brak zdjęcia
Piątek, 29 września 2006

Mam ten zapach i mi się podoba, ale czy nie ulatnia się zbyt szybko i po paru godzinach już go nie czuć?


Brak zdjęcia
Piątek, 2 lutego 2007

Zapach bardzo fajny, rześki i pikantny. Połączenie świeżości z ognistym temperamentem. Jest w nim wyczuwalna nuta pomarańczy lub mandarynki, do tego pikantna nuta pieprzu, jest też coś drzewnego dająca mu męski charakter :) Ogólnie fajny, ale mógłby dłużej się trzymać bo mam wrażenie, że po około 2-3 godzinach gdzieś znika...


Brak zdjęcia
Sobota, 3 marca 2007

Kiedyś mi się podobał (ponad 2 lata temu), chciałem go sobie kupić ale cieszę się, że tego nie zrobiłem, gdyż prawie wszyscy znajomi nim pachnieli! Moim zdaniem to najbardziej popularny zapach wśród młodych w Wlkp. Wybrałem wtedy Baldessarini i nie żałowałem :)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 12 marca 2007

Jeżeli zapachu nie wyczuwamy to naprawdę jest bardzo dobrze. Znaczy to że nie przeszkadza i nasz organizm go toleruje (nasze powonienie).
Zapach naprawdę Super!!


Brak zdjęcia
Piątek, 23 marca 2007

Polecam, zajefajny zapach. Kiedyś nawet parę razy laski i mężczyźni pytali się, jakich perfum używam, bo tak bardzo im się podobał. Polecam te perfumy!


Brak zdjęcia
Niedziela, 25 marca 2007

Mam próbkę tych perfum i powiem szczerze, że mi się podobają. Jednak poprosiłem kilka koleżanek o porównanie D&G VS właśnie tego HB, to powiedziały, że D&G lepszy... Wybór pozostawiam Wam, mnie się one podobają, fajny, energetyczny zapach.


Brak zdjęcia
Środa, 28 marca 2007

Dla mnie wypas, mało jest fajniejszych...


Brak zdjęcia
Środa, 4 kwietnia 2007

Pracuję w perfumerii i ostatnio zafascynował mnie ten zapach - jest po prostu rewelacyjny :D A i trwały jest bardzo ;pp Mój facet będzie tym pachniał <koniecznie> :D:D|


Brak zdjęcia
Wtorek, 17 kwietnia 2007

Jeden z nielicznych HB, które na prawdę mnie zachwycił. Bardzo świeży, świetny na co dzień, dla młodego mężczyzny.
Jest super :)


Brak zdjęcia
Piątek, 6 lipca 2007

Zapach bardzo ostry i świeży :) Dobry na lato, ale trzeba uważać z ilością bo potrafi przydusić :)


Brak zdjęcia
Środa, 29 sierpnia 2007

Zapach bardzo ciekawy, nietuzinkowy, choć jak dla mnie troszeczkę za mało intensywny.
Wart swojej ceny.


Brak zdjęcia
Sobota, 1 września 2007

Najlepszy zapach od HUGO BOSS.


Brak zdjęcia
Środa, 5 września 2007

Jeśli ktoś szuka zapachu na sezon jesienno/zimowy to właśnie powinien się skierować w jego stronę :) Jest dość specyficzny, nieco słodkawy i nie kieruje się w stronę ciężkich zapachów, potrafi otulić swym ciepłem. Zdecydowanie nie polecam na upalne dni, ani krzty w nim wody i ozonu :)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 10 września 2007

Zapach mi się podoba, ale może głowa boleć.
2 opinie dziewczyn:
- Za słodki, prawie jak dla dziewczyn
- Strasznie duszący
Ogólnie nie robi furory, to już wybór należy do Was. Teraz zobaczę jak się sprawdzi CK Eternity.


Brak zdjęcia
Niedziela, 16 września 2007

Ten zapach jest boski, super świeży i długotrwały - muszę go mieć :D


Brak zdjęcia
Niedziela, 23 września 2007

Świetny zapach, oszalałam na jego punkcie, a raczej na punkcie pachnącego nim faceta. Oryginalny, dla pewnego siebie mężczyzny, z temperamentem.


Brak zdjęcia
Wtorek, 2 października 2007

Super zapach - męski, świeży, mocny, ale nieprzytłaczający. Bardzo go lubię na moim mężu, a najważniejsze, że jemu też on się podoba. Polecam!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 3 grudnia 2007

Właśnie go kupiłem jestem zachwycony, długo utrzymuje się na ciele. Zwraca na siebie uwagę idących ludzi obok mnie!!! Serdecznie polecam.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 24 marca 2008

Mam pytanie, czy ten zapach pasuje 17-łatkowi??


Brak zdjęcia
Środa, 26 marca 2008

Boski, cytrusowy, świeży zapach, polecam i powiem, że pasuje 17 łatkowi :)) Na lato to będzie idealny zapach :)


Brak zdjęcia
Wtorek, 6 maja 2008

Ten zapach nie podoba mi się, wolę Pumę.


Brak zdjęcia
Środa, 14 maja 2008

Powiem tylko tyle Boss... BOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSKI.


Brak zdjęcia
Piątek, 16 maja 2008

Pokochałem go już dawno, od pierwszego powąchania... Dla mnie idealny, to mój zapach jeszcze na bardzo długo!


Brak zdjęcia
Wtorek, 24 czerwca 2008

Jest świetny i trwały :) Po zakupie 40 ml teraz kupiłem 90 ml i jeśli mi się skończy, znów kupię :) Po prostu 1 liga :)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 14 lipca 2008

Kupiłem go, bo chciałem sprawdzić, czy wszystkie opinie o jego świetności są prawdą. Znajomi szaleją na punkcie tego zapachu. Mnie jednak się on kompletnie nie podoba.


Brak zdjęcia
Niedziela, 10 sierpnia 2008

Nie ma lepszego zapachu na rynku, ten jest naj.


Brak zdjęcia
Piątek, 29 sierpnia 2008

Mój chłopak ma ten zapach i jest super, ale fajniejszy jest HB Zielony w kulce, niestety trudno jest go dostać, na Dolce.pl nie ma... ;(


Brak zdjęcia
Czwartek, 4 września 2008

Mam wszystkie in Motion i ten zielony jest naj, niebieski czuć miętą i mi nie podchodzi, czarny taki sobie, a najnowszy z Electric taki sobie.


Brak zdjęcia
Wtorek, 16 września 2008

Na moim mężczyźnie mi nie odpowiadał, choć sama mu go kupiłam wiedząc, że mu się podoba. Zapach był nietrwały, a na dodatek atomizer się popsuł (na szczęście mój handy man się z tym uporał). Choć On utrzymuje, że ciągle mu się podoba, ja mam cichą nadzieję nakłonić go do Zeta Di Zegna. Trzymajcie kciuki :)


Brak zdjęcia
Czwartek, 30 października 2008

Hammam... Pierwszy zapach od dłuższego czasu, który jakoś mi się tam spodobał :) Bardzo intensywny, wbijał mi się w nozdrza wiele godzin po przetestowaniu na nadgarstku, co nie zdarza się często. Dosyć świeży, ale jednocześnie ciężkawy i korzenny... Na pewno nie można powiedzieć, iż jest to delikatny letni zapach... Absolutnie. Polecam na jesień, ewentualnie w lato jedno małe psiknięcie, bo może przydusić. Ogólnie, nie najgorszy zapach od Hugo.


Brak zdjęcia
Czwartek, 6 listopada 2008

No klasa zapach, przyznam. Tak pachnie prawdziwy szlachcic.


Brak zdjęcia
Czwartek, 4 grudnia 2008

Zapach jak prawie każdy z Hugo Bossa jest wspaniały!!! Jest raczej dla młodych osób lubiących sport i ruch. Jedyne do czego można się przyczepić to trwałość. Oceniam go 8/10.
Polecam :)


Brak zdjęcia
Środa, 28 stycznia 2009

Zapach ogólnie ładny, choć mało trwały i bardzo popularny, to jego zdecydowane minusy. Gdzie się podziały czasy, gdzie zapachy robiono na zamówienie i połowa dyskoteki nie pachniała tym samym;)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 11 maja 2009

Zapach super... Bardzo świeży, akurat na lato ;)


Brak zdjęcia
Niedziela, 21 czerwca 2009

Ludzie, zostawcie tego Hugo Bossa, dołóżcie z 20 zł i kupcie jakąś wartościową i TRWAŁĄ wodę toaletową!!!


Brak zdjęcia
Niedziela, 19 lipca 2009

Jakiś czas temu dostałem próbkę, praktycznie nie zrobiła na mnie wrażenia. Ostatnio znów po nią sięgnąłem i to samo... Sam zapach zalatuje pomarańczą/mandarynką i powiem szczerze, że wg mnie to jest główna nuta.
Zbyt słodki jak dla faceta... Trwałość bardzo przeciętna.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 24 sierpnia 2009

Miałem próbkę tego zapachu i nie jest może taki zły, ale tez nie olśnił mnie Botlled i Energize są dużo lepsze.


Brak zdjęcia
Niedziela, 6 grudnia 2009

Na pierwszym planie kojarzy mi się z apteką, poza tym nie ma w tym zapachu nic, co by mogło oczarować. Pozdrawiam.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 7 grudnia 2009

Dostałem kulę w prezencie, kilka lat temu. Z sentymentu, końcówkę mam do tej pory na półce! Bardzo ciekawy zapach, który pamięta się jak pierwszą miłość. Kto wie... Czy na lato do niego nie wrócę :-)


Brak zdjęcia
Wtorek, 22 grudnia 2009

Zapach średni lecz z klasą. Niezbyt intensywny, ale za to działa na kobiety po cichu, dyskretnie. Trwałość średnia. Jednakże nie można go porównywać z HB szarym... To już jest inna bajka.


Brak zdjęcia
Wtorek, 9 marca 2010

Kupiłam Mojemu Jedynemu kilka lat temu (na jego wyraźne życzenie!) i więcej tego błędu nie popełnię... Podzielam opinie przedmówców, że to zapach co najwyżej "młodzieżowy", o trwałości nie wspomnę. Myślę, że uda mi się M. J. Przekonać do Platinum Egoiste lub któregoś z Zegna:)


Brak zdjęcia
Środa, 18 maja 2011

Świetny zapach na wiosnę / lato. Bardzo energetyczny, świeży, cytrusowy. To mój pierwszy zapach w życiu, w którym się po prostu zakochałem! Mógłby być bardziej trwały, ale podobno ideałów nie ma. :)


Brak zdjęcia
Niedziela, 31 lipca 2011

Jest fajny, jak się go używa od czasu do czasu, dosyć dobre połączenie cytrusów i słodkości w sam raz na jesień/zimę (w lato może przydusić), dużą zaletą jest siła przebicia tego zapachu przez co nadaje się na imprezy. Dla mnie chyba najlepszy zapach od Bossa...


Brak zdjęcia
Czwartek, 8 września 2011

Zapach rzeczywiście świeży, ale strasznie słodki... Aż się klei skóra. Wypróbowałem go latem, ale skucha, na lato nie polecam...


Brak zdjęcia
Wtorek, 13 września 2011

Bardzo fajny zapach, trwałość średnia, ale mimo to polecam! :D


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 14 listopada 2011

Może i przez pierwszą minutą jest znośny, po drugiej znosząc przechodzi w uciążliwość. Osobiście nie polecam.


Brak zdjęcia
Środa, 11 kwietnia 2012

Najlepsze na świecie!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 2 września 2013
Opinia o produkcie:

Beznadziejny zapach! Jedyne co przyciąga to owady. Słodki, tani i oklepany. Trwałość jest dobra ( jak na edt ).

Twoja opinia o BOSS in Motion

Brak zdjęcia

Chcesz mieć własny awatar (obrazek) i zarezerwować pseudonim?
Zarejestruj się i utwórz profil na forum Dolce.pl!