Perfumy perfumeria internetowa Dolce.pl

Calvin Klein Obsession Night

Calvin Klein Obsession Night Woda perfumowana spray 100ml Napisz opinię

Opinie Klientów

Brak zdjęcia
Poniedziałek, 21 sierpnia 2006

Zapach wyjątkowy, który urzekł mnie od pierwszego momentu. Oryginalny i wbrew nazwie (:, nadaje się do noszenia przez cały dzień.


Brak zdjęcia
Środa, 13 grudnia 2006

Mam próbkę i strasznie mi się podoba :) Może niedługo już będę mieć swój własny flakonik :) Cudny, uwodzicielski zapach!


Brak zdjęcia
Środa, 25 kwietnia 2007

Mam ten zapach. Jest naprawdę śliczny... Polecam.


Brak zdjęcia
Niedziela, 6 maja 2007

Według mnie orientalny i raczej na wieczór.


Brak zdjęcia
Sobota, 12 maja 2007

Wąchałam tylko w perfumerii na razie, ale waham się, bo nie wiem czy jest trwały. Bo zapach jest piękny (trochę jak bryza morska gdzieś na egzotycznej wyspie) i raczej nie jest orientalny na początku - później jak sie rozwinie -owszem- jest wyczuwalna ambra. Jeśli ktoś z Was to miał, to niech napisze ile się trzyma :)


Brak zdjęcia
Środa, 16 maja 2007

Zapach ten jest wspaniały i bardzo trwały, używam go już około roku jestem nim zachwycona, polecam!


Brak zdjęcia
Niedziela, 20 maja 2007

Śliczny!


Brak zdjęcia
Piątek, 22 czerwca 2007

Długo się zbierałam i wreszcie kupiłam zapach. SUPER TRWAŁY, czuć go nawet wieczorem po całym dniu. Jest mocny, więc trzeba go dozować. Zapach najlepszy na randki i imprezy (polecam też Euphorię ;))


Brak zdjęcia
Czwartek, 28 czerwca 2007

Hej, ja miałam jak na razie tylko próbkę i zapach jest naprawdę rewelacja. Teraz szykuję się do konkretnego zakupu.


Brak zdjęcia
Środa, 11 lipca 2007

Ładny, bardzo przyjemny zapach :) nie tylko na wieczór.. jest świeży i nadaje się również do używania w ciągu dnia!


Brak zdjęcia
Wtorek, 24 lipca 2007

Zapach urzekł mnie od pierwszej chwili - świeży, nieduszący, boski ;] Testowałam w perfumerii. Szykuję się do zakupu ;] Polecam ;]


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 6 sierpnia 2007

Mój zapach nr 1. Miałam już prawie wszystkie zapachy, ale tylko do tego wracałam. Bardzo trwały i namiętny.


Brak zdjęcia
Sobota, 25 sierpnia 2007

Bardzo ładny, ekstrawagancki zapach. Podoba się mężczyznom i o to właśnie chodzi :)


Brak zdjęcia
Piątek, 28 września 2007

Mnie się wydaje zbyt świeży i zachwytów nie rozumiem, aczkolwiek każdy ma swój gust.


Brak zdjęcia
Wtorek, 9 października 2007

Najpiękniejszy i najbardziej zmysłowy zapach, który poznałam. A jak działa!!!!!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 5 listopada 2007

Kupiłam próbkę, bardzo ciekawy zapach na dzień i wieczór, super. Następny będzie 30ml.


Brak zdjęcia
Środa, 28 listopada 2007

Jeden z moich ulubionych zapachów po "Dior Addict" :) Trwały, uwodzicielski i dobry na wieczór zapaszek :) Polecam!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 7 stycznia 2008

Zupełnie nie wiem o co chodzi, w perfumerii zapach wydawał mi się cudowny, co do trwałości opierałam się głównie na opiniach poprzedniczek. Kupiłam i zapach faktycznie piękny, tylko że kompletnie nietrwały. Po paru chwilach praktycznie w ogóle go nie wyczuwam, otoczenie także :(


Brak zdjęcia
Środa, 13 lutego 2008

Skojarzenia: słodki, aromatyzowany wiśnią i maliną tytoń do fajki.


Brak zdjęcia
Środa, 12 marca 2008

Mój ulubiony. Super na dzień i wieczór. Mega trwały, uwodzicielski i namiętny!!! Dla mnie bomba!!! Jestem zachwycona i zauroczona, działa na męskie zmysły!!


Brak zdjęcia
Niedziela, 13 lipca 2008

Piękny, zmysłowy i TRWAŁY!!!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 3 listopada 2008

Przekonał mnie dopiero przy kolejnej próbie, przy pierwszym podejściu wydaje się być za mocno uderzający: główna nuta kojarzy się z męskim zapachem, lecz dopiero po jakimś czasie wydostaje się pełnia zapachu: zmysłowy i elegancki.


Brak zdjęcia
Środa, 17 grudnia 2008

Moim zdaniem, choć w nazwie ma noc, nadaje się na dzień. Na pewno dominują w nim owoce. Świeżo-słodki. Nie przeszkadza, nie narzuca się. Polecam.


Brak zdjęcia
Wtorek, 7 lipca 2009

To prawda. Pierwsze wrażenie tych perfum po rozpakowaniu było takie, że myślałam, że to męski zapach... Buteleczka typowo męska, hehe. Ale nie ma co się sugerować flakonem! Zapach jest cudowny. Kobiecy, słodkawy, trwały no i nie tylko na noc...
Ps. Podziękowania dla perfumerii. Szybka i profesjonalna dostawa.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 17 sierpnia 2009

Fuj! Nudny, banalny, prosty, przewidywalny. Pachnie dość "tanio", żeby nie powiedzieć tandetnie. Na tle klasyka Obsession i późniejszego Secret Obsession wypada bardzo mizernie. Jakiś taki "rozwodniony", lekki, banalny aromacik. Brak mu głębi.


Brak zdjęcia
Piątek, 30 października 2009

Najpiękniejszy zapach na świecie- nie do znudzenia. Polecam!


Brak zdjęcia
Piątek, 6 listopada 2009

Nie przepadam za marką Calvin Klein, ale po zakupie miniaturki Obsession Night stwierdziłam, że muszę mieć pełnowymiarowy flakon. Zapach jest zmysłowy, ciepły, ale brakuje mu pazura. Kupiłam w promocji na Dolce.pl w sam raz na okres jesienno - zimowy :)


Brak zdjęcia
Środa, 13 stycznia 2010

Wybaczcie, ale zupełnie nie zgadzam się z tym, że jest trwały. Ja już miałam wiele perfum i ten jest wyjątkowo ulotny jak na takie nuty. No chyba, że mam jakieś tureckie podróby.... Ale też kupiłam w perfumerii internetowej ( tylko, że nie w Dolce.pl ). Ja nie jestem zadowolona, zawiodłam się. Wcześniej miałam zapach z perfumerii i pachniało zupełnie inaczej.


Brak zdjęcia
Wtorek, 9 marca 2010

Zapach ładny, początkowo męski później lekko się rozwija mam tylko wrażenie, że jest niezbyt trwały, kupiłam w perfumerii int. I zastanawiam się czy to oryginał, bo nr serii jest na butelce, ale nie ma na pudełku, był natomiast na folii na pudełku... Myślicie, że jest oryginalny?


Brak zdjęcia
Wtorek, 9 marca 2010

Ładny zapach, niezbyt trwały.


Brak zdjęcia
Środa, 27 lipca 2011

Zapach delikatny pudrowy, bardzo przyjemny, zakupiłam w ciemno lecz warto było.


Brak zdjęcia
Piątek, 16 grudnia 2011

Zapach urzekł mnie na mojej koleżance, jest piękny, zmysłowy i tajemniczy.


Brak zdjęcia
Środa, 28 grudnia 2011

Początkowo może wydawać się, że to zapach raczej dla mężczyzn. Z czasem, kiedy mamy perfumy na sobie zupełnie inaczej pachną. Zapach nie jest duszący, nie doprowadza właściciela i otoczenia do odruchów ciągłego kichania. Są zmysłowe, inne od wszystkich.


Brak zdjęcia
Środa, 29 lutego 2012

Proszę mi powiedzieć czy jest choć trochę podobny do Eupatorii? A więc coś ala w słodkiej nucie??


Brak zdjęcia
Środa, 2 maja 2012

Kiedy wywietrzeje pierwsza ostra nuta zapach robi się faktycznie podobny do Euphorii, ale bez mocnej kadzidlanej nuty, który w Euphorii mi nie odpowiada. Polecam.


Brak zdjęcia
Piątek, 4 maja 2012

Ja nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to zapach bardzo podobny do Amor Amor Cacharel.


Brak zdjęcia
Piątek, 9 listopada 2012
Opinia o produkcie:

Piękny zapach, o dziwo bardziej mi odpowiada jesienią niż latem, wiosną, mimo połączenia nut ciepłych z orzeźwiającymi... Ale przyciąga mnie do nich głównie wanilia, ciepło... Piękne perfumy. Czuć nuty orientalne swojego rodzaju nowoczesne, bo z orzeźwieniem... Myślę, że głownie wanilia, bo ociepla, a to orzeźwienie, ponieważ zimną porą sprawią, że czuję się czysto, świeżo, kobieco... I gałka mmm, polecam.


Brak zdjęcia
Niedziela, 17 lutego 2013
Opinia o produkcie:

Zapach prześliczny, ale zupełnie nietrwały.


Brak zdjęcia
Sobota, 23 lutego 2013
Opinia o produkcie:

Taki rozwodniony, słabiutki... Ni to ciepły, ni słodki, a już na pewno nie "night" w moim guście!!! Na skórze słabo i krótko brzmią jego nuty. Lubię to co mogę do czegoś porównać, użyć odpowiednich skojarzeń... A tu nic! Dla mnie to jakaś chemiczna papka!!! Nie dla wielbicielek wytrawności i oryginalności!!!


Brak zdjęcia
Sobota, 27 lipca 2013
Opinia o produkcie:

Przepiękny, elegancki, a na mnie bardzo trwały. Daje skojarzenia z magiczną nocą. Wart uwagi. Dla miłośniczek kwiatów na ciepłym drzewnym tle. Kto kwiatów nie lubi, niech nie sięga.
Zapach nie jest nachalny, ale zauważalny. Podkreśli urok kobiety. Polecam..:)


Brak zdjęcia
Sobota, 5 października 2013
Opinia o produkcie:

Zapach słodkiego tytoniu.


Brak zdjęcia
Wtorek, 14 stycznia 2014
Opinia o produkcie:

Zapach imprezowo-barowy... Nawet na takiej palaczce jak ja czuć go i cieszy nozdrza ;) Ja tu żadnego orientu nie czuję... Trwały, jak za tę cenę to meeega zapaszek ;)


Brak zdjęcia
Wtorek, 8 kwietnia 2014
Opinia o produkcie:

Zgadam się z jedną z poprzednich opinii, można wyczuć tytoń. Do tego zapachu nie raz wracałam.

Twoja opinia o Obsession Night

Brak zdjęcia

Chcesz mieć własny awatar (obrazek) i zarezerwować pseudonim?
Zarejestruj się i utwórz profil na forum Dolce.pl!