Perfumy perfumeria internetowa Dolce.pl

Dolce&Gabbana Light Blue

Dolce&Gabbana Light Blue Woda toaletowa spray 100ml Napisz opinię

Opinie Klientów

Brak zdjęcia
Poniedziałek, 5 września 2005

Zapach Dolce&Gabbana light blue od razu mnie zaczarował. Niezwykła kompozycja cytryny, jaśminu, białej róży, spleciona z bambusem i piżmem daje w połączeniu zapach świeży i lekki, ale tez intensywny, obok którego nie można przejść obojętnie. Dolce&Gabbana udowodnili, ze zapach powinien być równie istotnym elementem,jak makijaż czy strój. Ich nowa woda perfumowana spełnia to zadanie.


Brak zdjęcia
Wtorek, 22 listopada 2005

Wspaniały, radosny zapach - gorąco polecam!


Brak zdjęcia
Wtorek, 13 grudnia 2005

Fajny zapach, podoba się zarówno mi jak i mojemu mężczyźnie =)


Brak zdjęcia
Piątek, 16 grudnia 2005

Mnie nie urzekł, ale mojego męża tak, wiec go używam.


Brak zdjęcia
Wtorek, 20 grudnia 2005

Śliczny zapach:) Delikatny, subtelny ale trwały - tajemniczy i kobiecy. Polecam!!!


Brak zdjęcia
Środa, 21 grudnia 2005

Tak, trzeba przyznać, że zapach jest cudowny i lekko uwodzicielski :P


Brak zdjęcia
Wtorek, 3 stycznia 2006

Jest po prostu cudowny, każdemu się podoba!!


Brak zdjęcia
Środa, 4 stycznia 2006

Najcudowniejszy zapach na świecie - po prostu magiczny. Polecam.


Brak zdjęcia
Niedziela, 15 stycznia 2006

Po prostu klasyka...


Brak zdjęcia
Wtorek, 17 stycznia 2006

Dostałam go od swojego mężczyzny i oczarował mnie równie mocno jak i jego! Charakterystyczny, śliczny zapach.


Brak zdjęcia
Sobota, 21 stycznia 2006

Wspaniały, delikatny, subtelny i kobiecy.


Brak zdjęcia
Niedziela, 12 lutego 2006

Po prostu wspaniały :)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 13 lutego 2006

Kupiłem te perfumy swojej kobiecie, ponieważ ten zapach powala mnie z nóg, tak jak ona, tak jak Ewa :)


Brak zdjęcia
Czwartek, 23 lutego 2006

Mi ten zapach nie za bardzo się podoba ;( Może dlatego, że bardziej lubię słodsze zapachy.


Brak zdjęcia
Czwartek, 2 marca 2006

Znajoma zafundowała sobie te perfumy i... pachnie jakby się polała cytrynowym zapachem do ciast. Rzecz gustu ale jak dla mnie za bardzo wyczuwalna jest w nim nuta cytrusów, a ja nie przepadam za cytrusowymi zapachami. Może w ciepłe letnie dni troszkę inaczej bym podszedł do tego zapachu ale na zimowe, szare i ponure jakoś ten zapach jest za wesoły, za pogodny, za świeży... Za cytrusowy;)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 6 marca 2006

Z pewności jeden z najpiękniejszych zapachów na ziemi;) Mężczyźni za nim przepadają, więc występuje on równiez w bardzo rozpowszechnionej formie feromonów (bardzo, bardzooo skutecznych). Już od ponad dwóch lat używam tych perfum i z pewnością mogę powiedzieć, że są bardzo kobiece, piękne, uwodzicielskie i wyjątkowo charakterystyczne, można się rozpłynąc pod wpływem ich zapachu :D


Brak zdjęcia
Wtorek, 7 marca 2006

Wprawdzie moim favorytem jest "Amor Amor" Cacharel'a, ale dziś dostałam od taty z okazji dnia kobiet te perfumy (mój tatko ogólnie szarpnął się na perfumy dla mnie, sis i mojej mamy ^^), no ale... Zapach fajny, ale nie powalający jak Amorki. Dla mnie troszkę zbyt cytrusowy, zbyt lekki. Wolę "cięższe" zapachy :] Ale fajny :)


Brak zdjęcia
Niedziela, 12 marca 2006

Jest cudny!


Brak zdjęcia
Niedziela, 19 marca 2006

Wspaniały zapach... Bardzo zaintrygował mojego mężczyznę, a ja wprost za nim przepadam :) Klasyka, elegancja, czystość, zniewalająca świeżość i słodka niewinność. Polecam!!!!!!


Brak zdjęcia
Środa, 29 marca 2006

Świeży zapach na letnie dni, dla młodych dziewczyn! Jakoś nie wyobrażam sobie, by mógł być używany w czasie zimowej aury, ale to już oczywiście rzecz gustu!


Brak zdjęcia
Piątek, 7 kwietnia 2006

Mnie osobiście się podoba bardzo!! Jest wyjątkowy i baaardzo charakterystyczny. Zapach utrzymuje się bardzo długo :))


Brak zdjęcia
Czwartek, 13 kwietnia 2006

Są świetne, naprawdę, ten zapach działa na facetów, bez tego zapachu czuję się jak bez ubrania.
POLECAM!


Brak zdjęcia
Niedziela, 16 kwietnia 2006

Kocham ten zapach. Jest bardzo sexy i pasuje na każdą porę roku. Mój mąż uwielbia kiedy nim pachnę. Żałuję tylko, że tak późno go odkryłam, ale teraz nadrabiam już 4 flakonem.


Brak zdjęcia
Niedziela, 23 kwietnia 2006

Świeże, emanujące energią... Po prostu niebanalne!! Na co dzień. Fantastyczne :)


Brak zdjęcia
Wtorek, 2 maja 2006

Zapach naprawdę ciekawy, ma w sobie to coś, co sprawia, że kobieta wydaje się interesująca... :)


Brak zdjęcia
Środa, 10 maja 2006

Dostałam je od swojego narzeczonego na urodziny :) Zapach cudowny, podoba nam się obojgu... :)


Brak zdjęcia
Sobota, 13 maja 2006

Chyba nie będę oryginalna, ale zapach jest magiczny. Po prostu poezja. Uwielbiam go i nie tylko ja :D


Brak zdjęcia
Wtorek, 16 maja 2006

Kupiłam te perfumy wczoraj. Wąchałam około 5 zapachów i ten najbardziej mi się spodobał (nie wiem jak inni, ale ja wyczułam w nim kokos, chociaż nie ma go w kompozycji ;) Wszystkim z rodziny się podoba, więc na pewno będę go używać.


Brak zdjęcia
Wtorek, 16 maja 2006

Cudo nie z tej ziemi!!!!!!!!


Brak zdjęcia
Wtorek, 23 maja 2006

Jeszcze nie mam, ale na pewno kupię, bo bardzo mi się spodobał! Idealny na lato, elegancki........


Brak zdjęcia
Sobota, 10 czerwca 2006

Uwielbiam ten zapach. Jest świeży, a jednocześnie intrygujący. Nie jest natarczywy, a nie pozostawia obojętnym.


Brak zdjęcia
Środa, 28 czerwca 2006

Zapachu używałam już 3 lata. Jest świetnym dodatkiem na dzień, latem i to jedyna pora, kiedy Dolce "Light Blue" budzi takie emocje, jak radość, beztroska i zmysłowe pocałunki podczas letniego deszczu. Nie sprawdzi się jednak na wieczór, kiedy polecam bardziej intensywne zapachy jak Emporio Armani White czy Euphoria.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 10 lipca 2006

Dostałam go kiedyś od chłopaka. On odszedł, ale zapach pozostał... na letnie beztroskie dni.


Brak zdjęcia
Niedziela, 16 lipca 2006

Jest dziwaczny i... tajemniczy. Wydaje sie bardzo świeży, ale po paru godzinach cięższy i słodszy.


Brak zdjęcia
Niedziela, 30 lipca 2006

Zapach intrygujący, przyciągający uwagę - zwłaszcza mężczyzn.........


Brak zdjęcia
Wtorek, 1 sierpnia 2006

Kupiłem mojej ukochanej na urodziny i jestem zachwycony... Bardzo pociągający zapach i bardzo do niej pasuje... Świetny. Oby nie za dużo dziewczyn go używało :)


Brak zdjęcia
Sobota, 5 sierpnia 2006

Dostałam go od swojego chłopaka i jest naprawdę super!!!!!! Uwodzi i powala z nóg... Nie tylko mnie!!!!!!!


Brak zdjęcia
Czwartek, 10 sierpnia 2006

A mnie się nie podoba, dostałam go od męża, ale przypomina mi odświeżacz powietrza. Niestey za dużo tej cytryny, nie nadaje się dla poważnych kobiet, raczej dla nastolatek z big uśmiechem na twarzyczce :) Mój ideał?? Gucci II, Christian Dior - Hypnotic - bomba, to zapach dla sexy kobiet, czyli dla mnie ;-)


Brak zdjęcia
Sobota, 12 sierpnia 2006

Dla mnie numer 1. Właśnie kończę drugi flakon, nad czym bardzo ubolewam.


Brak zdjęcia
Sobota, 19 sierpnia 2006

Ten i żaden inny! Kocham ten zapach!


Brak zdjęcia
Wtorek, 22 sierpnia 2006

Rok temu pierwszy raz poczułam ten zapachi najnormalniej w świecie się w nim zakochałam!!! Jest taki świerzy i inny... istna magia:) I to mogło się skończyć tylko w jeden sposób...hehe kupiłam je!:>


Brak zdjęcia
Czwartek, 24 sierpnia 2006

Piękny, piękny, piękny!!!! A flakony zawsze kupuję sobie sama... Cóż zrobić :D Uwielbiam ten zapach!! Ale na zime proponuje Agent Provocatour lub Gucci II.
Chyba mam manię na punkcie tych perfum... :D


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 4 września 2006

Piękny, świeży, pełen energii i optymizmu zapach. Szkoda tylko, że tak bardzo popularny. Nie lubię, kiedy przechodząca obok mnie dziewczyna pachnie tak samo, jak ja.


Brak zdjęcia
Środa, 6 września 2006

Kupiłem swojej dziewczynie na 18-stkę... Mam nadzieje, że będzie się podobał, sądząc po komentarzach jest na to duża szansa... Mnie ten zapach oczarował, więc kupiłem go bez zastanowienia.


Brak zdjęcia
Środa, 13 września 2006

W zeszłym roku dostałam te perfumy pod choinkę od mojego tatusia, początkowo nie byłam zachwycona, ale teraz wiem, że się myliłam. Każdy mężczyzna, który przechodzi obok jest oczarowany.. To naprawdę niezwykle uwodzicielski, seksowny, świeży zapach - kojarzy mi się z latem - nie wiem dlaczego :) Śmiało mogę powiedzieć, że się w nim zakochałam i jestem jego wielbicielką, tak samo jak mój mężczyzna... prawda Danielku? ;)


Brak zdjęcia
Sobota, 16 września 2006

Zapach od razu mnie urzekł. Polecam wszystkim, ale UWAGA! UZALEŻNIA! :D


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 18 września 2006

A co sądzicie o dezodorancie perfumowanym D&G Light Blue? Sprawdza się?


Brak zdjęcia
Czwartek, 28 września 2006

Ten zapach nie tylko urzeka, to miłość bez wzajemności. Jest taki "rasowy".


Brak zdjęcia
Niedziela, 15 października 2006

Zgadzam się z opiniami, że zapach ten jest tak cytrusowy, że może faktycznie przypominać odświeżacze powietrza :/ Ale jak dla mnie poważnym minusem był fakt, że tego lata pachniała nim co trzecia dziewczyna, zbyt pospolity i przez to mało wyjątkowy :/


Brak zdjęcia
Piątek, 20 października 2006

Jest świetny, bardzo świeży, uwielbiam go! Naprawdę polecam, bardzo trwały!!!!


Brak zdjęcia
Środa, 25 października 2006

Zapach odświeżający, a przede wszystkim ładnie pachnie :) Polecam!!!


Brak zdjęcia
Środa, 1 listopada 2006

Zapach jest cudny: subtelny, trwały, kobiecy i tajemniczy. Gorąco polecam ;-)


Brak zdjęcia
Czwartek, 2 listopada 2006

Zgadzam się z opinią, że D&G Light Blue UZALEŻNIA!!! Ale on tak pięknie pachnie...


Brak zdjęcia
Wtorek, 14 listopada 2006

Jak z kwiatka na kwiatek używałam różnych perfum....lecz przy tym zapachu pozostaję już od roku. Jest cudny i prawdą jest, że uzależnia.


Brak zdjęcia
Wtorek, 14 listopada 2006

Nie mogę o nim zapomnieć!


Brak zdjęcia
Piątek, 17 listopada 2006

Uwielbiam, gdy moja dziewczyna pachnie tym zapachem, on mnie rozpala i podnieca!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 27 listopada 2006

Kiedyś mi się podobał, ale ponieważ co druga dziewczyna na ulicy pachnie albo perfumami albo ich podróbką, to używanie Light Blue stało się obciachem. Szkoda, bo mam jeszcze prawie cały flakon.


Brak zdjęcia
Piątek, 1 grudnia 2006

Obiema rękami podpisuję się pod tym co napisała poprzedniczka. Mnie też bardzo się podobał zapach, a teraz w autobusie L.B., na wykładach L.B., na korytarzu biurowca też L.B., chyba żaden zapach nie był jeszcze tak oklepany, chociaż naprawdę jest niezły.


Brak zdjęcia
Sobota, 16 grudnia 2006

Fakt, L.B. spotkać można teraz dosłownie wszędzie! Ale przecież na każdej kobiecie pachnie on troszkę inaczej.... A mój sprawdzony sposób, żeby pachnieć wyjątkowo? Nie używam nigdy tylko jednego rodzaju perfum! Mieszam ze sobą 2-3 ulubione zapachy i to jest strzał w 10! Niezwykle miłe jest, gdy czasem w pracy bądź na ulicy podchodzą do mnie ludzie i pytają: - Przepraszam, mogę spytać czym pani tak pięknie pachnie???? A mój typ na zimę to słodkie i urocze Rose absolue Yves Rocher! Uwielbiam je, są niezwykle zmysłowe, pięknie i baaardzo długo pachną!!!!!


Brak zdjęcia
Wtorek, 2 stycznia 2007

Cytryna..... Tyle tylko można o nim powiedzieć...


Brak zdjęcia
Środa, 17 stycznia 2007

Bardzo fajny, świeży zapach, idealny na każdą okazję, czy do pracy, czy na randkę :D Polecam :D


Brak zdjęcia
Niedziela, 4 lutego 2007

Powiem szczerze, że zawsze wydawało mi się, że lubię ciężkie zapachy, no ale cóż, postarzają! Ten zapach jest super, błagam by tylko stare baby się nim nie psikały, bo się załamię!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 5 lutego 2007

Dostałam flakonik w prezencie jakieś 2 lata temu, wtedy ten zapach był intrygujący, oryginalny, lekki... Dzisiaj oryginalny być nie może skoro, Light Blue można poczuć wszędzie... i to go dyskwalifikuje w moich oczach. Przecież każda z Nas chce pachnieć WYJĄTKOWO, prawda? :)


Brak zdjęcia
Wtorek, 20 lutego 2007

Zapach mocny i wyrazisty, idealny dla kobiet dojrzałych.


Brak zdjęcia
Środa, 28 lutego 2007

Karolinka =) Oszalałaś chyba. To zapach który jest dla młodych kobiet. Maksymalnie dla pań do 40-stki. Potem już to śmiesznie wygląda jak babcia spsikana nimi przejdzie obok. Wręcz odstręczająco.
Perfumy się magiczne. A ich magia jest silniejsza wraz z młodą, pogodną buzią.


Brak zdjęcia
Środa, 21 marca 2007

Cudownie lekki i apetyczny - apetyczny w sensie dopingujący mnie do działania, mam ochotę zawojować świat kiedy otula mnie D&G. Jest rewelacyjny, oszałamiający - chce się żyć i działać - czuję się jak na dopingu - a przy tym atrakcyjnie kobieco - polecam!!!


Brak zdjęcia
Czwartek, 22 marca 2007

Jest dla mnie czymś więcej niż tylko wodą toaletową używaną na co dzień. Jest już jakby częścią mnie. Coś tak pięknego, że nie da się tego wyjaśnić słowami. Zapach jest niepowtarzalny.


Brak zdjęcia
Niedziela, 8 kwietnia 2007

Niepowtarzalny zapach, żaden nie równa się z nim! Zakochałam sie w nim od pierwszego... hmm... wdechu :) CUDO, CUDO, CUDO. Kompozycja doskonała pod każdym względem... Naprawdę.


Brak zdjęcia
Środa, 2 maja 2007

Fajny, lekki, ale bez wyrazu. Nie lubię perfum, które tak samo pachą w korku jak i na ciele :(
Mimo wszystko zużyłam całe dwa flakoniki po 100ml, więc coś chyba w nich jest... Może niska cena.


Brak zdjęcia
Piątek, 4 maja 2007

Zapach świetny i to jest jego zarówno zaleta, jak i wada!! Dlaczego zaleta?? Tego chyba nikomu nie muszę wyjaśniać!! Dlaczego wada?? Zbyt wiele kobiet używa tego zapachu!! Mojemu ex bardzo się podobały, mnie się podobały i podobają, powiedziałam jednak, że nie lubię pachnieć jak setki innych kobiet, chłopak ubolewał nad tym ;-)! Pomimo wielkiego sukcesu jaki odniósł ten zapach, to stał się on nazbyt popularny, ale na pewno firma nie straciła i chyba o to chodzi w całym tym biznesie!!!! Nie wypowiadam się zatem dłużej, bo pomimo tego, że nigdy nie używałam Light Blue, to muszę przyznać, że mają zniewalający zapach, jednak zbyt popularny, co tak naprawdę jest mało istotne dla WAS wszystkich!! Pozdrawiam!!


Brak zdjęcia
Sobota, 12 maja 2007

Zapach jest rewelacyjny, zdecydowanie na letnie dni, fascynuje, intryguje, podkreśla osobowość kobiety... Mężczyźni go uwielbiają, wracam do tych perfum każdego lata ;-) (nie polecam w zimie)


Brak zdjęcia
Piątek, 18 maja 2007

Bardzo ładne, kuszące perfumy ;)
Bronią się przez cały okres, zarówno na zimę jak i na lato.
Wyraźnie wyczuwalne piżmo, które uwielbiam w tego typu zapachach.
Na pewno zdecydowałabym się na nie, ale moja mama ich używa, więc ten zapach "zarezerwowała" tylko dla siebie ;)


Brak zdjęcia
Niedziela, 27 maja 2007

Jestem zwolenniczką ciężkich, słodkich zapachów. Jednak nie wyobrażam sobie lata bez świeżego zapachu na dzień. Ten jest idealny - lekki, świeży, dodający energii. Polecam!


Brak zdjęcia
Niedziela, 1 lipca 2007

Naprawdę godny polecenia!


Brak zdjęcia
Sobota, 14 lipca 2007

Zamierzam kupić perfumy Dolce&Gabbana Light Blue. Są takie lekkie... Kiedy pierwszy raz poczułam ten zapach, myślałam, że oszaleję z wrażenia... Polecam!


Brak zdjęcia
Niedziela, 29 lipca 2007

Może kiedyś bym je kupiła, ale kiedy zorientowałam się że pachnie nim co druga laska, jakoś mi się odechciało :/ NUDA, NUDA i jeszcze raz NUDA.


Brak zdjęcia
Środa, 1 sierpnia 2007

Zapach rewelacyjny, szczególnie na lato, jest świeży i bardzo ciekawy, i oczywiście godny polecenia.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 6 sierpnia 2007

Zapach bardzo przyjemny. Nie wiem, skąd opinie, że jest aż za bardzo cytrusowy... Można w nim dostrzec tę nutę, ale bez przesady. Jego plus, to na pewno świeżość :) I to, że nie jest duszący i ciężki:):) Najpiękniejszy zapach na świecie!


Brak zdjęcia
Środa, 8 sierpnia 2007

Kiedyś wybierałam miedzy tym zapachem a Sensi Armaniego. Zdecydowalam się jednak na Sensi, który jest bardziej czarujący. Light Blue jest taki pospolity...

Przyp. Dolce.pl: Może bardziej pasowałoby "popularny"?


Brak zdjęcia
Wtorek, 14 sierpnia 2007

Przypomina zapach płynu do zmywania Ludwik, świeży, mało zmysłowy, na letni ranek, nie w moim typie.


Brak zdjęcia
Środa, 15 sierpnia 2007

Zgadzam sie z Izką - uwodzicielski, oryginalny, nietuzinkowy, ale... Już niestety oklepany.


Brak zdjęcia
Sobota, 18 sierpnia 2007

Bardzo lekki, a zarazem trwały zapach, koleżanki są nim zachwycone, ale ja go nie oddam :)


Brak zdjęcia
Sobota, 8 września 2007

Perfumki są fajne... świeże i limonkowe... Rozkoszne takie :) Ale nie w moim stylu. Mimo to jak ktoś lubi takie zapachy (naprawdę oryginalny), to polecam.


Brak zdjęcia
Wtorek, 25 września 2007

Te perfumy są boskie, tak samo jak Light Blue dla mężczyzn - też są super!


Brak zdjęcia
Środa, 26 września 2007

I ten perfumik znalazł się pośród dziesiątek innych na mojej półce... Uwielbiam go w letnie dni - to zdecydowanie zapach szaleństwa!


Brak zdjęcia
Piątek, 28 września 2007

Wyłącznie na lato, wyłącznie na dzień. Dla kobiety delikatnej i romantycznej, ale tylko pozornie. Bezwarunkowo na półce w sezonie.


Brak zdjęcia
Czwartek, 4 października 2007

Godny polecenia.


Brak zdjęcia
Piątek, 5 października 2007

Akurat ten zapach mnie nie zachwycił, kupiłam pół roku temu i dalej stoi na półce.


Brak zdjęcia
Wtorek, 9 października 2007

Wspaniały zapach, taki mój.... Bardzo liczę na świąteczną promocję 100ml.


Brak zdjęcia
Środa, 10 października 2007

Dostałam go w prezencie od chłopaka. Zdołałam zużyć tylko połowę. Nie przepadam za tym zapachem. Niby świeżak, a takie tylko lubię, ale strasznie ostry :(
Nie polecam.


Brak zdjęcia
Niedziela, 21 października 2007

Ten zapach nie jest dla mnie, kupiłam go i musiałam odsprzedać, kojarzy mi się z zapachem mydła...


Brak zdjęcia
Piątek, 26 października 2007

Kiedy się nim spryskałam w perfumerii po kilku minutach dosłownie zaczęło mnie mdlić - osaczył mnie swoją duszącą wonią... Nie podoba mi się.


Brak zdjęcia
Czwartek, 8 listopada 2007

Tak myślałam, że przy tych perfumach będzie najwięcej opinii, bo jest on strasznie popularny. Ładny, ale ja tam nie lubię mieć takich jak wszyscy, he he.


Brak zdjęcia
Piątek, 9 listopada 2007

Używam to cudo od czterech lat. Dla mnie to absolutny nr 1. Nr 2 to CK TRUTH.


Brak zdjęcia
Piątek, 9 listopada 2007

Używam Light Blue, aczkolwiek wydaje mi się, że nadaje się On tylko na dzień, np. do pracy... Na wieczór już raczej się nie nadaje :/ Zbyt "świeży". Wieczorem używam Miss Dior Cherie :) Ale Light Blue powoduje to, iż zawsze, gdziekolwiek się znajdę, wszyscy czując jego woń się za mną oglądają :) Mimo wszystko polecam :)


Brak zdjęcia
Piątek, 30 listopada 2007

Średni, po prostu średni.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 3 grudnia 2007

Bardzo ładny = bardzo popularny. Nietrwały :/


Brak zdjęcia
Sobota, 15 grudnia 2007

Fenomenalny, niepokojący, świeży no i zwala z nóg. Czując ten zapach padamy jak muchy, panowie (oczywiście w dobrym znaczeniu tego słowa).


Brak zdjęcia
Wtorek, 18 grudnia 2007

Dzięki waszym wszystkim opiniom sądzę, że w najbliższym czasie go kupię ;D A już niedługo święta... To w ogóle muszę go mieć :] Jeszcze wybiorę sie do perfumerii no i jeśli jest taki, jak każdy mówi, to mam nadzieję, że go kupię ;D :] Dziękuję :* Julita


Brak zdjęcia
Piątek, 21 grudnia 2007

Coś wspaniałego, cudownego i niepowtarzalnego. Dostałam go wczoraj od...... i jestem zauroczona tym zapachem. W komplecie jest jeszcze żel do ciała, więc będę przeżywała tę rozkosz też pod prysznicem.
Chyba zdradzę ten zapach dla Lancome Miracle, którego do tej pory używałam na przemian z Euphorią CK.


Brak zdjęcia
Czwartek, 27 grudnia 2007

Pod choinką znalazłam piękny, nieziemski, mój ukochany zestaw Light Blue! Jest cudowny, nr 1! Pachnąc nim czuję się tak cudownie i wiem, że jest sexy pociągający i uwodzicielski! Wiem, bo dostałam je od mojego mężczyzny... On też za nimi szaleje.


Brak zdjęcia
Niedziela, 6 stycznia 2008

NIETRWAŁY, mnie nie zachwycił.


Brak zdjęcia
Środa, 9 stycznia 2008

Kiedyś mi się podobał, ale za dużo dziewczyn go ma i dlatego przestał być dla mnie tak fascynujący jak kiedyś, nie lubię pachnąć tak, jak większość i po prostu ten zapach stał się pospolity, a co najgorsze, strasznie szybko się ulatnia!


Brak zdjęcia
Piątek, 1 lutego 2008

Przepiękny zapach i bardzo trwały!


Brak zdjęcia
Środa, 6 lutego 2008

Zakochałam się. To Cudo. Działa na Ciało, Umysł i Duszę. Nadaj ciału lekkości, pieści zmysły i rozświetla duszę. Zdecydowanie budzi pożądanie :)


Brak zdjęcia
Sobota, 9 lutego 2008

Skojarzenia: cytryna, mokry rzemyk, papier.


Brak zdjęcia
Piątek, 15 lutego 2008

Uwielbiam go, ale niestety bardzo krótkotrwały... :(


Brak zdjęcia
Czwartek, 21 lutego 2008

Mnie ten zapach bardzo się podoba, w połączeniu z moją dziewczyną ;) Zapach jest delikatny, ale gdy dziewczyna się przytula, to jeszcze przez kilka dni czuje się w głowie Dolce&Gabbana ;)


Brak zdjęcia
Czwartek, 21 lutego 2008

Cudowny. Razem z różową Pumą mój nr 1. Delikatny, nie męczy, radosny, słodki... Idealny jak dla mnie :)
Ale myślę, że pasuje bardziej młodszym kobietom.


Brak zdjęcia
Wtorek, 4 marca 2008

Świetny! To jeden z moich ulubionych, ale raczej na porę letnią.


Brak zdjęcia
Niedziela, 9 marca 2008

Ten zapach jest przepiękny! Męskie wydanie Light Blue nie spodobało mi się tak, jak wersja dla kobiet :) Idealnie nadaje się na dzień, jak i na wieczory, ale raczej na cieplejsze pory, na wiosnę i lato idealny! Świeżutki i... SEXY! ach :D


Brak zdjęcia
Wtorek, 1 kwietnia 2008

Po prostu boskie są :]


Brak zdjęcia
Sobota, 5 kwietnia 2008

Pierwszą "Dolce" dostałam ponad pięć lat temu, wówczas to była nowość i zapach ten nie był jeszcze popularny.... Ale... To się szybko zmieniło. Mimo czasu i kolejnych eksperymentów z nowymi perfumami ON wciąż jest numerem 1.


Brak zdjęcia
Piątek, 11 kwietnia 2008

Zapach ten kojarzy mi się z letnim porankiem, idę do pracy, wiatr lekko rozwiewa moje włosy i czuję niesamowity powiew świeżości, to Light Blue, to ja...


Brak zdjęcia
Sobota, 19 kwietnia 2008

Jestem facetem i lubię, jak dziewczyna nim pachnie. Super zapach, świeży :))


Brak zdjęcia
Niedziela, 20 kwietnia 2008

Dla mnie zapach płaski i okropny, kojarzy mi się z czymś tępym, może to dziwne, ale kojarzy mi się z nieheblowaną deską...


Brak zdjęcia
Czwartek, 8 maja 2008

Ciekawy zapach tylko dlaczego tak krótko się utrzymuje?? Szybko mi się znudził.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 2 czerwca 2008

Ten zapach jak dla mnie jest wstrętny. Mdły, nie mogłabym być koło osoby, która jest spryskana tymi perfumami, odrażający zapach.


Brak zdjęcia
Sobota, 7 czerwca 2008

Gdy mój narzeczony poczuł ten zapach po pięciu minutach odpowiedział: "Kochanie on kojarzy mi się z... Seksem!". Teraz już chyba nie muszę mówić dlaczego uwielbiam ten zapach :)


Brak zdjęcia
Piątek, 13 czerwca 2008

Zapach jest naprawdę podniecający ;) Polecam!


Brak zdjęcia
Niedziela, 15 czerwca 2008

Zgadzam się z Trusią - D&G Light Blue uzależnia, używam go kilka lat obok mnóstwa innych, ale Light Blue zawsze muszę mieć pod ręką. Są świeże, szykowne, kojarzą mi się z Włochami, plażą, wakacjami, słońcem, CUDOWNE!!!!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 16 czerwca 2008

To są cudowne perfumy.


Brak zdjęcia
Sobota, 28 czerwca 2008

Jestem mężczyzną. I z pewnością nie chciałbym, żeby tak pachniała moja kobieta. Zapach oklepany, spotkać można wiele do bólu podobnych podróbek. Latem 3/4 ulicy tym pachnie. Drażni mnie swoją świeżością.


Brak zdjęcia
Czwartek, 10 lipca 2008

Z przykrością muszę stwierdzić, że mam już ich dość! Są strasznie szczypiące... Nie do zniesienia. Niby świeże, ale bardzo ostre na początku, zaraz po aplikacji. Wolę zapachy lżejsze, np. Rush2 Gucci :)


Brak zdjęcia
Czwartek, 17 lipca 2008

Świetny zapach, uwielbiam, kiedy moja dziewczyna nim pachnie. Podobny bardzo do męskiego Versace Man Eau Fraiche - który też jest świetny.


Brak zdjęcia
Niedziela, 20 lipca 2008

Delikatny zapach na lato :)


Brak zdjęcia
Czwartek, 24 lipca 2008

Ostatnio dostałem w perfumerii próbkę tego zapachu i dałem go dziewczynie, od dawna mi się bardzo podobał, a teraz podoba się również bardzo mojej dziuni :] sesesesssss... Polecam! Doskonały na dzień, ale moim zdaniem w nocy pachnie jeszcze piękniej ;) Zbliżają się wielkimi krokami urodziny mej piękności, zatem dużym prawdopodobieństwem jest, iż stanie się ich właścicielką :]


Brak zdjęcia
Czwartek, 7 sierpnia 2008

Nie lubię tego zapachu. Przypomina odświeżacz do toalet. Jest zbyt cytrynowy, dopiero po jakimś czasie może się podobać - traci "tandetną" nutę, która jest wyraźnie wyczuwalna na początku.


Brak zdjęcia
Wtorek, 12 sierpnia 2008

Jest super!!! Brat mi go polecił, a on jest znawcą perfum! ;)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 18 sierpnia 2008

Najcudowniejsze perfumy, jakie kiedykolwiek miałam!!!


Brak zdjęcia
Wtorek, 19 sierpnia 2008

Te perfumy to połączenie subtelności, delikatności i świeżości w jednym. Polecam dla osób lubiących zapachy rześkie i owocowe. Nie jest to zapach dla indywidualistów, lubiących rzadko spotykane zapachy oraz dla fanów orientalnych i ciężko słodkich nut. Jego wada to niewątpliwie to, że dużo osób używa tego zapachu oraz fakt nie do zaakceptowania - mało trwały jak na swoją cenę (115 zł za 25 ml, a jest to tylko EDT, która jak wiadomo, jest dużo mniej trwała niż EDP). Ale mimo wszystko - polecam.


Brak zdjęcia
Niedziela, 31 sierpnia 2008

Jak ktoś chce pachnieć jak 2/3 ulicy, to jego sprawa. Ładny zapach, ale za dużo osób go używa, przez co traci swój urok.


Brak zdjęcia
Niedziela, 28 września 2008

To perfumy z afrodyzjakiem :)


Brak zdjęcia
Czwartek, 13 listopada 2008

Zapach urzeka od pierwszego momentu. Subtelny, zniewalający, niepowtarzalny. Niektórzy piszą, że jest oklepany, ale czy to ważne? Dla mnie jest cudowny i nie obchodzi mnie fakt, że jest popularny:)


Brak zdjęcia
Sobota, 22 listopada 2008

Strasznie podniecający. Czasami, gdy idę na tańce to podbieram siostrze. Absolutnie polecam.


Brak zdjęcia
Czwartek, 18 grudnia 2008

Zapach jest ładny, ale zbyt popularny.


Brak zdjęcia
Czwartek, 1 stycznia 2009

Zdecydowanie polecam na dzień i wieczór. Specyficzny zapach, dla specyficznych kobiet! Bardzo trwale! Zawsze posiadane w mojej toaletce!


Brak zdjęcia
Piątek, 2 stycznia 2009

Świeżość w każdym calu, ale taka wyjątkowo zimna. Może się podobać. Mnie nie zachwyca.


Brak zdjęcia
Piątek, 30 stycznia 2009

Śliczny, niemeczący zapach, woda oryginalna, szybka wysyłka, porządnie opakowana.


Brak zdjęcia
Niedziela, 1 lutego 2009

Pyszny, cytrusowy, świeży, witalny, rześki, smakowity... Po prostu C U D E Ń K O zamknięte w prostym flakoniku. Idealny zapach na lato.


Brak zdjęcia
Niedziela, 1 lutego 2009

Rewelacja... Jego jedyną wadą jest popularność i uniwersalizm, ale można to traktować jako plus:) Zapach genialny:) Moje pierwsze perfumy...


Brak zdjęcia
Piątek, 13 lutego 2009

Niektórym się podoba, mnie nie... Jest taki... Banalny. Ale to moje zdanie ;)


Brak zdjęcia
Niedziela, 1 marca 2009

Kupiłam go i jestem rozczarowana, choć uwielbiam świeże orzeźwiające zapachy - nie dla mnie i zbyt popularny!!!!


Brak zdjęcia
Sobota, 21 marca 2009

Niektórym się podoba, mnie nie... Jest taki... banalny. Ale to moje zdanie ;)
A ja się z Tobą zgadzam.


Brak zdjęcia
Piątek, 27 marca 2009

A mi przypadł do gustu, gorąco polecam - jest delikatny, świeży.


Brak zdjęcia
Niedziela, 29 marca 2009

Mokry rzemyk i papier, to jak najbardziej trafne określenia dla tego zapachu :) Jestem w jego posiadaniu i mogę powiedzieć tyle, że są trwałe. Otoczenie czuje je po 5,6 h po aplikacji - choć ja przestaję je czuć po 15 minutach :) Zapach wiosenny, lekki, ale ma w sobie coś irytującego. Dlatego bez zamienników nie kupiłabym go nigdy jako samodzielnego, jedynego zapaszku. Popularny do bólu, rozpoznawalny przez KAŻDEGO.


Brak zdjęcia
Piątek, 1 maja 2009

A ja go nie lubię... Wiecie czemu? Nie dlatego, że jest brzydki, bo nie jest... Ale lubią go wszyscy, podoba się każdemu. Nie znoszę takich zapachów.


Brak zdjęcia
Piątek, 5 czerwca 2009

Mnie bardzo się podobają:)


Brak zdjęcia
Środa, 17 czerwca 2009

Pomimo swojej popularności jest super!!!


Brak zdjęcia
Sobota, 20 czerwca 2009

Kiedyś pewna kobieta powiedziała "Męskie zapachy mają coś w sobie, nie to co damskie."
I to jest chyba fenomen tych perfum. Wystarczy spojrzeć na bazę ambra, piżmo, cedr. W sercu bambus, a w głowie znów cedr z cytryną. Typowo męskie nuty, wyraziste i z pazurem. Przez to zapach nie jest płaski i ma w sobie to coś, coś przez co kobieta czuje się pełna siły i pewna siebie.
Hmm prawdę mówiąc nie czuję, żeby 2/3 damskiej części ulicy nosiło ten zapach. Dużo częściej wyczuwam DKNY, Escada lub Lolita Lempicka.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 22 czerwca 2009

Zapach ładny, ale... Jeśli jest oryginalny. Czuję różnicę pomiędzy tym z Sephory a innych perfumerii. Inne jak dla mnie są za ostre, wyczuwalna jest jakaś nutka goryczki i po prostu śmierdzą. Jak widać, zapach zapachowi nie równy... Szkoda tylko, że w Sephorze są tak drogie. W związku z tym mam pytanie do osób kupujących w tej perfumerii- czy jest to oryginał sprowadzony z Francji?


Brak zdjęcia
Czwartek, 9 lipca 2009

Perfumerie Dolce.pl polecam z czystym sumieniem. Kupowałem u nich już nie raz. Produkty oryginalne, dobrze zapakowane i szybko wysłane.
Pozdrawiam :)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 20 lipca 2009

Zapach wspaniały i miło zrobić zakup w tak fajnej cenie. Perfumeria Dolce.pl jak zawsze na 6. Perfumy oryginale, wspaniale zabezpieczone, a wysyłka błyskawiczna. Bardzo dziękuję i polecam.


Brak zdjęcia
Piątek, 4 września 2009

Zapach lekki, troszkę na początku zbyt cytrusowy, ale po pewnym czasie dużo ładniejszy. Nie ważne, że sporo ludzi go używa, ważne żebyśmy sami dobrze czuli się w zapachu. Ja go właśnie kupiłam mimo zbliżającej się jesieni..:), oczywiście zamienniki jak najbardziej posiadam na chłodniejsze dni..


Brak zdjęcia
Piątek, 11 września 2009

Zapach rzeczywiście ładny.


Brak zdjęcia
Piątek, 18 września 2009

Śliczny zapach... Kupiłam go siostrze na urodziny i mam nadzieje, że jej też się spodoba tak, jak mi...


Brak zdjęcia
Środa, 7 października 2009

Nie wiem co Wam się podoba w tym zapachu. Dla mnie jest jak odświeżacz do powietrza... Nic szczególnego cytrusowo- morski... Raczej dla kobiet nie chcących się wyróżniać z tłumu.


Brak zdjęcia
Piątek, 9 października 2009

Dla mnie jedyny, najpiękniejszy, używam go od lat!!! Polecam w 100%.


Brak zdjęcia
Niedziela, 18 października 2009

Miałam go jakieś 3 lata temu. Używałam latem zamiast dezodorantu-typowy "świeżak", popieram Kosmiczną-dobre skojarzenie-odświeżacz powietrza za bajeczną cenę. Zero tajemniczości-banał i tyle. Dla nastolatki może się nadaje, ale nie dla KOBIETY. Nie powiem już o ilości tanich podróbek na każdym bazarowym straganie. Swój zapach-to lata poszukiwań, a nie gonienie się za tym, czym w tej chwili pachnie ulica.
Te perfumy w moim przypadku-to przypadkowa i przelotna przygoda, z całym sercem odradzam kobietom ceniącym indywidualność.


Brak zdjęcia
Niedziela, 6 grudnia 2009

Piękne kobiece perfumy, na mnie robi wielkie wrażenie jak kobieta jest "ubrana" w ten odświeżający zapach. Polecam paniom sprawdzić:) Pozdrawiam.


Brak zdjęcia
Niedziela, 3 stycznia 2010

Przyjemny, na lato idealny, a w dodatku bardzo trwały. Jednak dla mnie za 'prosty'. Denerwujące jest to ze w lipcu wszystkie ulice pachną 'light blue' i 'Be Delicious'.


Brak zdjęcia
Czwartek, 28 stycznia 2010

Jedno słowo --> B. O. S. K. I.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 8 lutego 2010

Jest super, nie spotkałam tak interesującego zapachu.


Brak zdjęcia
Piątek, 12 marca 2010

Zapach jest śliczny, trwały, używam "Light blue" od kilku lat i po krótkich "przerwach" zawsze do niego wracam:)))


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 15 marca 2010

Najcudowniejszy zapach na świecie. Pamiętam jak przed laty powąchałam pierwszy raz korek i oniemiałam z zachwytu. Zapach błękitu i przestrzeni. Zapach nieba. Dla mnie genialny, ma tylko jedna wadę - wszędzie jego podróby!!! Ale zrozumiałe, jak coś jest takim hitem, podrabiają to masowo. Cudne, świeże i chłodne perfumy, którymi zachwycają się mężczyźni. Light Blue - mój na zawsze.


Brak zdjęcia
Wtorek, 23 marca 2010

Jak dla mnie nic nadzwyczajnego... Nie dla kobiet szukających czegoś więcej; raczej dla młodych dziewcząt tak jak I LOVE Moschino.


Brak zdjęcia
Wtorek, 23 marca 2010

P.S. Wg mnie Light Green&Yellow ;)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 26 kwietnia 2010

Osobiście lubię słodkie zapachy jednak ten jest świetny. Mimo, że to woda toaletowa jest bardzo trwały. Ma w sobie coś intrygującego. Polecam!


Brak zdjęcia
Niedziela, 30 maja 2010

Bardzo przyjemny, trochę uniseks. Moim zdaniem lepiej kupić Versace Eau Fraiche zamiast Light Blue - bo trwalszy.


Brak zdjęcia
Środa, 21 lipca 2010

Ktoś tu pisał, że zapach ten nie jest płaski, według mnie jest i to bardzo, to mnie właśnie od niego odrzuca.
Bardzo podoba mi się w nim to, że jest mimo wszystko świeży i troszkę męski, tak rzadko spotykane jest to w damskich perfumach, z reguły są one duszące i słodkie, te z pewnością do duszących nie należą, ale dla mnie mają w sobie coś mdłego. Zdecydowanie nie dla mnie, choć widzę jak bardzo podobają się innym.


Brak zdjęcia
Wtorek, 5 października 2010

Zdecydowanie maja w sobie coś męskiego i to jest właśnie to czego szukałam. Wiele razy wąchając męskie perfumy mówiłam: szkoda, ze to nie są damskie i szkoda, że nikt nie wymyśli takich ładnych damskich jak niektóre męskie. No i wymyślił... Na moje szczęście. Są cudne, eleganckie i rasowe. Jeszce ich nie mam, ale od pierwszego 'wąchnięcia" zachwyciły mnie, a o to chyba chodzi, żeby nie zastanawiać się czy to jest za słodkie, za gorzkie, za cytrynowe tylko żeby zachwycić się od razu po jednym "niuchnięciu":)


Brak zdjęcia
Czwartek, 14 października 2010

Mnie się bardzo podobają ;D gdyby moja dziewczyna ich używała, to nie mógłbym się od niej oderwać, ale niestety się jej nie podobają ;/


Brak zdjęcia
Środa, 29 grudnia 2010

Niestety nie dla mnie. Za świeże, jakieś takie ozonowe. Nie znoszę takich zapachów.


Brak zdjęcia
Piątek, 4 lutego 2011

Chyba są spoko, skoro kobieta zaczepiła mnie w sklepie i zapytała czym tak ładnie pachnę? Rzadko się zdarza żeby kobieta przyznała kobiecie ze ładnie pachnie. Na pewno dodają energii na dzień.


Brak zdjęcia
Sobota, 26 lutego 2011

Bardzo przyjemny, nie drażniący zapach. Początkowe wrażenie cytrusowe, ale po chwili czuć przyjemną słodycz. Mi jako mężczyźnie się bardzo podoba.


Brak zdjęcia
Wtorek, 26 kwietnia 2011

Śliczny, słodki dziewczęcy zapach. No właśnie. Dziewczęcy, bo kobiecości w nim zero. Jest to radosny zapaszek, ale kompletnie nie emanuje seksapilem, nie intryguje tajemniczością. Polecam pogodnym nastolatkom. Przedział wiekowy 15 - 20 lat.


Brak zdjęcia
Czwartek, 28 kwietnia 2011

Kojarzy mi się z ciepłym letnim dniem i niezwykłą świeżością Te perfumy to już klasyka:)


Brak zdjęcia
Czwartek, 5 maja 2011

Ten zapach to mój fetysz. Zmieniam perfumy co jakiś czas, ale ten nigdy mi się nie znudzi. Nie rozumiem komentarzy w stylu:"nie podoba mi się, bo jest popularny". Według mnie perfumy na każdym pachną nieco inaczej. Gdy wchodzę do pracy ( a 90% moich współpracowników to faceci), słyszę komentarze, że jeszcze mnie nie widać a już czuć. Ten zapach uzależnia i przyciąga. Gdy mam go na sobie czuję się lekka, wyzwolona a jednocześnie zmysłowa, kobieca i seksowna. Polecam.


Brak zdjęcia
Wtorek, 10 maja 2011

Zapach według mnie tylko i wyłącznie letni, wiosenny powiew świeżości. Bardzo trwały.


Brak zdjęcia
Sobota, 14 maja 2011

Zapach jest świetny, świeży, letni, nie jest duszący, długo się utrzymuje. Po prostu idealny na lato, na upały. Zapach pięknie się rozwija.


Brak zdjęcia
Niedziela, 15 maja 2011

Rewelacyjny zapach, taki cytrusowy świeżak idealny na lato. Ostatni raz miałam go dwa lata temu, ale za każdym razem będąc w perfumerii nie mogę oprzeć się, żeby go nie powąchać. Kiedy zacznie się lato, na pewno go sobie kupię :)


Brak zdjęcia
Wtorek, 17 maja 2011

Cudowny zapach!! < 3 polecam.


kamisia_81
Czwartek, 19 maja 2011

Jestem szczęśliwą posiadaczką tego zapachu - używam go praktycznie przez cały rok, chociaż jest on bardziej rześki i z pewnością przeznaczony na lato, ja jednak lubię nim pachnieć również w zimie.
Bardzo fajny zapach -przecudny:)


anula
Piątek, 20 maja 2011

Skojarzenia: cytrynka, słońce, lato, beztroska, radość. Warto go mieć na gorące dni. Bossssski...


Brak zdjęcia
Piątek, 4 listopada 2011

Gorąco Polecam!!!
apach jak najbardziej oryginalny, mocny. Cena jest bardzo dobra, do tego szybka przesyłka. Wszystko w jak najlepszym porządku.


Brak zdjęcia
Niedziela, 20 listopada 2011

Zapach przepiękny, świeży i słodki, używam go przez cały rok, zamówiłam właśnie 100ml, cudo!!!


Brak zdjęcia
Piątek, 6 stycznia 2012

Jeden z moich naprawdę nielubianych zapachów, ma w sobie coś co mnie odrzuca jakąś nutę zapachowa okropną! Dostałam go jako nietrafiony prezent, w pracy kiedy tylko się nim psikałam w celach zużycia, mój brat, mój facet a także kolega z firmy mówili psikaj się, ale nie przy nas;)a wiec recenzja sama w sobie... Dziś odnalazłam swoje wymarzone perfumy... Są seksowne, uwodzicielskie, zmysłowe pleć przeciwna szaleje:)


Brak zdjęcia
Wtorek, 17 stycznia 2012

Pierwszy raz kupiłam go (25ml EDT) w najpopularniejszej sieci drogerii, gdzie można spotkać znane marki w niskich cenach - i faktycznie, kosztował niecałą setkę złotych polskich (info w nawiązaniu do aktualnej wyceny). Przyznam, że "złapał mnie" - początkowo ciężki, "pełny" z czasem unosi się, pozostawiając nutkę męskiej świeżości (pewnie dlatego tak podoba się facetom, na zasadzie - "coś znajomego, coś oswojonego"). Nie zgadzam się tylko z ogólną kategorią - według mojej oceny, nie jest to typ świeży (dla mnie to np. Aqua Di Gio, Laguna SDali, etc...) i może dlatego nie dokończyłam tego opakowania, a było to latem. P.S. Teraz mamy zimę, kilka lat później - więc zakupię go raz jeszcze:-)


Brak zdjęcia
Środa, 22 lutego 2012

Moja żona go używa-jest super, świeży i bardzo długo utrzymuje się zapach. Polecam-facetom się podoba!!!


Brak zdjęcia
Czwartek, 5 kwietnia 2012

Trzeba uważać, żeby za dużo na siebie nie wylać. Wtedy są nie do zniesienia!
Ogólnie nie są złe.


Brak zdjęcia
Wtorek, 1 maja 2012

Moje ulubione na lato - od lat. Dodają energii i emanują radością życia. Otulona tym zapachem, czuję, że ubyło mi lat...


Brak zdjęcia
Sobota, 19 maja 2012

Na mnie pachnie BOSKOOO... Z wyczuwalną męską nutką co UWIELBIAM..;)))


Brak zdjęcia
Piątek, 20 lipca 2012

Posiadam te perfumy od ok roku zużycie (flakonik 30ml) jest na połowie. Zapach no niezbyt mi przypasował choć miałam okres w jesieni, że często ich używałam, ale na razie je odstawiłam dla innych:) może powrócę choć uważam, że są lepsze perfumy od tych.


Brak zdjęcia
Czwartek, 27 września 2012

Mój ulubiony! ;-)


Brak zdjęcia
Sobota, 20 października 2012

Fajny zapach, ale nie zafascynował mnie jak niektóre inne zapachy, jest świeży, może trochę cukierkowy, ale nie słodki. Właśnie mi się kończy, ale teraz już myślę o Chanel 5 eau Premiere, który wydaje mi się bardziej fascynujący.


Brak zdjęcia
Sobota, 9 marca 2013
Opinia o produkcie:

Jeżeli ktoś, kiedyś powie mi, że w niebie jest ten zapach, to śmierć nie będzie mi taka straszna...


Brak zdjęcia
Niedziela, 28 lipca 2013
Opinia o produkcie:

Moja Ukochana jest tym zapachem zachwycona tak jak ja, gdy czuję ten zapach na niej. Dziękuję Dolce.pl za profesjonalizm na najwyższym poziomie.


Brak zdjęcia
Piątek, 15 listopada 2013
Opinia o produkcie:

Idealny dla mojej ukochanej:) Nie mogę się doczekać lata..:)


Brak zdjęcia
Piątek, 15 listopada 2013
Opinia o produkcie:

Piękny:-) Polecam.


Brak zdjęcia
Środa, 12 marca 2014
Opinia o produkcie:

Moschino ma identyczna wodę... I love love... Miałam ja zarówno jak light blue. Nie widzę różnicy... Powiem więcej Moschino jest lepsze!! Wrrrr.


Brak zdjęcia
Czwartek, 13 marca 2014
Opinia o produkcie:

Do Aga76: mam obecnie te dwie wody i powiem tak: I love love jest trwalsza (o 2h) bardziej cytrynowa, a później wyraźnie kwiatowa. Light Blue jest delikatniejsze, bardziej kwiatowe niż cytrynowe i wyczuwalny jest wyraziście cedr, przez co mają trochę inny charakter. Obie są ok.


Brak zdjęcia
Środa, 19 marca 2014
Opinia o produkcie:

Jak bym miała porównywać love love do light blue to LB są bardziej zmysłowe.


Brak zdjęcia
Sobota, 22 marca 2014
Opinia o produkcie:

Tak. I czuć lepszą jakość perfum.


Brak zdjęcia
Czwartek, 7 sierpnia 2014
Opinia o produkcie:

Cudowny zapach. Kiedyś podarowała mi te perfumy moją córka. Od tamtego czasu tylko tych perfum używam. Koleżanki z pracy przechodząc obok mówią : ooo, Dolce&Gabbana - cudnie!


Brak zdjęcia
Piątek, 15 sierpnia 2014
Opinia o produkcie:

Wypróbowałam w perfumerii i bardzo mi się spodobał. Kupiłam już dwa razy i na pewno do tego zapachu wrócę. Bardzo świeży choć nietrwały, ale przecież to woda toaletowa.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 18 sierpnia 2014

Świetny zapach, idealny na letnie dni.


Brak zdjęcia
Środa, 20 sierpnia 2014

Mój ukochany zapach. Nigdy mi się nie nudzi. Świeży, delikatny i bardzo kobiecy.


Brak zdjęcia
Czwartek, 28 sierpnia 2014

Piękny zapach, zwłaszcza na lato, delikatny, a jednocześnie trwały. Jeśli jest kupowany po raz któryś już, to... Jest to chyba najlepsza opinia.


Brak zdjęcia
Piątek, 10 października 2014
Opinia o produkcie:

Ten zapach to jest jakaś masakra. Jestem bardzo rozczarowana, że się na niego zdecydowałam. Na początku pachnie bardzo mocno, jak dla mnie za mocno, po jakiś 30 min. jest lepszy, ale nadal pachnie jakoś dziwacznie, trochę za bardzo cytrusowy. Na pewno już nigdy w życiu go nie kupę.


Brak zdjęcia
Piątek, 24 października 2014
Opinia o produkcie:

Zapach super. Delikatny, uwodzicielski, a zarazem co najważniejsze- trwały.


Brak zdjęcia
Środa, 29 października 2014

Kupuje dla żony! Uwielbiam ten zapach. Zostaje ze mną nawet kiedy moja ukochana wstaje do pracy i jest długo jeszcze ze mną na poduszce żony. Zniewala mnie, rozbraja, wręcz krępuje w innych działaniach. Bym tylko wąchał i wąchał.


Brak zdjęcia
Piątek, 14 listopada 2014
Opinia o produkcie:

Klasyka dla Pań! Trwały, świeży i z lekkim pazurem :)! POLECAM!


Brak zdjęcia
Piątek, 14 listopada 2014
Opinia o produkcie:

Zapach trwały i świeży. Na początku nie byłam do niego przekonana, ale teraz wiem, że zakupie go po raz drugi. :)


Brak zdjęcia
Wtorek, 16 grudnia 2014

Dolce@Gabbana Light Blue ma w sobie to coś do czego chętnie się wraca. Super świeżość zwłaszcza na lato, choć zimą też jest niezły. Uwielbiany przez moją córkę. Wart polecenia.

Twoja opinia o Light Blue

Brak zdjęcia

Chcesz mieć własny awatar (obrazek) i zarezerwować pseudonim?
Zarejestruj się i utwórz profil na forum Dolce.pl!