Perfumy perfumeria internetowa Dolce.pl

CHANEL Coco Mademoiselle

CHANEL Coco Mademoiselle Woda perfumowana spray 50ml Napisz opinię

Opinie Klientów

Brak zdjęcia
Piątek, 9 grudnia 2005

Nie rozstaję się z tym zapachem od moich 40-tych urodzin i każdego dnia przypominają mi, że świat jest piekny, gdy jest się kochanym. Próbowałam Je "zdradzić", ale ta nuta zapachowa jest niepowtarzalna i piękna.


Brak zdjęcia
Wtorek, 13 grudnia 2005

Najpiękniejszy zapach świata :)


Brak zdjęcia
Czwartek, 29 grudnia 2005

Ja rownież polecam. Zapach jest cudowny.


Brak zdjęcia
Środa, 18 stycznia 2006

Kupiłam, cudowane, polecam!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 6 lutego 2006

Zapach jest cudowny :) Bardzo kobiecy i kuszący.


Brak zdjęcia
Środa, 15 lutego 2006

Mam je od wczoraj!!!! Są niezwykłe!!!


Brak zdjęcia
Czwartek, 23 lutego 2006

Używam już je od 1,5 roku i nie mogę przestać :)


Brak zdjęcia
Piątek, 3 marca 2006

Zapach jest cudowny, trwały, polecam na każdą porę roku. Naprawdę super i nie tylko dla młodych. Mam 40 parę lat i używam Mademoiselle.


Brak zdjęcia
Czwartek, 16 marca 2006

Zapach oryginalny, niepowtarzalny, to jest to czego potrzeba kobiecie :) Nie zamienię go na żaden inny.


Brak zdjęcia
Niedziela, 9 kwietnia 2006

Chciałabym je mieć... Kocham ten zapach =)


Brak zdjęcia
Niedziela, 16 lipca 2006

A ja mam 14 lat i dostałam te perfumy od rodziców, również mnie się podobają, pozdrawiam :*


Brak zdjęcia
Środa, 9 sierpnia 2006

Kuszący zapaszek, bardzo pozytywny, polecam! Długo się trzyma, bardzo sexi.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 21 sierpnia 2006

Zapach wyrazisty, ale nie pozbawiony nutki delikatności, co sprawia, że sprawdzi się o każdej porze roku. Mój faworyt!!


Brak zdjęcia
Piątek, 25 sierpnia 2006

Są boskie i takie kobiece!


Brak zdjęcia
Wtorek, 29 sierpnia 2006

Zapach jest przepiękny!!!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 18 września 2006

Mnie niestety nie przypadł do gustu - zbyt intensywny, ciężki, drażniący. Pasuje raczej dla kobiet dojrzałych. Swój oddałam siostrze, która jest zachwycona :-)


Brak zdjęcia
Czwartek, 21 września 2006

Zapaszek całkiem niezły, jednak jest jeszcze bardziej wciągający, jak jest na mojej kobiecie. Krótko pisząc - "wtem powala"...


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 2 października 2006

Uzależniłam się od tego zapachu. Nie kupię niczego innego.


Brak zdjęcia
Czwartek, 5 października 2006

Są cudowne, uwielbiam ten zapach, mój facet również!


Brak zdjęcia
Niedziela, 15 października 2006

Uff są fantastyczne i... jakie podniecające! Rozpoznam je wszędzie, a szczególnie... na mojej kobiecie.


Brak zdjęcia
Wtorek, 17 października 2006

Najpiękniejszy zapach na świecie! Używam go od 3 lat. Nie można go zamienić na nic innego!!!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 23 października 2006

Jestem obiektywny i muszę stwierdzić, że te perfumy to MISTRZOSTWO ŚWIATA... Nieważne, jaka by to była kobieta... gdy ma te perfumy, zawsze je wyczuję i zawsze zwracam na nią uwagę i patrzę pod innym kątem... Te perfumy = szaleństwo, sex, młodość, piękna kobieta... Tylko takie skojarzenia się nasuwają! W MOIM RANKINGU TO NUMER JEDEN. Numer 2 to DOLCE&GABBANA LIGHT BLUE, nr 3 Christian Dior J'Adore... Pozdrawiam!


Brak zdjęcia
Niedziela, 26 listopada 2006

Takie właśnie perfumy dostałam w tym roku na urodziny od taty :) Nawet nie wiedziałam ile są warte :) Spodobał mi się zapach. Dziwie się, że kupił mi te perfumy bo ja mam dopiero 1 lat, a z tego co czytam to te perfumy są dla kobiet dojrzalszych. No cóż, jestem bardzo z nich zadowolona, bo są świetne, bardzo mi się podobają jeszcze CHANEL CHANCE.
Pozdrawiam :*
Warto kupić, bardzo długo utrzymują się, rano się psikam raz, a wieczorem dalej czuć perfumy :)


Brak zdjęcia
Wtorek, 28 listopada 2006

Super zapach!!! Uwielbiam gdy po 8 godzinach pracy przy robotach drogowych nadal czuć przepiękna woń Coco Chanel! Pozdrawiam wszystkich gorących chłopaków z Poznania!


Brak zdjęcia
Niedziela, 3 grudnia 2006

Dla mnie te perfumy są bardzo ciężkie, przypominają mi pracę biurową w jakimś drapaczu chmur, zakłócają harmonię i są egoistyczne, takie narcystyczne, zimne. Nie ma to związku z ceną, kojarzą się z brutalną rzeczywistością i wiekiem, żadne cudo tylko marka i to drugie raczej przemawia do klientów, zapach nie robi na mnie wrażenia. Polecam Laurę Biagiotti :) Albo Miracle So Magic!


Brak zdjęcia
Czwartek, 7 grudnia 2006

Według mnie ten zapach jest najpiękniejszy na świecie, każdy ma swoje gusta, ale nie spotkałam sie nigdy z opinią, ze komuś się nie podoba. Szczególnie przyciąga fajnych facetów - zawsze rozpoznawalny zapach. Kupiłam te perfumy rok temu w Londynie i po wielu przygodach z innymi zapachami powracam do niego, i od Mikołaja chcę go dostać ;)


Brak zdjęcia
Sobota, 9 grudnia 2006

Są świetne :) Mmmmmm


Brak zdjęcia
Piątek, 15 grudnia 2006

Zakochałam się w ich zapachu... Jemu też się podobają i to mnie cieszy. Są kuszące i zmysłowe, podkreślają kobiecość.


Brak zdjęcia
Środa, 20 grudnia 2006

Po przeczytaniu w/w opinii mam ochotę natychmiast iść do perfumerii i poczuć ten zapach gdyż nigdy go nie testowałam, mimo to mam ogromną ochotę kupić!


Brak zdjęcia
Czwartek, 21 grudnia 2006

Każdy ma swój ulubiony, ale ten zapach jest wyjątkowy. Używam go od dobrych 4 lat i nigdy mi się nie znudzi, ciesze się, że moim znajomym kojarzę się właśnie z tym zapachem. Wiele westchnień facetów, to było zawsze zabawne jak przewracali oczami, pozdrawiam!


Brak zdjęcia
Czwartek, 28 grudnia 2006

Chanel Mademoiselle dostałam cztery dni temu, ale już wiem że nigdy z własnej woli nie rozstanę się z tym cudownym zapachem :) Nawet teraz, kiedy siedzę przed komputerem: nieumalowana, w ulubionych dżinsach i podkoszulku, czuję się kobieca i elegancka, bo mam na sobie też Mademoiselle... :)


Brak zdjęcia
Czwartek, 28 grudnia 2006

Ten zapach to jak dotknięcie czarodziejskiej różdżki, mam 20 lat a w nim czuję się jak motyl skaczący wśród traw, jest soczysty, dojrzały i utrzymuje się cały dzień na uczelni, nic tak nie dodaje pewności siebie jak świeżość i poczucie, że się pięknie pachnie. POLECAM serdecznie, warto.


Brak zdjęcia
Niedziela, 7 stycznia 2007

Cudowny zapach :D Po prostu cuudoo :):):)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 29 stycznia 2007

Zapach Mademoiselle jest wspaniały, a w niedzielę dostanę następne od syna, który wraca z Los Angeles.


Brak zdjęcia
Środa, 7 lutego 2007

Są po prostu fantastyczne, bardzo sexy. Używam ich od miesiąca.


Brak zdjęcia
Czwartek, 8 lutego 2007

Po prostu bajka!


Brak zdjęcia
Czwartek, 8 lutego 2007

Zakochałam się w tym zapachu wiele lat temu. Marzyłam o tych perfumach od tamtego czasu i wreszcie mam!!! Są cudowne! Polecam bez względu na wiek.


Brak zdjęcia
Sobota, 10 lutego 2007

Dziś przypadkiem testowałam w perfumerii i muszę stwierdzić, że są odjechane. Zapach taki fajny i świeży, taki niepowtarzalny, magiczny. Są po prostu cudowne, polecam każdej damie :)


Brak zdjęcia
Wtorek, 13 lutego 2007

To prawdziwe cudo wśród perfum. Są ponadczasowe, trwałe i przede wszystkim prześliczne. Polecam!!!


Brak zdjęcia
Piątek, 23 lutego 2007

Bardzo je lubię. Dla mnie od dobrych kilku lat są jedyne. Opinie innych mnie nie interesują.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 5 marca 2007

A ja będę je dziś miała i już się nie mogę doczekać, bo nigdy ich nie testowałam. Używałam jednak Chanel Chance i były cudowne.


Brak zdjęcia
Środa, 7 marca 2007

Używam go od paru ładnych lat. Dla mnie jest jak narkotyk, nigdy go nie zdradzę!


Brak zdjęcia
Środa, 14 marca 2007

Zmysłowe...


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 19 marca 2007

To prawda, zapach cudowny!!!!


Brak zdjęcia
Wtorek, 27 marca 2007

Perfumy dostałam gdy miałam 15 lat od chłopaka. Zakochałam sie w nich i od tych 5 lat jestem wierna tylko im. Są kwintesencją kobiecości i bogactwa. Uzależniają maksymalnie! Nie ma nic piękniejszego niż Coco Mademoiselle!


Brak zdjęcia
Sobota, 21 kwietnia 2007

Uwielbiam te perfumy! Testowałam wiele zapachów, ten jest zdecydowanym faworytem!


Brak zdjęcia
Środa, 25 kwietnia 2007

Mam ten zapach, ale czy jest najpiękniejszy na świecie, to nie sądzę... Są ładniejsze.


Brak zdjęcia
Sobota, 5 maja 2007

Ja natomiast zakochałam się w nich 5 lat temu. Próbowałam innych perfum, ale żadne nie dają takiego cudownego efektu - jak Chanel Mademoiselle. Są "THE BEST"!!!


Brak zdjęcia
Środa, 9 maja 2007

Perfumy cudowne, są jak narkotyk!


Brak zdjęcia
Środa, 30 maja 2007

Mademoiselle poznałam parę lat temu, jakiś rok temu zdecydowałam się je zakupić i.... uzależniłam się od nich. Każdy inny zapach do nich porównuję i na szczęście każdy przegrywa tę potyczkę :)


Brak zdjęcia
Piątek, 1 czerwca 2007

Piękne perfumy... Idealne dla kobiet w różnym wieku. To chyba najpiękniejszy zapach, jaki kiedykolwiek wąchałam :P Niestety, cena jest wysoka, więc na razie nie skuszę się na nie :(
Gorąco polecam !


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 4 czerwca 2007

Zapach 100% kobiecy, uwodzicielski, śmiały i zniewalający. Wspaniały, choć musiałam sobie zrobić od niego przerwę, zmęczył mnie. Ale! Faceci za nim szaleją, podoba się i NIESAMOWICIE zwraca uwagę!


Brak zdjęcia
Czwartek, 14 czerwca 2007

Najpiękniejszy zapach na świecie. Uwielbiam te perfumy!


Brak zdjęcia
Piątek, 22 czerwca 2007

Chciałabym wyrazić swoją opinie na temat tego zapachu, jest okropny, duszący i mało oryginalny! Kupują go kobiety, które nie mają własnego stylu...


Brak zdjęcia
Sobota, 23 czerwca 2007

Dla autorki powyższej wypowiedzi mam pewną radę: żeby nie mierzyła innych swoją miarą, to że być może ona wybiera perfumy ze względu na cenę i markę, to nie znaczy, że każdy tak robi... Poza tym każdy ma swój gust i wypadałoby to uszanować. Wracając natomiast do zapachu, to jest on jednym z najciekawszych jaki miałam okazję poczuć. Pozdrowienia dla wszystkich pozostałych wielbicielek i wielbicieli (a nie mało ich) Coco Mademoiselle :)


Brak zdjęcia
Środa, 27 czerwca 2007

Rozumiem, że komuś może się nie podoba ten zapach, ale czemu się wyżywa na tej stronie, skoro ma zły humor? To tyle do Tej Messegesy. Perfumy są rewelacyjne i bardzo trwałe. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli tego zapachu.


Brak zdjęcia
Środa, 27 czerwca 2007

Mam tę wodę od kilku dni, jest to dla mnie szczyt luksusu, po prostu rewelacja. A do tego jej trwałość - nie ma sobie równych!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 2 lipca 2007

Jejjj te perfumy są zniewalające, sexy, odjechane, same pozytywny! Wąchałam wiele zapachów od Diora po Armaniego i Gucciego. Moim faworytem był do niedawna Escada, ponieważ kocham słodycz. Zawsze Coco Chanel "kobietka" kojarzyło mi się ze starszymi kobietami, gdy przez przypadek przetestowałam je na sobie. Rewelacja, nie zamienię na inne neveeer!


Brak zdjęcia
Środa, 4 lipca 2007

Pierwszy raz kupiłam je będąc w ciąży (córa), wszystkie inne drażniły mnie - dwa dni temu kupiłam drugie - jest to zapach, który zwraca uwagę mężczyzn i drażni koleżanki w pracy - pięknie współgra z kobiecym ph - dostosowuje się do skóry - jest niezmienny - tworzy koło zapachowe. Polecam też Dolce Vita i Gaultier2 (te ostatnie to unisex - uważam że dla kobiety świetne na wieczorne wyjścia).


Brak zdjęcia
Czwartek, 19 lipca 2007

Są boskie, dziewczyny, ja dostałam EDP i EDT i zapach się nieco różni? Dlaczego? Wydawałoby się, że to jest różnica ekstraktu, mocniejsze i słabsze, a jednak coś nie tak z nimi. OBIE NA 1000% oryginalne, jak sądzicie?

Przyp. Dolce.pl: Dla 100% pewności zapraszam na zakupy do Dolce.pl ;-)
Podkreślam, że różnica pomiędzy wodą toaletową, a perfumowaną nie polega na ilości ekstraktu! Woda toaletowa jest w założeniu bardziej świeża, mniej pudrowa i przeznaczona na dzień. Woda perfumowana jest przeznaczona na wieczór - będzie bardziej intensywna. W dłuższej styczności np. w biurze może przeszkadzać innym osobom. Informacje te mogą nie dotyczyć "młodzieżowych" zapachów, gdzie każda damska woda bywa nazywana perfumowaną, a męska toaletową.


Brak zdjęcia
Niedziela, 22 lipca 2007

Czy używał Ktoś dezodorantu, czy również pachnie długo i pięknie?


Brak zdjęcia
Środa, 15 sierpnia 2007

Cudowny zapach!!! Dla cudownej kobiety!!! Zamykam oczy i już widzę Ciebie, Aga!!!


Brak zdjęcia
Czwartek, 27 września 2007

Używam tych perfum od momentu kiedy się ukazały, czyli jakieś 6 lat. Zapach jest piękny, byłam kiedyś uzależniona od Chanel Allure, ale ten zapach przebił go, jest po prosu cudowny... No i mój facet za nim szaleje...


Brak zdjęcia
Piątek, 28 września 2007

Jedno słowo - kapitalny.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 1 października 2007

Moje Kochanie nie musi nosić nic więcej... Wystarczy, że ma na sobie COCO - jest po prostu damą...


Brak zdjęcia
Niedziela, 7 października 2007

Mój facet nie może oderwać się od mojej szyi, zawsze słyszę "pięknie pachniesz"...


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 22 października 2007

Dostałam wczoraj te perfumy na urodziny od mojego Kochanego. Są przepiękne :) Bardzo trwały i subtelny zapach. Polecam!


Brak zdjęcia
Wtorek, 30 października 2007

Coś pięknego...


Brak zdjęcia
Niedziela, 4 listopada 2007

Coco Mademoiselle są przepiękne! Megauwodzicielskie, kuszące, zmysłowe, seksowne.
Faceci wprost szaleją na punkcie tego zapachu.
Używałam przez ok. 4 lata, na przemian z Chance, który równie mocno mężczyźni uwielbiają.
Pozwoliłam sobie na jakiś czas od nich odpocząć, przerzucając się w Allure, a ostatnio na Soir de Lune (Sisley), ale czuję, że do tamtych wrócę, bo brakuje mi ich czarodziejskiej, ekscytującej woni.


Brak zdjęcia
Środa, 21 listopada 2007

Cudowne!!!! Kobiece i niezastąpione!!!! Nietypowy zapach Coco... i według mnie jedyny warty swojej ceny!!! Mam i już nigdy nie oddam!!


Brak zdjęcia
Sobota, 1 grudnia 2007

Są super, zmysłowe i kuszące. Polecam 100% kobietom.


Brak zdjęcia
Środa, 5 grudnia 2007

Dostałam od mamy i oddałam koleżance. Dla mnie były nie do zniesienia, miały taką... gorzką nutę. Allure uwielbiam, ale te są nie dla mnie.
Fakt, wyróżniają się, niepodobne do żadnych innych.


Brak zdjęcia
Piątek, 7 grudnia 2007

Genialny zapach, wart każdej ceny.


Brak zdjęcia
Sobota, 22 grudnia 2007

Jestem zachwycona, podobnie jak mój mąż i syn. Warto zainwestować w ten luksus.


Brak zdjęcia
Wtorek, 1 stycznia 2008

Mnie nie zachwycają, są duszące, wręcz przeszkadzają, ale o gustach się nie dyskutuje. Polecam raczej dojrzałym kobietom.


Brak zdjęcia
Wtorek, 8 stycznia 2008

Zapach rewelacyjny, szyk, klasa, elegancja, nie zamienię na żaden inny i podoba się bardzo mężczyznom.


Brak zdjęcia
Sobota, 2 lutego 2008

Kocham od pierwszego powąchania.... Uosobienie elegancji, ma w sobie to, czego szukałam!


Brak zdjęcia
Niedziela, 10 lutego 2008

Delikatny, ładny i elegancki, kojarzy mi się z kobietą w jasnych, eleganckich i dobrze skrojonych garsonkach. Nie jest ciężki ani duszący, właściwie dla mnie trochę za lekki, zbyt grzeczny. Wolę bardziej zaskakujące i dziwne zapachy, i nie jestem jeszcze starszą kobieta :)


Brak zdjęcia
Niedziela, 10 lutego 2008

Owszem jest piękny, boski, doskonały... Cudowny...
Ale niestety... Jego trwałość jest równa zeru... Przynajmniej na mnie. Może tak jest bo te perfumy mnie nie lubią... A to się zdarza drogie Panie... ;))


Brak zdjęcia
Środa, 13 lutego 2008

Skojarzenia: róża i młode gałązki brzozy, róża w lesie, hinduska paczula, autorytet.


Brak zdjęcia
Czwartek, 14 lutego 2008

To zdecydowanie najpiękniejszy zapach jaki kiedykolwiek wąchałam, po prostu nic dodać nic ująć, nie da się go nie lubić. Idealny na wieczór, zmysłowy, uwodzicielski, bardzo elegancki, dla kobiety z klasą i stylem. Nie polecam oczywiście na gorące dni, ponieważ on po prostu pasuje do wieczornej randki, kolacji w eleganckiej restauracji… POLECAM!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 18 lutego 2008

One są boskie!! POLECAM!!!!!!!!!


Brak zdjęcia
Sobota, 19 kwietnia 2008

Nie zachwycają, mocne, duszące, wręcz drażniące. Polecam dojrzałym kobietom.


Brak zdjęcia
Piątek, 25 kwietnia 2008

Dziś je dostałam, po dwóch dniach od zamówienia. Nie znałam tego zapachu, jedynie z opinii wystawionych powyżej. Zapach rewelacyjny, wystarczą jeden dwa psiknięcia i czuję się ubrana, otoczona świeżością. Bardzo dobrze współgra z zapachem ciała, który jest indywidualny dla każdej osoby. POLECAM TE PERFUMY I FIRMĘ. Szybko zrealizowana transakcja.


Brak zdjęcia
Niedziela, 27 kwietnia 2008

Ten zapach jest ze mną od 5 lat i nigdy z niego nie zrezygnuję... Szyk, klasa i elegancja! Dziękuję Ci Coco... :)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 26 maja 2008

Zmysłowy, pociągający, zwraca uwagę i działa jak magnes.


Brak zdjęcia
Czwartek, 29 maja 2008

Przepiękny, jedyny w swoim rodzaju, nie powtarzalny i miejmy nadzieję, że nigdy nie zostanie wycofany z produkcji, tak jak niektóre perfumy... Wracam do niego zawsze... Zmysłowość klasa i elegancja, elegancja, elegancja raz jeszcze!!!


Brak zdjęcia
Czwartek, 29 maja 2008

Mniam, mniam.


Brak zdjęcia
Czwartek, 5 czerwca 2008

Używam tego zapachu od 7 lat. Od jakiegoś czasu przestałam je wyczuwać na swojej skórze i to jest dla mnie dramat! Ostatnio sięgnęłam perfumy. Kupiłam je w Paryżu, żeby nie było ryzyka... I nadal ich nie czuję!!!!

Przyp. Dolce.pl: Przyzwyczajenie do zapachu, pomimo że świadczy od dobrym doborze perfum, przeszkadza wielu osobom. Mija - dopiero po pewnym czasie.


Brak zdjęcia
Czwartek, 12 czerwca 2008

Zapach unikalny. Ma niezwykłą, wyrazistą barwę, jednak nienachalną. Młoda dama, świeża, piękna i zarazem tajemnicza, niebezpieczna... Kuszący dystans. Kobieta używająca tego zapachu powinna być niczym delikatny kwiat wyrastający pomiędzy tym, co wokół niej oczywiste i popularne. Archetyp skarbu, czekającego na odkrycie. Młoda dama wkraczająca pomiędzy zblazowanych życiem... Hipnotyzujący, metaforycznie Paryż i polskie Mazury w jednym flakonie. Polecam...


Brak zdjęcia
Piątek, 13 czerwca 2008

"...Kompozycja emanuje jednocześnie siłą i kobiecą kokieterią, wydaje się bogata i jednocześnie skromna, rozkosznie beztroska i intelektualna, śmiała i elegancka. Zapach łatwo dostosowuje się do użytkownika. Na kobietach ubierających się wyzywająco będzie pachniał prowokacyjnie, w połączeniu ze strojem klasycznym i skromnym wyda się elegancki. Na młodej dziewczynie będzie emanował młodzieńczością, a osobie dojrzałej doda nobliwości."


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 30 czerwca 2008

Urzekł mnie trwałością i aurą luksusu. Oraz specyficzną słodyczą. Na początku, zaraz po aplikacji nie podoba mi się, drażni mnie orientalna nuta. Rozkwita po kilkudziesięciu minutach i kwitnie cały dzień! Perfumy warte grzechu!!!


Brak zdjęcia
Piątek, 4 lipca 2008

Bardzo wyjątkowy, niepowtarzalny zapach. Uwielbiam te perfumy.


Brak zdjęcia
Piątek, 4 lipca 2008

Zapach odrobinę za ciężki. Zdecydowanie bardziej wieczorowy niż na dzień. Bardzo elegancki. Dla kobiety z klasą. Raczej nie dla nastolatki.


Brak zdjęcia
Sobota, 19 lipca 2008

... Tak to już jest, że wszyscy rozpisują się, jaki to wspaniały zapach, boski, powalający, itd., ale to Kupujący odczuwa później "dysonans pozakupowy"


Brak zdjęcia
Środa, 23 lipca 2008

Poszukuję perfum na dużą uroczystość, która odbędzie się zimą. Mam 20 lat, "noszę się " raczej elegancko - bo muszę. Mam pytanie, czy ten zapach pasuje tak młodej kobiecie? Bo przyznam, że mnie bardzo się podoba, jednak nie wiem, czy na dwudziestolatce nie będzie się wydawał drażniący. Ktoś pomoże? :(


Brak zdjęcia
Czwartek, 24 lipca 2008

Coco Mademoiselle zostały stworzone dla młodych kobiet, takich jak Ty ;) Reklamuje je dwudziestoparoletnia Kiera Knightley. Myślę, że na dużą i elegancką uroczystość będą idealne! Faktem jest, że noszą ten zapach również dojrzalsze panie, ale nie sposób się im dziwić - Coco Mademoiselle są po prostu zniewalające. A, i bardzo podobają się nam - mężczyznom :) Pozdrawiam.


Brak zdjęcia
Piątek, 25 lipca 2008

Dla mnie nr 1, wzbudza wiele emocji, ten zapach trzeba ostrożnie dozować, obchodzić się z nim jak z dziełami sztuki.


Brak zdjęcia
Sobota, 26 lipca 2008

Już prawie zrezygnowałam z jego kupna, jednak kiedy dziś raz jeszcze powąchałam swój nadgarstek po wyjściu z perfumerii... Nie wiem czy będę mu się w stanie oprzeć - bez względu na opinie innych. No i jeszcze głos mężczyzny... To najważniejsze ;) Dziękuje Ci, Che. Za pomoc w podjęciu decyzji :)


Brak zdjęcia
Środa, 6 sierpnia 2008

Ten zapach jest niewątpliwie elegancki - to fakt. Jest dla kobiet starszych jednak, wg mnie. Jest raczej pudrowy niż energetyczny, nadaje się na spokojne eleganckie okazje.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 11 sierpnia 2008

Dlaczego Chanel Mademoiselle kojarzony jest z osobami starszymi skoro jest dla młodych??? Nie wszystko jest dla osób starszych ;)


Brak zdjęcia
Wtorek, 12 sierpnia 2008

Dlatego, że jest to zapach elegancki i z klasą, a bardzo rzadko młoda kobieta jest kobietą z klasą i elegancką... To wymaga czasu, tego trzeba się po prostu nauczyć... Większość się nigdy nie nauczy... Pozdrawiam inne miłośniczki Mademoiselle!


Brak zdjęcia
Środa, 20 sierpnia 2008

Zapach dodaje kobietom elegancji, także tym które nie chodzą na codzień ubrane elegancko, jak najbardziej pasuje młodym dziewczynom, starszym również.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 8 września 2008

Nic specjalnego. Delikatny, mydlany zapach.


Brak zdjęcia
Wtorek, 16 września 2008

Zakochałam się w tym zapachu niedawno. Jest magicznie zmysłowy, cudownie się rozwija, nie jest nachalny, jest bardzo elegancki, wręcz wytworny. Podoba się mojemu facetowi :) Jestem młoda, mam 21 lat, zapach podoba się zarówno mnie jak i mojej mamie, więc nie widzę potrzeby szufladkowania go w kategoriach wiekowych kobiet, do których jest ów zapach kierowany. Jest piękny i tyle, dla młodej jak i dojrzałej kobiety. Polecam :)


Brak zdjęcia
Środa, 17 września 2008

Pewnie powiecie, że coś ze mną nie tak, ale jak dla mnie ten zapach jest... Męski! Pokazałam tacie i potwierdził moją opinię. Może tylko na mojej skórze tak nietypowo zapach się uwalnia. Pozostanę fanką Alien i Pure Poison.


Brak zdjęcia
Środa, 24 września 2008

Ludzie, przecież woń perfum może lepiej współgrać z jednym ciałem, a gorzej z innym. Wiec sprawdźcie najpierw, a nie sugerujcie się opiniami innych. Powodzenia w poszukiwaniach.


Brak zdjęcia
Niedziela, 19 października 2008

Piękne i bardzo trwałe, mimo, że używam jeszcze innych perfum to CHANEL uważam za najpiękniejsze perfumy jakie do tej pory miałam. Zwracają uwagę otoczenia, słyszałam same pochwały kiedy miałam je na sobie, polecam, warto.


Brak zdjęcia
Wtorek, 21 października 2008

Dostałam te perfumy od taty już parę lat temu. Sama je sobie wybrałam w perfumerii. Spośród wielu właśnie te mi się spodobały. Używałam je rzadko, na specjalne okazje. I kiedy na dnie została już niewielka ilość obiecałam sobie, że użyję je w dniu mojego ślubu. Minęło 1,5 roku a na dnie cały czas jest jeszcze resztka. Dziś mój mąż powiedział, że tak pachnie jego żona i to jest wspaniałe. Dla mnie te perfumy są niezwykłe i niepowtarzalne, bo mają zapach mojego ślubu...
Pozdrawiam wszystkie użytkowniczki:)


Brak zdjęcia
Środa, 5 listopada 2008

Bardzo piękne perfumy, ale wg mnie NAOMI CAMPBELL PARADISE PASSION nic nie przebija. Nawet GUCCI ENVY ME, które bardzo lubię nie są aż tak wspaniałe, ale każdy ma prawo mieć własne zdanie. Wracając do COCO MADEMOISELLE to są bardzo eleganckie, kobiece i dla każdego.


Brak zdjęcia
Środa, 12 listopada 2008

Naprawdę zapach jest rewelacyjny, bardzo trwały!!! Miałam już rożne perfumy, ale ten jest najlepszy-uwierzcie! Szkoda, że taki drogi, ale naprawdę warto!


Brak zdjęcia
Środa, 12 listopada 2008

Jest niepowtarzalny, jestem z nim kojarzona i jest to bardzo miłe za każdym razem, gdy muszę zdradzać czym pachnę. Ma duszę i charakter, dzięki niemu czuję się cudowna i niepowtarzalna, jak on.


Brak zdjęcia
Wtorek, 25 listopada 2008

Wspaniały zapach, bardzo trwały, delikatny. Polecam na każdą porę dnia.


Brak zdjęcia
Sobota, 29 listopada 2008

Zniewalające...


Brak zdjęcia
Sobota, 3 stycznia 2009

Jakiego koloru jest zawartość opakowania (wody)? Pytam oczywiście o oryginalny produkt.


Brak zdjęcia
Niedziela, 4 stycznia 2009

Odnoszę wrażenie, że "winą" wszystkich zachwytów nad zapachem jest raczej prestiż domu mody (i po części słusznie, bo są mega trwałe, jak na CHANEL przystało), niż sam zapach. Bo jeżeli o nutę chodzi to... nic specjalnego. Taki ciepły, pudrowy zapach. Moim zdaniem idealny na słoneczna jesień, do poncho :) Nie radzę kupować w ciemno, tym bardziej jeżeli jest się kobieta przed 30-stką.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 19 stycznia 2009

Są boskie, dlatego muszę je mieć, jak najszybciej!!! :)


Brak zdjęcia
Niedziela, 8 lutego 2009

Woda ma kolor lekko różowo-brzoskwiniowy.


Brak zdjęcia
Wtorek, 3 marca 2009

Zbliża się dzień kobiet i wiem, że od mojego ukochanego dostanę te perfumy. Zakochałam się w tym zapachu, dużo miałam perfum, ale dopiero te perfumy oczarowały mnie.


Brak zdjęcia
Niedziela, 8 marca 2009

Od wczoraj jestem posiadaczką o to tych perfum. W swojej kolekcji mam naprawdę dużo wykwintnych bym powiedziała zapachów m.in. taki jak Jean Paul Gaultier 2, Ange ou demon Givenchy, Magnifique Lancome, ale ten jest ponad wszystkimi. Jest specyficzny i nietuzinkowy, choć zarazem jego zapach to prosta konstrukcja, jednak to właśnie w prostocie tkwi piękno, jak w małej czarnej :)


Brak zdjęcia
Piątek, 13 marca 2009

Nie podoba mi się zupełnie. Z całym szacunkiem dla jego miłośniczek muszę stwierdzić, że zapach ten jest dla starszych pań. Śmierdzi, razi ostrością. Moim zdaniem jest przereklamowany! Nie polecam.


Brak zdjęcia
Wtorek, 17 marca 2009

Używam ich zawsze kiedy chcę poczuć się tak bardziej dystyngowanie lub gdy sytuacja wymaga ode mnie stonowanej elegancji, bo tak mi się ten zapach kojarzy. Na co dzień wolę i jakoś lepiej czuję się w bardziej drapieżnym i charakternym Classique Gaultier.


Brak zdjęcia
Czwartek, 19 marca 2009

Jestem oczarowana, żaden chyba zapach tak szybko nie przypadł mi do gustu, jak ten. Jest uroczy :)


Brak zdjęcia
Czwartek, 2 kwietnia 2009

Nie dla mnie:(


Brak zdjęcia
Czwartek, 9 kwietnia 2009

Podobne do Miss Dior Cherie. Wolę Diora.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 20 kwietnia 2009

Są śliczne - słodkie i jednocześnie świeże, i bardzo trwałe:)


Brak zdjęcia
Piątek, 24 kwietnia 2009

Jest śliczny :)


Brak zdjęcia
Czwartek, 14 maja 2009

Miewałam różne nowości lecz ten zapach kocham, jest cudny.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 25 maja 2009

Kusi mnie żeby kupić go w ciemno, proszę o radę, czy ten zapach jest duszny i ciężki? Bo takich unikam. Dodam, że najgorsze perfumy jakie w życiu miałam okazję używać to Addict Diora, czy te perfumy nie są przypadkiem z rodzaju Addicta?


Brak zdjęcia
Środa, 27 maja 2009

W ciemno lepiej nie kupuj żadnych perfum. Te dwa zapachy są zupełnie różne. Addict jest ciężki i męczący, natomiast Mademoiselle jest również dość mocnym zapachem, ale takim drzewino-korzenno-świeżym. Trochę przypominają mi jakąś nutę zapachową męskich zapachów. Mademoiselle jest to chłodny zapach, a Addict jest ciepły, otulający, duszący.


Brak zdjęcia
Czwartek, 28 maja 2009

Używałam tych perfum 2 lata temu i teraz znowu za nimi zatęskniłam. Już wiem, że następne będą właśnie te. Prześliczny zapach.


Brak zdjęcia
Piątek, 29 maja 2009

Używam tych perfum od 6 lat razem z moją mamą i nigdy nie przestanę. Zapach jest elegancki i ponadczasowy, dla kobiet w każdym wieku. Boski!


Brak zdjęcia
Piątek, 29 maja 2009

Cudowny zapach dla młodej, szczupłej, otwartej na świat, kokieteryjnej brunetki!:)


Brak zdjęcia
Sobota, 30 maja 2009

Nie ma to jak facet się wypowie! Krótko i na temat :) Dzięki Marcin.


Brak zdjęcia
Sobota, 30 maja 2009

Zapach bardzo ładny, mimo pozornej świeżości ciepły - pasuje więc osobom szczupłym, ponieważ wypełnia otoczenie, osobom puszystym stanowczo nie pasuje! Cudowny zapaszek, arcydzieło!:)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 1 czerwca 2009

Hmmm... dziwna ta opinia Maćka. Jak zapach można przypisać tylko szczupłym lub puszystym?? Totalnie bez sensu.... Nie sugerowałabym się powyższą opinią.


Brak zdjęcia
Wtorek, 9 czerwca 2009

Od dawna marzyłam o Coco Mademoiselle Chanel, wczoraj marzenie się spełniło. Mój ukochany mężczyzna podarował mi piękny flakon cudownego zapachu. Elegancja, szyk oraz zmysłowość... Wszystko to znajduje się właśnie w Chanel Coco Mademoiselle. Dla kobiet, które wiedzą czego chcą w życiu.


Brak zdjęcia
Środa, 10 czerwca 2009

Mój nr 1. Niesamowicie świeży i kobiecy, a jednocześnie elegancki i zmysłowy. POLECAM.


Brak zdjęcia
Czwartek, 11 czerwca 2009

Z tej serii kupiłam perfumowaną mgiełkę do włosów. Powód? Woda była dla mnie za mocna. Według mnie zbyt kolońska, po pewnym czasie zaczął mnie ten zapach denerwować.


Brak zdjęcia
Piątek, 12 czerwca 2009

Ładny zapaszek... Aczkolwiek woda perfumowana bardzo różni się od toaletowej, toaletowa jest faktycznie świeża... Natomiast perfumowana zdecydowanie pudrowa i cięższa. Popełniłam błąd w perfumerii, ponieważ testerek sprawdzałam EDT... A kupiłam EDP.... No i ta nie bardzo przypadła mi do gustu. Faktycznie bardzo trwała, ale świeżość osiąga po bardzo wielu godzinach... Wręcz następnego dnia. Pozdrawiam :)


Brak zdjęcia
Czwartek, 18 czerwca 2009

Moim zdaniem oszałamiająca kompozycja, wyrafinowana, dla szczupłych brunetek:-) POLECAM!


Brak zdjęcia
Sobota, 27 czerwca 2009

Najpiękniejszy zapach świata - polecam dla aktywnych kobiet.


Brak zdjęcia
Środa, 8 lipca 2009

Kupuję je od kilku lat, i zazwyczaj używam zimą, są piękne, trwałe i niepowtarzalne, mój mąż je uwielbia, inni faceci pytają czym pachnę, są jednymi z 3 jakie muszę mieć u siebie na półce zawsze:) Uwielbiam je:)


Brak zdjęcia
Sobota, 11 lipca 2009

Zdecydowanie mój faworyt. Po długich poszukiwaniach znalazłam swój zapach. Teraz, gdy użyję innych perfum dla odmiany po prostu tęsknię za Coco Mademoiselle. Zapach niewątpliwie wart swej ceny. Polecam!


Brak zdjęcia
Środa, 15 lipca 2009

Prześliczne, trwałe. Z pewnością mają w sobie to coś. Skończyły mi się niedawno. Chcę je znowu mieć ale, kurcze, piekielnie są drogie...
Ale są bardzo kobiece, więc warto je mieć.


Brak zdjęcia
Środa, 12 sierpnia 2009

Jestem niesamowicie ciekawa, jak pachnie to cudo, jakoś nigdy nie przyszło mi na myśl, by przetestować ten zapach w perfumerii, no, ale po takich recenzjach nie mam innego wyjścia.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 17 sierpnia 2009

Kilka lat temu Chanel wypuściła na rynek aromat, którego twarzą uczyniła Kate Moss. Z tamtego, jakże wspaniałego i dynamicznego zapachu, pozostała jedynie nazwa. Dzisiejsze Mademoiselle nużą przewidywalnością i poprawnością. Są przyjemne, a przez to masowe, komercyjne. Nie ma w nich żadnej kontrowersji, nic co by zapadało na dłużej w pamięć. Taki bardzo drogi, przereklamowany, choć miły i luksusowy płyn do zmiękczania tkanin. Mam wrażenie, że w zapachach tej marki gustują konformiści, ludzie zupełnie pozbawieni polotu i fantazji. Snoby.


Brak zdjęcia
Czwartek, 20 sierpnia 2009

Zgadzam się z Tobą Carn]l[Val w 100%.


Brak zdjęcia
Piątek, 21 sierpnia 2009

Ładny zapach z gatunku takich, które pasują wszystkim i podobają się prawie wszystkim. Niekontrowersyjny. Używam go w lecie, w zimnych porach roku jest dla mnie za chłodny. Szkoda, że tak bardzo spospoliciał przez rozliczne podróbki spotykane na ulicy. Był czas, że zapach ten był jednym z najczęściej podrabianych. Z tego powodu odstawiłam go na trzy lata i teraz pomału do niego wracam. Trwałość - na mnie średnia.


Brak zdjęcia
Środa, 2 września 2009

Dziś testowałam ten zapach i się rozczarowałam, dla mnie te perfumy są nijakie, co do trwałości to taka sobie, ale to już kwestia indywidualna, dobrze, że zakupiłam tylko próbkę.


Brak zdjęcia
Czwartek, 3 września 2009

Kobiece, wyrafinowane, z klasą i bardzo trwałe. Dla kobiet świadomych swojej wartości. Przepiękne...


Brak zdjęcia
Sobota, 12 września 2009

Teraz wszystkie perfumy są masowe;) śmieszna wypowiedź jeżeli szukasz czegoś nietuzinkowego to pojedz sobie do Francji tam znajdziesz butik Chanel i jest seria Les Exclusif najbardziej ekskluzywna linia i nie znajdziesz masowych perfum Hermes ma tez taka linia a prawda jest taka, że każda perfuma jest dla masowego odbiorcy robiona...


Brak zdjęcia
Wtorek, 15 września 2009

Jest jednym z moich ulubionych perfum, polecam. Jest trwały i bardzo kobiecy...


Brak zdjęcia
Czwartek, 17 września 2009

Moja droga, nie wszystkie perfumy są masowe. Nie chodzi o to, żeby zamawiać u światowego potentata modowego kompozycję zapachową zrobioną specjalnie dla mnie, nie jestem Madonną. Czasem wystarczy zasięgnąć języka nawet u rodzimych producentów. Nie piszę tu o podróbkach, ale o prawdziwych, oryginalnych zapachach. Zapewniam, że jeśli będziesz miała szczęście, to za kilkadziesiąt złotych upolujesz naprawdę czarującą woń. Niemniej jednak, cieszę się, że Cię rozśmieszyłam. Głównym zarzutem, jaki w poprzednim poście wystosowałam pod adresem Chanel jest robienie perfum, które na każdym pachną tak samo, takie są właśnie Mademoisselle. Przeczytaj ponownie moją wypowiedź, a dowiesz się z niej, że przed laty kompozycja oferowana pod tą samą nazwą jednak "brzmiała" zupełnie inaczej. Taki był, nie było Gaultier też tworzy na masową skalę tyle, że nie spotkasz dwóch osób, na których skórze ten sam zapach Gaultiera pachniałby identycznie. Czyżby snobka poczuła się urażona? O gustach się nie dyskutuje, ale sama ilość opinii w tym wątku wybornie zaświadcza o tym, że te perfumy schlebiają gustom niewybrednym.


Brak zdjęcia
Piątek, 2 października 2009

Z Twojej wypowiedzi wynika, że osoby, które wyrażają tu swoją opinię na temat tego zapachu są pozbawione dobrego gustu. Skąd wiesz, że na każdym te perfumy pachną tak samo. Czy chodzisz i wszystkich wąchasz? Wiesz, nie każdy lubi pachnieć drzewem sandałowym. I chociaż moim ulubionym jest zupełnie inny zapach to jednak uważam, że Mademoiselle są bardzo eleganckie i subtelne. Bądź trochę bardziej tolerancyjna. Sama przecież piszesz, że o gustach się nie dyskutuje.


Brak zdjęcia
Czwartek, 22 października 2009

Absolutnie wspaniałe, fenomenalne, a gusta są różne.


Brak zdjęcia
Czwartek, 22 października 2009

Rewelacja! Zapach zmysłowy, boski, idealny na zimniejsze dni, subtelny i przyciągający uwagę innych - szczególnie mężczyzn. Daje poczucie elegancji i klasy. Oczywiście należy również dodać, że jest bardzo trwały, ale niestety bardzo drogi. I nie tylko dla kobiet po 30tce!!! W każdym bądź razie - idealny!


Brak zdjęcia
Piątek, 23 października 2009

Wyobraźcie sobie taką sytuację: jestem na koncercie organowym w Kościele Mariackim w Krakowie, był rok 2004, marzec. Nagle podchodzi do mnie starsza, nobliwa Pani i pyta: "przepraszam, ale czym pani tak pachnie, nie mogę skupić się na muzyce..."Odpowiadam: Coco Chanel Mademoiselle... Przepiękne...


Brak zdjęcia
Środa, 28 października 2009

Po prostu nieśmiały, delikatny, słodkawy zapach z klasą. Wąchałam już różne Chanele, ale ten jest chyba najbardziej uniwersalny - najbardziej kobiecy.
Można powiedzieć, że odrobinę banalny, ale ja tam uważam, że prostolinijny i klasyczny - dla romantycznej duszy, bo nie ma "pazura".


Brak zdjęcia
Niedziela, 1 listopada 2009

Opinia o EDT, mam ją od 3 dni. Zapach świeży, jaśminowa herbatka nawet z cytryną, gdzieś nieśmiało przebija róża. Zapach raczej z serii bezpiecznej dla każdego, szykowny, elegancki, bez dominującej nuty. Bardziej charakterny jest Viktor & Rolf Flowerbomb (edt bardziej ostrzejsza cytrusowa, edp kremowo-pudrowo słodka). V&R jest bardziej trwały i wyczuwalny prze ze mnie dłużej, Coco szybciej mam wrażenie, iż się ulatnia. Co prawda nie znam opinii mojego najbliższego otoczenia, jeśli coś ulegnie zmianie w moich opiniach na pewno się odezwę.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 16 listopada 2009

Po prostu cudne.


Brak zdjęcia
Niedziela, 22 listopada 2009

:)
Przeczytaj ponownie moją wypowiedź. Sam skład tych perfum jest dobrany w taki sposób, że ta woń jest bardzo przyjemna, nienachalna, ale statyczna, w ogóle się nie rozwija. Ja akurat nie należę do zwolenniczek aromatu drzewa sandałowego. Nie odmawiam temu zapachowi uroku, ale zarzucam banalność. Nie sądzisz, że marki selektywne powinny proponować bardziej wyszukane produkty? Stąd właśnie moja konstatacja, że pachną jak bardzo drogi luksusowy płyn do płukania tkanin. Nie znam się na wielu rzeczach, ale na Ludziach i zapachach znam się jak mało kto. Pozdrawiam. :)


Brak zdjęcia
Czwartek, 26 listopada 2009

Przecudny!


Brak zdjęcia
Środa, 2 grudnia 2009

Za każdym razem jak idę do perfumerii testuję Coco Chanel Mademoiselle. Ten zapach jest cudowny, najlepszy z Chanel. Testowałam wiele zapachów słynnych firm, ale ten będzie moim następnym do kupienia jak tylko skończę mój obecny Dolce&Gabbana The One, który tez jest wspaniały!


Brak zdjęcia
Sobota, 5 grudnia 2009

Zwykła woda, pachnie jak Wars.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 21 grudnia 2009

Te perfumy zawsze będą mi towarzyszyć... Obecnie używam innych zapachów; muszę trochę odpocząć od mademoiselle:, ale uważam, że to jedne z najpiękniejszych, najszlachetniejszych perfum. Są bardzo trwałe, intensywne, otulające, ale nie dobijające:) Nieprzeciętne na pewno. Kompozycja zachwycająca. ( nie każdemu facetowi się podobają- mojemu np. nie- uważa, że pasują do starszej kobiety i wolałby żebym nosiła cool water -davidoffa. Nie chciałam ich, gdyż czuje się w nich nieswojo, wiec znalazłam złoty środek - bvlgari rosse essentiale( na lato raczej) -również dla kobiety z klasą :)) Również piękne. Polecam mademoiselle i bvlgari tez. :))


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 21 grudnia 2009

Baaardzo przeciętne. Słodko kwiatowe, typowe, potem troszkę jakby pudrowe. Bezpieczny zakup, można kupić w ciemno, czy na prezent. Całkiem odstaje od pozostałych zapachów Chanel, ta nuta zapachowa często pojawia się w zapachach kilka razy tańszych. Takie ot, zwyczajne, płytkie, bez zaskoczenia, bez pazura.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 28 grudnia 2009

Nie zgodzę się, nie są płytkie, zwyczajne i bez pazura. Tej nuty zapachowej nie mogłam spotkać w żadnych ani tańszych, ani droższych perfumach. Są prześliczne, zmienne, po prostu cudowne, odstają od zapachów Chanel i każdych innych.


Brak zdjęcia
Niedziela, 10 stycznia 2010

Jest coś w nim intrygującego, ale wyczuwam jakąś nutę, która kojarzy mi się z męskimi wodami. Ciepły i świeży zapach.


Brak zdjęcia
Czwartek, 14 stycznia 2010

Boże, to zapach mojego życia. Wiatr we włosach, morze i ciepły letni deszcz. Jest jak natchnienie, a ostatnia nuta to sexapil i mrowienie skory.... Jest boski. Choć zdradziłam go kilka razy, bo jest bardzo drogi, to i tak będę zawsze do niego wracać. Polecam, to cudny zapach.


Brak zdjęcia
Piątek, 15 stycznia 2010

Najpiękniejszy zapach jaki kiedykolwiek wąchałam. Miałam już kilka butelek. Sa boskie i bardzo trwale!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 25 stycznia 2010

Zapach wygrywający nazwą oraz firmą. Trwały, świeży i nieokreślony (albo wręcz nijaki) z męską nutką. Posiadam pierwsze i ostatnie 35ml. Flakonik cudowny, zawartość - ładna lecz moim zdaniem niewarta tej kwoty.


Brak zdjęcia
Środa, 27 stycznia 2010

Kwiatowe i ciepłe, po "chwili" pudrowe, intensywne na pewno... W dodatku posiadają jakąś taką nutkę intrygi i niebanalności na początku, ale z czasem powszednieją, stają się zwykłym pudrowym słodziakiem dla starszych pań. Jak na tą cenę przereklamowane!


Brak zdjęcia
Czwartek, 28 stycznia 2010

Super zapach, bardzo, bardzo trwały.


Brak zdjęcia
Niedziela, 31 stycznia 2010

Właśnie zakochałam się ponownie w perfumach... Pierwszy raz przydarzyło mi się to z Armani Mania... Coco mademoiselle ma w sobie to coś, a lepszy jest od pierwszego dlatego, że dłużej utrzymuje się na skórze... Pozostanę wierna temu zapachowi na zawsze, to mój faworyt :)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 1 lutego 2010

Uwielbiam ten zapach.


Brak zdjęcia
Środa, 24 lutego 2010

Zdradziłam je z Chanel Chance, polecam są bardziej eleganckie i uwodzicielskie.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 1 marca 2010

Mam te perfumy i trochę żałuję, nie czuję się w nich wyjątkowo, gdyż na większym wyjściu czuję je na co drugiej "damie". Osobiście wolę perfumy mniej popularne. Wysoka cena sprawiła, że zapach się rozpowszechnił w wersjach tandetnie podrobionych, ale jednak....... Szkoda.


Brak zdjęcia
Wtorek, 16 marca 2010

Ten zapach to powiew pięknej zadbanej kobiety i używam go od dobrych 4 lat to dla mnie numer 1 na przemian oczywiście z innymi, nietuzinkowy jest również Versace Bright Crystal .


Brak zdjęcia
Czwartek, 15 kwietnia 2010

Najpiękniejszy ze wszystkich, niezastąpiony i wart swojej ceny!


Brak zdjęcia
Niedziela, 25 kwietnia 2010

Nie cierpię tego zapachu. Okropny.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 26 kwietnia 2010

Właśnie kupiłam są boskie no i mój mąż jest zachwycony, czym tak pięknie pachnę, polecam kupić w ciemno piękne, piękne.


Brak zdjęcia
Środa, 5 maja 2010

Eleganckie. Z czasem mogą się przejeść, ale niektórym kobietom pasują zawsze.


Brak zdjęcia
Czwartek, 13 maja 2010

Na początku nie byłam zbyt miło do nich nastawiona, coś mi w nich nie pasowało... Wydawało mi się, że pasują do kobiet +40 a ja mam 30, ponieważ dostałam je w prezencie zaczęłam używać na wieczorne wyjścia i gdy pod rząd kilka razy usłyszałam głównie od mężczyzn - cudownie pachniesz..:) dostrzegłam w nich coś intrygującego - są kobiece, seksowne, zmysłowe, trwałe, nieprzeciętne, nie do zapomnienia, dlatego będę do nich często wracać...


Brak zdjęcia
Czwartek, 13 maja 2010

Ten zapach jest kwintesencją kobiecości. Pięknej, błyskotliwej i bardzo seksownej kobiety.
Moim zdaniem: CUDEŃKO i jednocześnie moja DRUGA MIŁOŚĆ (:.
Nie rozstaję się z nimi nawet podczas snu.
Bardzo często spotkam się z zapytaniem ze strony Panów: czym tak ślicznie pachniesz? Mimo, iż nie jest to tzw. "aura", na którą można się załapać w promieniu kilometra. Woda perfumowana jest bardzo trwała i wystarczy jedna aplikacja, by zapach utrzymywał się bardzo długo na skórze.
Nie polecam kupować na portalach aukcyjnych, gdyż bardzo często zdarzają się podróbki, które nijak się mają do oryginału.


Brak zdjęcia
Sobota, 15 maja 2010

Aura Marki Chanel jest dopełnieniem dzieła. Zimą czułam ten zapach prawie od każdej kobiety - nie przesadzam. Nie znałam tych perfum, więc nie wiedziałam co tak pachnie, aż do dnia, gdy przypadkiem sięgnęłam po tester tego zapachu w perfumerii. Mnie Coco Mademoiselle niczym nie ujęły, taki sobie kwiatowy zapach dla pań. Bardziej intrygowała mnie swego czasu Euphoria Calvina Kleina.


Brak zdjęcia
Sobota, 22 maja 2010

Zgadzam się z moją poprzedniczką, iż nic takiego w tym perfumie specjalnego. Na mojej skórze wręcz pachnie jak babcina woda kolońska, okropność. Popularność na ulicy tej wody równa się Euphorii CK więc drugi punkt na niekorzyść. Trwały- w tym wypadku- niestety...


Brak zdjęcia
Wtorek, 25 maja 2010

Są cudowne.


Brak zdjęcia
Środa, 26 maja 2010

Nie, nie i jeszcze raz nie. Wypróbowałam tych perfum i po godzinie rozbolała mnie głowa oraz wzięło mnie na wymioty.


Brak zdjęcia
Czwartek, 3 czerwca 2010

Jestem też młoda, ale chcę i wolę jak faceci "szaleją" za mną, a nie za perfumami - są one dla mnie i tylko DLA MNIE, a Mademoiselle pachną pięknie!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 14 czerwca 2010

Z trudem uskładałam, aby zachwycić się 30 ml Coco a tu przeczytałam, że prawie każda nimi pachnie. Pogratulować optymizmu w sprawie możliwości finansowych polskich dziewczyn!


Brak zdjęcia
Sobota, 3 lipca 2010

Zapach ładny, ale dla młodych, szczupłych, energicznych i tajemniczych młodych kobiet:) Nic mnie natomiast tak nie irytuje, jak ten zapach na podstarzałych, puszystych paniach.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 5 lipca 2010

Jakie perfumy Pan dla mnie poleca?


Brak zdjęcia
Wtorek, 6 lipca 2010

Te perfumy są paskudne, ja się nimi psiknęłam myślałam, że zwymiotuję.


Brak zdjęcia
Niedziela, 1 sierpnia 2010

Wczoraj byłam na małym przyjęciu, 3 z 4 obecnych tam pań pachniało tymi perfumami. Co za banał.


Brak zdjęcia
Środa, 4 sierpnia 2010

Pudrowy słodki, nie najgorszy, ale z pewnością nie w moim typie. Kojarzy mi się raczej ze starszymi paniami.
Młoda dziewczyna powinna pachnieć świeżo zwiewnie nienachalnie w tym zapachu jej się to nie uda.


Brak zdjęcia
Czwartek, 5 sierpnia 2010

Muszę jeszcze dodać, że to jedne z nielicznych zapachów, które w ogóle nie rozwijają się na skórze, jakie były na początku takie są pod koniec dnia. Dla mnie to bynajmniej żaden plus.


Brak zdjęcia
Sobota, 7 sierpnia 2010

Kaśka, masz absolutna rację. Też tak uważam, tym bardziej nie rozumiem zachwytów. Zapach jest wg mnie ładny, jak kicz. Bardzo trwały kicz.


Brak zdjęcia
Czwartek, 2 września 2010

Kicz drogie Panie ma rożne oblicza... A sztuka wielce oryginalna jest niejednokrotnie świadomie i bezczelnie adresowana wprost do tych co jej nie kumają, ale kupują - bo inna. Podobnie z perfumami. Osobiście wolę swój nos+męską opinie w temacie. Prostą, konkretną. I tu Coco Chanel wychodzi na czysto. I dodam, że nie na każdej pachnie tak samo, i, że się rozwija też dodam.


Brak zdjęcia
Środa, 8 września 2010

Jeżeli 70% pań w teatrze pachnie MM, To tak jakby wszystkie przyszły w różowych sukienkach. Jednym paniom będzie w nich ślicznie, innym nie, ale sam fakt różowego tłumu - robi swoiste wrażenie.


Brak zdjęcia
Czwartek, 16 września 2010

Opinie na tej stronie są bezcenne! A korespondencja "do Zenka" od Podstarzałej Puszystej - brawo! Szkoda tylko, że nie odpowiedział, też bym skorzystała... Perfumy piękne, ale to rzecz gustu, faktycznie często go czuć od pań na ulicy..


Brak zdjęcia
Czwartek, 21 października 2010

Przereklamowane i banalne. 1/3 wszystkich kupujących perfumy wybiera Coco Mademoiselle, pozostałe Light Blue, J'adore i Euphorie. Szkoda, że tak rzadko na polskiej ulicy można wyczuć coś oryginalnego, czym kobieta wyróżniałaby się spośród całej masy tak samo pachnących kobiet. Naprawdę nie znalazłyście nic ładniejszego od CM? Kupujecie, bo chcecie pachnieć tak samo jak wszystkie koleżanki? Czy to po prostu lans pt. Pachnę "Chanel" i w związku z tym czuję powiew luksusu? Pytam z ciekawości.

Co do możliwości finansowych, to KAŻDA pracująca i zarabiająca kobieta jest w stanie odłożyć przez rok te 200-300 zł na 100 ml wysokopółkowego zapachu. Wystarczy ograniczyć wydatki na słodycze, papierosy, alkohol, tipsy, kolejny błyszczyk i to w zupełności wystarczy, by upolować w dobrej cenie coś ładnie pachnącego.

Dzięki sklepom internetowym takim jak Dolce.pl, w których można kupować perfumy w dobrej cenie, posiadanie perfum Chanel nie jest żadnym nadzwyczajnym luksusem. Wystarczy chcieć.


Brak zdjęcia
Wtorek, 26 października 2010

Amyy, podzielam Twoją celną opinię w 100%!!!


Brak zdjęcia
Środa, 27 października 2010

Do Amyy... Znasz jakieś oryginalne zapachy, które możesz polecić pod względem trwałości i niebanalności. Których sama używałaś, bądź znajome... Szukam czegoś extra niepowtarzalnego, a zarazem trwałego. Przeszłam już cały wachlarz zapachowy. Począwszy właśnie od Coco Mademoiselle przez Diora Addict, Euphorie...


Brak zdjęcia
Środa, 27 października 2010

Opinii Amyy nie podzielam ani trochę. Te perfumy są po prostu bardzo ładne i uniwersalne, a jak ktoś chce szpanować CHANEL niekoniecznie musi wybierać MADEMOISELLE, czyż nie? A jednak MADEMOISELLE wygrywa, czyli coś jest w tych perfumach.


Brak zdjęcia
Czwartek, 4 listopada 2010

Ciekawa dyskusja. Ja nie mogłabym pachnieć jak pół miasta. Cóż z tego, że zapach piękny.... Jest zbyt pospolicie używany.
Pozdrawiam fanki MM.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 8 listopada 2010

Z pewnością działa na mężczyzn oszałamiająco, a na mnie? Poprawia humor, jest moim drugim ubraniem, nie rozstaję się bez tych perfum już 2 lata.


Brak zdjęcia
Środa, 17 listopada 2010

Do Miki:
polecam:
L'or Torennte, Agent Agent Provocateur, Słonia Kenzo, For Her Narciso Rodriquez, Ange&Demon Secret Givenchi, La Perla la Perla... Pzdr.


Brak zdjęcia
Czwartek, 9 grudnia 2010

To jest cudny zapach. Używam Chanel Allure ale`Coco już będzie następna na mojej toaletce. A tak na marginesie warto czasem sobie kupić inne perfumy żeby docenić Chanel jeszcze bardziej.


Brak zdjęcia
Piątek, 17 grudnia 2010

Po dwóch latach znowu zaczarował mnie ten zapach - jak powyżej pisałam, obiecywałam sobie, że skończy się na pierwszej buteleczce 35ml. Ale nie dotrzymałam słowa... Na przyjęciu rodzinnym znowu poczułam ten upajający, gorzki zapach (nie rozumiem dlaczego tyle osób pisze, że jest słodki...) i dziś nabywam 50ml EDP. Prawdziwa Coco M. Jest warta każdej złotówki, tak wytworny i nade wszystko trwały to zapach. Na kołnierzu płaszcza trwa wiele dni...


Brak zdjęcia
Środa, 22 grudnia 2010

Z największą ciekawością czytam posty kobiet wypowiadających się o CM. To wprost uderzające jak bardzo różnią się metody ocen perfum dokonywanych przez kobiety od tych które zamieszczają faceci. Kobiety miast mówić rzeczowo, robią coś na kształt wiersza Brzechwy, gadają bez ładu wykłócając się o to, która lepsze od innej. W sumie to jakby targ przekup w soczewce. Drogie Panie uczcie się od mężczyzn jak oceniać zapachy a nie trajlujcie bez sensu wymyślając jedna na drugą. Życzę udanych i trafnych wyborów i mądrych wypowiedzi które coś wnoszą prócz waszych jałowych sporów o pietruszkę. A tak na marginesie ten zapach to mistrzostwo świata. Ale, jak to mówią, kobiecie nie dogodzisz.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 27 grudnia 2010

Do Amyy. Chyba nie wiesz, że każdy człowiek ma indywidualny swój zapach, więc niemożliwe jest by pachnieć identycznie. Na każdym ten sam zapach będzie inaczej pachnieć. To taka jakże istotna uwaga. A to, że wielu osobom ten zapach się podoba, to co w tym złego???


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 27 grudnia 2010

Skojarzenia: Audrey Hepburn, mała czarna, perły, kolacja przy świecach... Śniadanie do łóżka. Cudowny.


Brak zdjęcia
Czwartek, 13 stycznia 2011

Cudo, mega trwały i z każdą chwilą piękniejszy.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 24 stycznia 2011

Oceniam EDT. Wspaniały zapach. Bardzo delikatny, nie używam dużo wręcz przeciwnie. A wtedy zapach cudnie i subtelnie się rozwija. Na każdym na pewno inaczej pachnie i inaczej się rozwija. Testuje i poznaje dużo zapachów, od 20lat jestem niezłym nosem. Jak dla mnie ten zapach to cudo perfumeryjne.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 31 stycznia 2011

Właśnie dostałam od męża 100ml tego cudownego zapachu i jestem bardzo zadowolona. Myślałam o V&R, ale jednak CM jest jedyny w swoim rodzaju. Allure i Coco Mademoiselle - to jest to!!!


Brak zdjęcia
Czwartek, 3 lutego 2011

Zgadzam się z poprzedniczką te dwa zapachy są najlepsze ze wszystkich dostępnych na rynku jednak Jacques Polge ma nosa:), mam jeszcze kilka innych faworytów w swej czołówce: Addict 2, My Insolence, Hypnotic Poison, Wanted H. Rubinstein, te zapachy również polecam.


Brak zdjęcia
Niedziela, 6 lutego 2011

Elegancki i zarazem ostry, bardzo mi się podoba, ale po pewnym czasie zaczyna mnie (nie wiem dlaczego) drażnić.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 21 lutego 2011

Bardzo proszę drogie panie, nie wymyślajcie, że CM to "zapach delikatny" - nooo, chyba, że w ilościach aptekarskich i po wywietrzeniu... Jest to ciężarowiec jakich mało (mowa o ORYGINALE EDP!!!) i trzeba bardzo uważać by otoczenie nie udusiło się oparami ;) swoją drogą powtarzam po raz trzeci jak i powyżej pisałam, że zapach to mistrzostwo, a mężczyźni go uwielbiają... Gorzki, ostry, mocarny lecz świeży, elegancki, cudowny, uwodzicielski jak żaden inny :)


Brak zdjęcia
Czwartek, 24 lutego 2011

Miałam te perfumy i niestety musiałam się ich pozbyć, bo dla mnie są za słodkie i za ciężkie.

Plus, że są bardzo trwałe, ubranie pachnie jeszcze długo więc osoby, które lubią ten zapach, na pewno będą zadowolone.


Brak zdjęcia
Piątek, 25 lutego 2011

Piękne, ale chyba więcej bym ich nie kupiła. Fakt - nie do zdarcia. Bardzo trwałe. Wyczuwalne na kilometr. Mają jednak w sobie coś co nie pozwala mi się zaprzyjaźnić z nimi na dłuższą metę. Ale to tylko moje subiektywne odczucie:)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 28 lutego 2011

Elegancki i mdły :)) słodziak.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 7 marca 2011

Te perfumy dostałam od męża za urodzenie mu córki.
Z początku mnie zachwycały - uwielbiałam się otulać tą słodyczą. Obecnie mają w sobie jakąś nutę, która mnie drażni - używam ich tylko na wielkie wyjścia, by się zdystansować.


Sylwia5000
Środa, 20 kwietnia 2011

Ten zapach ma w sobie magię. Bardzo kobiecy, zmysłowy, subtelny. Jest trwały i pięknie rozwija się na skórze. Flakon jest prosty, ale bardzo elegancki. Zapach idealny na wyjątkowe okazje.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 9 maja 2011

Zapach jest zniewalający. Gdy mam go na sobie od razu czuję się szczęśliwsza, dodaje mi pewności siebie i optymizmu. Czując Coco Mademoiselle wiem, że niczego mi nie brakuje i nie potrzeba. Od wielu lat wyczuwam ten zapach na ulicy od przechodzących obok mnie pięknych i eleganckich kobiet, i zawsze się za nimi oglądam aby dowiedzieć się, kto jeszcze oprócz mnie ma tak doskonały "nos" :) i nie mówię tu o wielkości :) Zapach Coco Mademoisele jest niesamowicie kobiecy, ale jednocześnie mocny i trwały. Z upływem czasu wydostają się jego kolejne nuty i otulają skórę w sposób niemożliwy do opisania. Flakonik 50ml używałam długi czas, tylko na wyjątkowe okazje. Niedługo wychodzę za mąż i będzie to dzień, w którym przy ołtarzu staniemy we Trójkę: mój przyszły mąż, Coco Mademoiselle i ja :)


Majka
Poniedziałek, 9 maja 2011

Zmysłowe, uwodzicielskie, przyciągają uwagę osób w pobliżu, bardzo trwałe, pozostawiają chmurkę za sobą:)


Brak zdjęcia
Piątek, 13 maja 2011

Jakieś pół roku temu skończyłam buteleczkę Coco M. Edp. Cały czas tęsknię za tym przecudownym, oszałamiającym, zmysłowym i fascynującym zapachem... Uwielbiałam jego otulającą elegancką słodycz, przechodzącą po kilku godzinach w świeżość. Cudowny trwały zapach. Od kilku dni "marudzę" mojemu mężowi, o Coco M. A, że mąż woli święty spokój i ma przy okazji słabość do moich zachcianek... A przy tym zna moją fascynację markowymi zapachami i srebrem... Więc KUPI mi ukochaną Coco M...


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 16 maja 2011

Wszystko to prawda co piszą panie: trwałe, intensywne, ogoniaste. Tylko dlaczego pachnie nimi coraz więcej kobiet?:(


Sophie
Wtorek, 17 maja 2011

Na początku jest bardzo ładny, jaśminowo-różano-kwiatowy, tylko, że w pewnym momencie coś idzie nie tak i na mojej skórze robi się mdły i byle jaki, i w ten sposób uparcie trzyma się skóry wiele godzin. Co nie zmienia faktu, że na innych pachnie z reguły przepięknie, więc warto spróbować.
Allure bardziej mi podchodzi.


Brak zdjęcia
Wtorek, 17 maja 2011

Zapach przepiękny, uzależniający, bardzo trwały. Pachnie luksusem i dobrym gustem. Polecam wszystkim!


Brak zdjęcia
Wtorek, 24 maja 2011

Kobietki wy też odczuwacie dużą różnicę między edt a edp? Uwielbiam, wręcz ubóstwiam Coco M. W wersji edp i jestem wierna temu zapachowi od kilku lat, jednak Coco w wersji wody toaletowej zupełnie do mnie nie przemawia, jakby zupełnie i całkowicie inny zapach. Też tak macie?


Brak zdjęcia
Czwartek, 26 maja 2011

O Boshe... Jak ja ich pragnę... Na razie zamówiłam J. Lo Glow, bo nie mam za bardzo pieniążka... Ale następnym razem sobie nie odmówię!:)


Brak zdjęcia
Piątek, 27 maja 2011

Edp jest cudowna... Trwała... Ma to coś... Kto zna zapach, wie o czym mówię... Zmienia się wraz z nastrojem kobiety... Inaczej pachnie w słoneczne dni, inaczej w pochmurne, ciągle ewoluuje na właścicielce... Od bardzo eleganckiej, szykownej, ekskluzywnej, orientalnej słodyczy, do świeżości, która ciągnie się zawsze za mną ogonem, nawet pod koniec dnia. Natomiast edt... No cóż... Płytki, nijaki zapach, brakuje mu przejścia kolejnych nut, czuć tylko i wyłącznie nutę głowy. Tak mogę porównać edp i edt. Dla mnie jedynie Coco M. Edp... Polecam. Warte każdej ceny... Uzależniają. Kto raz pokochał Coco M. Wraca do niej z utęsknieniem... Nawet po zdradach zapachowych... Pozdrawiam;)


Brak zdjęcia
Piątek, 24 czerwca 2011

Hmmmm już 2dzień czytam wszystkie recenzje na temat tych perfum... Zamówiłam je w ciemno kilka dni temu za namową pracownika sieci sklepu Duglas, bo szukam jakiegoś trwałego zapachu. Miałam już mnóstwo perfum z wyższej półki, ale CC omijałam z daleka, bo kojarzyły mi się z CC N5 których nie cierpię!! Mam nadzieję, że CM nie mają z nimi nic wspólnego... Jeśli chodzi o perfumy to mam wyjątkowo wyczulony i wybredny gust i martwią mnie państwa wypowiedzi mówiące ze mnóstwo kobiet pachnie tym zapachem jak i ilość podróbek na rynku:((a muszę przyznać, że nie mam pojęcia jaki to jest zapach, także mam nadzieję, że nie okaże się, że go znam od wielu kobiet pachnących w ten sam sposób... Pozdrawiam i na pewno napiszę po wypróbowaniu CM:)Dodam może, że jestem energiczna młodą kobietą...:*


Brak zdjęcia
Niedziela, 26 czerwca 2011

Od niedawna mam go w swojej kolekcji. Mmm, jest przepiękny:)Właściwe uwielbiam wszystkie zapachy Coco:)Każdy z zapachów ma swój styl, wszystkie mają to coś, dodam, iż panowie i to w każdym dosłownie wieku, są bardzo szarmanccy wobec kobiet noszących na sobie zapach Coco:) Mademoiselle polecam na porę wiosna-lato:)Pozostałe wg gustu:)


Brak zdjęcia
Środa, 20 lipca 2011

Do Chanel trzeba dojrzeć, wcale nie mówię o wieku, ale nos uwrażliwia się na niepospolite zapachy, Dobre perfumy nie stają się pospolite przez to, że są modne. Obronią się jakością. Dziwię się tylko tym, którzy godzą się na używanie podróbek. Zawsze mniej znaczy więcej, lepiej kupić testerek i zbierać na oryginał niż pachnieć tandetą. Pozdrawiam wszystkie fanki Chanel, od niedawna jestem w rodzinie.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 25 lipca 2011

Cudo, cudo, cudo!!!!!!!!!!!!!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 25 lipca 2011
Opinia o produkcie:

Są przecudne, właśnie dostanę od męża drugą butelkę.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 8 sierpnia 2011

Są zbyt przewidywalne i komercyjne jak idealny obraz idealnie pięknej kobiety bez skazy, namalowany przez rzemieślnika, a nie artystę, no i ta mnogość nosicielek...


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 8 sierpnia 2011

Jak dla mnie są zbyt intensywne, zapach podoba mi dopiero się po kilku godzinach.


Brak zdjęcia
Środa, 24 sierpnia 2011

Używam COCO Modemoiselle od 7 lat, są najpiękniejsze:)) Mają w sobie to coś...


Brak zdjęcia
Czwartek, 25 sierpnia 2011

Fakt pobić je będzie trudno jakiemukolwiek zapachowi, po prostu czad.


Brak zdjęcia
Piątek, 9 września 2011

Kupiłam drugi flakonik, jest odlotowy i gdy go używam świat staje się piękniejszy.


Brak zdjęcia
Niedziela, 18 września 2011

Fajne, ale spróbujcie Angel Sunessence albo DKNY Black Cashmere... Pozamiatane, nie wymyślono piękniejszych.


Brak zdjęcia
Wtorek, 4 października 2011

Jak dla mnie fenomenalny zapach. Zanim użyłam go po raz pierwszy lubiłam często zmieniać perfumy, jednak od pewnego czasu nie rozstaje się z nim. Coco Mademoiselle jest świeży i zmysłowy, a co najważniejsze odpowiedni na każdy dzień i każdą okazję. Wiem - całość brzmi jak jakaś reklama, ale to prawda :) Z tego co wiem facetom również podoba się ten zapach na kobiecym ciele, przykładem jest mój chłopak ;) Pozdrawiam.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 24 października 2011

Coco Chanel Mademoiselle to mój NUMBER 1. Używam go od 4 lat i nadal nie mam go dość. Wczoraj natomiast zakupiłam krem do ciała też Chanel Mademoiselle i muszę przyznać, że się nie rozczarowałam. W połączeniu z perfumami przyprawia o zawrót głowy, koleżanki i koledzy z pracy pytają mnie ciągle o ten zapach. Jest po prostu świetny i ma w sobie to coś.
Jeżeli któraś z Was jeszcze nie zna tego zapachu, to polecam odwiedziny w perfumerii przy najbliższej okazji :)
Pozdrawiam.


Brak zdjęcia
Niedziela, 6 listopada 2011

Piękny, tylko szkoda, że pachnie nim zbyt wiele osób z mojego otoczenia... Szukam czegoś równie pięknego tylko tego czegoś co nie ma
żadna z koleżanek :/


Brak zdjęcia
Niedziela, 6 listopada 2011

Fakt jesteśmy rożne, mnie ten zapach niczym nie wzrusza, tym bardziej, że używa go 5 z 11 koleżanek z pracy a drugie 5 Euforię, tylko 1 pachnie czyś innym, i to jej zapach mnie intryguje, ale nie chce zdradzić czym pachnie. I tak trzymać. Ja przyrządzam sobie własną mieszankę i na pytania również nie udzielam odpowiedzi. Pozdrawiam.


Brak zdjęcia
Sobota, 12 listopada 2011

Ten zapach jest zniewalający, ale wole Sensuelle i Allure.


Brak zdjęcia
Środa, 16 listopada 2011

Zapach "Zachodu" i "Wschodu" w jednym. Perfumy niezwykle szykowne. Nie dla "dyskotekowych landrynek". Zdecydowanie dla kobiet z klasą, inteligentnych i znających swoją wartość.


Brak zdjęcia
Wtorek, 22 listopada 2011
Opinia o produkcie:

Kocham ten zapach, kupię go niestety dopiero po moich urodzinach. W pierwszej kolejności muszę mężowi zamówić Jil Sander Man, wiem, że marzy o tym zapachu, ale to nie na temat. Co do Chanel M., zawsze miałam EDP., stąd moje pytanie: Czy na prawdę jest taka wielka różnica między EDP a EDT??? Chodzi mi głównie o zapach (intensywność, podobieństwo nut, TRWAŁOŚĆ). EDP pachnie bardzo długo, a jak jest z EDT?
Proszę o wyjaśnienie, kto ma pojęcie o tym. Dziękuję.


Brak zdjęcia
Niedziela, 27 listopada 2011

Moja koleżanka pachnie nimi nawet przyjemnie nie duszą, nie przytłaczają otoczenia wyczuwałam zapach wanilii i jakby toffi taka do zjedzenia :)niby drogie, a tyle kobiet czuć Coco Mademoiselle i o co tu chodzi :)


Brak zdjęcia
Środa, 7 grudnia 2011

Ten zapach jest śliczny i diabelnie trwały (EDP). Wystarczą 2 psiki rano na cały dzień. Szkoda, że kosztuje majątek, ale 30ml mam.


Brak zdjęcia
Środa, 7 grudnia 2011

O to, że większość używa pewnie podróbek! :/


Brak zdjęcia
Wtorek, 13 grudnia 2011
Opinia o produkcie:

Chanelowska jakościowo-zapachowa wpadka. Nietrwały, tani i pospolity "śmierdziuszek". Nawet nie jest namiastką Mademoiselle. Nie polecam. Zaś sama Perfumeria Dolce.pl - godna polecenia - obsługa na medal.


Brak zdjęcia
Środa, 14 grudnia 2011
Opinia o produkcie:

Moja powyższa opinia dotyczy oczywiście "mgiełki do włosów" (bo tak -miast perfumy do włosów - należałoby nazwać ten produkt)


Brak zdjęcia
Piątek, 20 stycznia 2012

Cudne tylko czemu tak drogie...................


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 23 stycznia 2012

Tak, jest to przecudne pachnidło. Użyłam Mademoiselle na pierwsze spotkanie "randkopodobne", po jego zakończeniu otrzymałam sms'a - "ślicznie pachniesz, zapamiętam ten zapach". Cena co prawda obłędna, ale jest to dobra inwestycja zapachowa :)


Brak zdjęcia
Wtorek, 31 stycznia 2012

Mam dylemat... Chce sprawić swojej wybrance prezent. Wiem doskonale, że bardzo się jej podoba ten zapach, choć używa podróbki i właśnie nie wiem czy wybrać EDT czy EDP. Moja dama jest deczko po 20. Pomóżcie :)


Brak zdjęcia
Środa, 1 lutego 2012
Opinia o produkcie:

Myślę, że EDT, z tego co mi się wydaje zapach jest bardziej wyraźny i trwały. Ja zakochałam się w Mademoiselle rok temu i zawsze kiedy go czuję poprawia mi się nastrój:D mimo, że jest dość popularny, to nie na każdej skórze pachnie dobrze - szkoda, że niektórzy nie są w stanie tego wyczuć ;p oczywiście działa też świetnie na mężczyzn - mój mąż co chwile powtarza mi, że pięknie i zmysłowo pachnę:D na pewno będę często wracać do tego zapachu.


Brak zdjęcia
Środa, 1 lutego 2012

Do Arantes: polecam wodę perfumowaną.


Brak zdjęcia
Piątek, 10 lutego 2012
Opinia o produkcie:

Coco Mademoiselle - zapach ewidentnie mój - mocny, trwały, zmysłowy. Dla pewnych siebie, zdecydowanych i świadomych swojej kobiecości dziewczyn. Ulubiony - zaraz po moich ukochanych Pure Poison.


Brak zdjęcia
Sobota, 18 lutego 2012

Obok tych nie można przejść obojętnie, eleganckie, wytworne i trwałe.


Brak zdjęcia
Niedziela, 26 lutego 2012

Bardzo ładny zapach.


Brak zdjęcia
Środa, 29 lutego 2012

Używam coco od 8 lat... Zawsze kupuję go na bezcłowce na lotnisku, jest dużo tańszy... Cudo!!! Dla mnie Cudo!!!


Brak zdjęcia
Piątek, 16 marca 2012

A ja osobiście polecam Chanel Chance, super zapach!


Brak zdjęcia
Piątek, 23 marca 2012
Opinia o produkcie:

Nie jest taki trwały jak poprzednim razem kupowałam pogorszyło się.


Brak zdjęcia
Czwartek, 5 kwietnia 2012

Bardzo ładny zapach, chyba jednak bardzo popularny ponieważ osoby, które wyczuły u mnie ten zapach od razu go rozpoznały. Osobiście wolę jednak Chanel Chance EDP. Kupiłam od razu dwa dla porównania i używam je na zmianę i znacznie lepiej wypada ww. Chanel Chance. Pozdrawiam.


Brak zdjęcia
Środa, 18 kwietnia 2012

Zanett ma całkowitą rację. Zapach bardzo, ale to bardzo popularny. Nie powiem - ciekawy, trwały (nawet bardzo) ale ja osobiście wolę mniej rozpoznawalne zapachy. Nie lubię gdy co druga kobieta pachnie tak jak ja. Obecnie kończę flakon 100 ml. Jakoś go zmęczyłam:) Na pewno nie będzie powtórki zakupu. Ostatnio jestem wielką fanką perfum Hermesa. Cudowne, niebagatelne, super trwałe i co najważniejsze - mało znane.


Brak zdjęcia
Czwartek, 26 kwietnia 2012
Opinia o produkcie:

Wielki zapach, Dolce.pl na medal, 100% satysfakcji, polecam.


Brak zdjęcia
Środa, 9 maja 2012

Nie przesadzajcie Drogie Panie. Popularny to nie znaczy, że każda kobieta nim pachnie. Znany i rozpoznawalny, bo wywąchany w perfumeriach po sto razy, co widać po testerach, a i rączki, szyjki spryskane. Dla wielu, zapewne ze względu na cenę, pozostaje w sferze pragnień. Zapach piękny, trwały. Taki do którego wracam.


Brak zdjęcia
Piątek, 1 czerwca 2012

Do Asi: bez przesady cena nie jest niska, ale nie zaporowa więc zapach jest bardzo popularny. Na ostatnim przyjęciu kilka Pań nim pachniało, więc sorry, ale nie było to eleganckie.


Brak zdjęcia
Sobota, 2 czerwca 2012

Moim skromnym facecim :-) zdaniem Mademoiselle oraz Chance Fraiche po prostu są genialne. Kobietki polecam Wam również Diesel Unlimited, bo te są... nieziemskie!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 6 sierpnia 2012

Niedługo będę miała owe perfumy, ale do włosów. Już nie mogę się doczekać:) Muszę przyznać, że reklama wygrała, a brałam również pod uwagę Chanel NR 5:) Nie sugeruje się również opinią osoby, która napisała, iż produkt ten to kompletne nieporozumienie.


Brak zdjęcia
Środa, 8 sierpnia 2012

Dziś mi dostarczono CHANEL Coco Mademoiselle:( Jestem pod ogromnym wrażeniem!!! Perfumeria Dolce.pl zasługuje na medal:)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 8 października 2012

Zbyt intensywny, weszłam do pomieszczenia w którym jedna pani miała go na sobie (dodam ze używała go rano) i cale lokum przepełnione było tym zapachem, uważam, że nie powinniśmy narażać innych na wąchanie wyłącznie nas, nie jest to chyba zbyt eleganckie tak się narzucać... Tym bardziej, że nie każdemu może się podobać, ja nie przepadam.


Brak zdjęcia
Środa, 7 listopada 2012
Opinia o produkcie:

Bardzo przyjemny, ale nie jest taki jak reszta Chanel - wg mnie mniej słodki. Już gdzieś napisano o tym zapachu i w pełni się z tym zgadzam. Cyt.: "Kobiety kochają Coco Chanel, a mężczyźni kochają kobiety ubrane w zapach Coco Mademoiselle." - Autor: ML.


Brak zdjęcia
Wtorek, 20 listopada 2012
Opinia o produkcie:

Zapach bardzo ładny, ale jest do niego podobny, wg mnie niemal identyczny, tańszy - Jil Sander Eve.


Brak zdjęcia
Niedziela, 16 grudnia 2012
Opinia o produkcie:

Mi osobiście nie przypadły, ale na mojej znajomej pachną nawet sympatycznie... Kwestia gustu...


Brak zdjęcia
Piątek, 15 marca 2013
Opinia o produkcie:

Dorzucę swój głos, jak najbardziej ZA: moja Żona nie mogła się nachwalić. Ten zapach to pełna charyzma, klasa, wdzięk jak u niczym nieskrępowanej konwenansami kobiety. Oj, westchnąć aż się chce...


Brak zdjęcia
Niedziela, 30 czerwca 2013

Zapach fenomenalny. Minusem istotnie jest fakt, że jest używany przez wiele kobiet, ale można się temu dziwić??


Brak zdjęcia
Niedziela, 1 września 2013
Opinia o produkcie:

Zapach tak pospolity, a przez cenę snobistyczny wręcz kiczowaty, pół miasta tym czuć... nuda...


Jarecky
Poniedziałek, 2 września 2013
Opinia o produkcie:

Do BEBE: gdzie Ty żyjesz, Człowieku, że pół miasta stać na Coco? Jakieś kompleksy z Ciebie wyłażą, że zaraz o cenie? Skoro dla Ciebie cena decyduje o tym, czy coś jest kiczowate, to nie mam dalszych pytań. Następny ZNAWCA.


Brak zdjęcia
Środa, 4 września 2013
Opinia o produkcie:

Zapachy Chanel nigdy nie były i nie są pospolite. To inni producenci naśladują takie trendsetterskie marki, jak Chanel czy Dior. To bardzo ciekawy temat, bo można byłoby długo wymieniać, kto do kogo "nawiązuje".
Aby nosić Chanel trzeba mieć pieniądze i odwagę, na szczęście niewiele osób ma jedno i drugie.
Komentarze typu napisany przez "Bebe" nic nie wnoszą do dyskusji.


Brak zdjęcia
Niedziela, 8 września 2013
Opinia o produkcie:

Dostałam te perfumy od kogoś dla mnie ważnego bliskiego i tak używam jakiś czas. Są cudowne, czuję się w nich doskonale, są naprawdę bardzo kobiece i dodają pewności siebie :)


katefit
Poniedziałek, 25 listopada 2013
Opinia o produkcie:

Za namowa jednego świetnego mężczyzny, który zachwala te damskie perfumy, zdobyłam próbkę.
2ml edp.
Są bardzo popularne na całym świecie te perfumy wiec dość opornie do nich podeszłam. Ładny zapach, nuta paczula - cytrus wyczuwalne od razu. Kwiaty też, po 20min mniej cytrus, ogólnie nuta róża i bergamotka już mniej i wanilia tak delikatnie. Raczej to jest bukiet.
Mogę sobie wyobrazić czemu facetom tak bardzo się podoba... Kobieta wydaje się być lekka... Są zapachy, które sugerują podświadomie wagę... Lekka jak piórko lub orientalne wręcz kadzidlane sugerują, iż kobieta raczej ma co na wadze postawić.
Cóż... Elegancki, ładny zapach. Trwały. 9 godzin nawet.
Pierwsze od Chanel, które mogę na prawdę pochwalić, jest podobieństwo do so elixir YR. Na początku, a jednak YR wchodzi bardziej w słodycz. Mademoiselle jest świeższa. Powoli stają się klasykiem te perfumy.
Nie wiem jeszcze, czy będę chciała falkon.


Brak zdjęcia
Niedziela, 1 czerwca 2014
Opinia o produkcie:

Jeden z najpiękniejszych zapachów.


Brak zdjęcia
Niedziela, 6 lipca 2014

Płyn na komary lepiej pachnie niż te perfumy.


Brak zdjęcia
Piątek, 18 lipca 2014
Opinia o produkcie:

Perfumy piękne, eleganckie, że popularne? Co mi tam, uwielbiam ten szyk, lekką słodycz i używam na specjalne okazję oczywiście. Spotkałam już kilka osób tym pachnących na jednym przyjęciu, ale to znaczy, że się podobają. Uwielbiam je czuć też na kimś, bo są piękne, lekkie i bardzo trwałe jednocześnie. Prawda, że jest podobieństwo z so elixir YRocher. Ja posiadam mgiełkę do ciała i edp, mgiełka jest świetna latem, trzyma u mnie 5 godzin, ma też dość dużą projekcję.


Brak zdjęcia
Piątek, 18 lipca 2014
Opinia o produkcie:

Moja partnerka nie potrafi rozstać się z tym zapachem, a ja nie potrafię się oprzeć, żeby następnym razem go jej nie kupić. Wspaniały na każdej kobiecie ;)
Bardzo ładny zapach, nie tak słodki jak inne Chanel. Rozsądny w stosunku: wydajność do ceny, ponieważ jest bardzo trwały.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 4 sierpnia 2014
Opinia o produkcie:

Uwielbiam je i tyle - są warte swojej ceny... Są piękne, uwodzicielskie, bardzo eleganckie, ale zarazem dla całej gamy wieku kobiety. Pasują po prostu do nas, klasyczne i przepiękne.


Brak zdjęcia
Piątek, 22 sierpnia 2014

Bardzo ładne. Łagodne. Takie właśnie "coco i mademoiselle" czyli elegancka, młoda kobieta. Niestety stały się tak popularne i wszechobecne, że aż nieznośne :(

Twoja opinia o Coco Mademoiselle

Brak zdjęcia

Chcesz mieć własny awatar (obrazek) i zarezerwować pseudonim?
Zarejestruj się i utwórz profil na forum Dolce.pl!