Perfumy perfumeria internetowa Dolce.pl

Calvin Klein CK IN2U her

Calvin Klein CK IN2U her Woda toaletowa spray 150ml Napisz opinię

Opinie Klientów

Brak zdjęcia
Sobota, 12 maja 2007

Fantastyczny zapach na gorące lato..... Lekki, delikatny i zmysłowy.
Bergamotka idealnie komponuje się z ambrą dając powiew świeżości..... Genialne. Polecam :)


Brak zdjęcia
Niedziela, 13 maja 2007

Cudowne! :) byłam zauroczona Euphorią, ale teraz również i tym zapachem :) Świetne! Calvin sie spisuje! :)


Brak zdjęcia
Niedziela, 13 maja 2007

No, dzisiaj dostałam w prezencie i powiem Wam, że świetne! Takie świeże i... no po prostu rewelacja :)


Brak zdjęcia
Niedziela, 10 czerwca 2007

Wspaniały zapach, idealny na lato, chłopakowi bardzo sie podoba ;) Polecam :)


Brak zdjęcia
Wtorek, 4 września 2007

Jako facet powiem, że jest to pastisz męskiego Armani Code, gdyby nie ta nuta cytrusowa na początku, ale ona szybko znika.
G.A. Code jest jednym z moich ulubionych.


Brak zdjęcia
Piątek, 28 września 2007

Faktycznie nuta cytrusowa szybko znika, potem tylko mdląca słodycz, nie dla mnie. Pozdrawiam.


Brak zdjęcia
Wtorek, 2 października 2007

150ml Calvin'a Klein'a na własność, czyli żyć nie umierać!


Brak zdjęcia
Środa, 28 listopada 2007

Dostałam w prezencie wczoraj i... robiłam dobra minę do złej gry :(
Nie lubię słodkich zapachów, a ten jest wręcz nie do wytrzymania!
Mdli mnie :(


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 17 grudnia 2007

To są moje jedne z najlepszych perfum... Polecam :)


Brak zdjęcia
Wtorek, 18 grudnia 2007

Po prostu pyszniutkie :) Właśnie dostałam paczkę i jestem mile zaskoczona, wszystko profesjonalnie zapakowane i bardzo szybka dostawa :) Same plusy, Dolce.pl od dzisiaj jesteś moją ulubioną perfumerią :) A zapach, powiem szczerze, kupiłam w ciemno i trafiłam w dziesiątkę :) Bardzo podoba mi się połączenie świerzości grejpfruta, która bardzo fajnie współgra z delikatną słodyczą wanilii, kojarzy mi sie z letnim porankiem. Ten zapach zdecydowanie dodaje energii, poprawia humor, jest ciekawy, choć zgodzę sie z moimi przedmówczyniami, że niestety nuta cytrusowa dość szybko znika (ale to tylko taki maleńki minusik ;) Polecam, nie tylko na lato :)


Brak zdjęcia
Wtorek, 18 grudnia 2007

Dostałam go na imieniny, na początku byłam rozczarowana, bo spodziewałam sie Euphorii... Jednak CK IN2U, okazał się trafiony, ciepłe nuty grejpfruta i ta lekkość, cudowny zapach na lato, do tego b. trwały, orzeźwiający, mega energetyzujący.


Brak zdjęcia
Środa, 19 grudnia 2007

Raczej na lato, nie przypadł mi szczerze mówiąc do gustu.


Brak zdjęcia
Wtorek, 25 grudnia 2007

Bardzo ładny zapach. Świeży. Idealny na lato, ale ładnie zgra się w zimę z ciepłym swetrem :) Jestem zadowolona.


Brak zdjęcia
Środa, 23 stycznia 2008

Mówicie, że ta nutka grejpfruta szybko znika?? Kurczę, bo w perfumerii mi się spodobała, ale po skosztowaniu 1000000 innych perfum nie czułam potem nic :D Ten zapach podoba mi się ze względu na tą zgraną z całą resztą nutą grejpfruta, ale jeżeli ona szybka znika, to nie wiem czy go sobie kupić.. poradźcie.. ;/


Brak zdjęcia
Środa, 6 lutego 2008

Na pierwsze wrażenie zapach wydaje się świeży... Ale po chwili daje się wyczuć słodki landrynkowy zapach. Ogólnie mnie się podoba.


Brak zdjęcia
Niedziela, 10 lutego 2008

Dostałam w perfumerii fiolkę reklamową tego zapachu w atomizerze, latem. Wypróbowałam i stwierdziłam ze za ciężki zapach, coś mnie denerwowało. Ostatnio tj. w styczniu postanowiłam jeszcze raz spróbować. Stwierdzam (jak dla mnie) zapach genialny na mroźną, chłodną, lekko słoneczną wiosnę, rześkość znika szybko, ale ta ciepła nuta otula. Latem za ciężka dla mnie.
Pozdrawiam :)


Brak zdjęcia
Niedziela, 24 lutego 2008

Dostałam od męża na walentynki - prezent mało trafiony - zgodnie stwierdziliśmy, że zapach jest ulotny i jednak nie dla mnie. Wolimy L. Lempicka :)


Brak zdjęcia
Wtorek, 1 kwietnia 2008

Dostałam ten zapach w zeszłym roku od mojego męża. Na początku mi się nie podobał, ale z czasem polubiłam go. Szybko wietrzeje, nie jest zbyt trwały.


Brak zdjęcia
Piątek, 4 kwietnia 2008

Dla mnie też jest zbyt mdły niestety... Tylko raz go spróbowałam i na tym się skończyło. Wolę Lancome Miracle albo Hugo Boss Femme..


Brak zdjęcia
Sobota, 12 kwietnia 2008

Zapach przepiękny... Długo utrzymuje się na skórze. Choć pod koniec dnia naprawdę trochę mdły. Ale i tak CK IN2U her jest super, POLECAM.


Brak zdjęcia
Piątek, 18 kwietnia 2008

Piękny zapach. Gdybym mogła, to bym je wypiła :)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 28 kwietnia 2008

Cudowny zapach. Przepiękny!!! Na początku świeży, ale faktycznie pod koniec dnia staje się troszeczkę mdły. Jednak to i tak, na razie, mój ulubiony zapach!!! POLECAM.


Brak zdjęcia
Piątek, 4 lipca 2008

Nic nowego... Nie wyróżnia się ani trochę, jak ktoś lubi pachnieć tak jak większość, to trudno. Podobna moda była na Touch of Pink Lacoste.


Brak zdjęcia
Niedziela, 13 lipca 2008

Właśnie moja żona zastąpiła je tymi Lacoste, o których wspomina Zuzia. Lecz Touch of The Pink nie są w połowie tak piękne jak CK i chce, by je jak najszybciej skończyła wracając do CK IN2U. Jak dla mnie The Best!!!!!


Brak zdjęcia
Środa, 6 sierpnia 2008

Zapach na początku grejpfrutowy, potem zostaje nuta wanilii i czegoś ostrzejszego jakby męskiego, w sumie zapach dość elegancki, nadaje się na codzień, z tym że dość charakterystyczny powiew ambry ma w sobie i trzeba lubić tego typu nuty.


Brak zdjęcia
Sobota, 16 sierpnia 2008

Świeży, lekki zapach na dzień. Osobiście uważam, że takie zapachy nie do końca do mnie pasują - wolę bardziej zmysłowe, otulające i intrygujące. Ale to kwestia gustu. Co kto lubi...


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 18 sierpnia 2008

Zakupiłam 3 tygodnie temu 100 ml na bezcłówce przy wylocie do Włoch. Przyjemne. Zawsze będą mi się kojarzyć z tym miejscem.
Na początku są świeże i takie grejpfrutowe, a potem bardziej cieple i słodkie. Zapach rzeczywiście jest "męskawy". Co do trwałości, to na początku czułam je na sobie, nawet 12h, a teraz mój nos się chyba przyzwyczaił, bo nie czuję ich w ogóle, dlatego je odstawiłam na jakiś czas.
Zapach radosny, słoneczny. I z wakacjami będzie mi się niezmiennie kojarzył.


Brak zdjęcia
Czwartek, 21 sierpnia 2008

Zapach rewelacyjny!!! Po raz kolejny Calvin Klein się spisał rewelacyjnie. Po flakoniku Truth, Euphoria przyszedł czas na CK IN2U. Pozostanę wierna tej marce chyba już na zawsze :) Zapach jest mimo swej męskiej "nuty" jednocześnie subtelny. Polecam, jeśli podobają Wam się Truth i Euphoria, ten na pewno też!!!


Brak zdjęcia
Piątek, 22 sierpnia 2008

Osobiście się zakochałam w tym zapachu, godny polecenia fanom wanilii :)


Brak zdjęcia
Czwartek, 4 września 2008

Zapach świetnie pasuje do energicznej, młodej kobiety, zatem idealny dla mnie ;) Polecam :))


Brak zdjęcia
Czwartek, 6 listopada 2008

Świetny, dotąd używałam tylko J'Ador, lecz te mi się bardziej spodobały.


Brak zdjęcia
Sobota, 15 listopada 2008

Zapach genialny. Świeży, ale ze słodkimi nutami. Młodzieńczy, ale ambra i suflet waniliowy napawają go subtelną dojrzałością... Mam 15 lat i używam CK IN2U i sądzę, że obok Tommy Girl Tommy'ego Hilfigera, Escada Pacific Paradise czy Moschino I Love Love to jedne z najlepszych zapachów dla młodych wiekiem (i duchem!:)... Polecam również Paco Rabanne XS! Towarzyszą mi na każdej imprezie...


Brak zdjęcia
Sobota, 15 listopada 2008

Zapach jest genialny.... Świeży, ale z nutami słodkimi... Młodzieńczy, ale ambra i suflet waniliowy napełniają go subtelną dojrzałością... Mam 15 lat i używam CK IN2U. Uważam, że obok Tommy Girl Tommy'ego Hilfiger, Moschino I Love Love, Addict Sine Diora i The Beat Burberry to jeden z najlepszych zapachów dla młodych wiekiem ( i duchem!:)... Polecam również Paco Rabanne XS! Towarzyszy mi na każdej imprezie! :):)


Brak zdjęcia
Piątek, 2 stycznia 2009

Zapach ten ma w sobie coś takiego, co zachęca mnie do rozpoczęcia nowego dnia. Czuję w nim przede wszystkim cytrusy (grejpfrut) i wanilię. Jest tak świeży i orzeźwiający, ze wprawia w dobry humor i nastraja optymistycznie. Lekki, nienarzucający się otoczeniu. Doskonały na sezon wiosenno-letni.


Brak zdjęcia
Niedziela, 4 stycznia 2009

Zapaszek, nie zapach, ale całkiem udany, wprawia w dobry nastrój, raczej nie ciągnie się za osobą, ale jest bardziej przy ciele. Taki dobry duszek, tylko trwałość by mogli poprawić.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 12 stycznia 2009

Faktycznie troszkę mdły i raczej nietrwały:]


Brak zdjęcia
Środa, 21 stycznia 2009

Ładny, ale nietrwały...


Brak zdjęcia
Wtorek, 17 lutego 2009

Jeśli ten zapach jest lekki, to jestem królewną śnieżką;) Perfumy te nie zachwyciły mnie, są obrzydliwe, przesłodzone i mdłe. Jestem na NIE!


Brak zdjęcia
Niedziela, 1 marca 2009

Mam je, tylko zielone, i nie są w moim typie..... Zbyt słodkie!!!!!!!!! Niestety.


Brak zdjęcia
Środa, 6 maja 2009

Zapach trwały, ale nie narzucający się, powiedziałabym, że słodko świeży. Ma w sobie coś męskiego. Średnio mi się podoba, ale wszystko jest kwestią gustu. Eternity - to jest to!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 11 maja 2009

Lekki, nienachalny. Ma dwie płaszczyzny, które jakby się ze sobą ścierają, ale nie gryzą. Powiedziałabym słodko gorzki. Wspaniały na przesilenie wiosenne.


Brak zdjęcia
Niedziela, 12 lipca 2009

Ładny zapach, ale trwałość niestety fatalna :( Po godzinie już nic nie czuję...


Brak zdjęcia
Wtorek, 10 listopada 2009

Wcale nie są trwałe. Poza tym nie wyróżniają się niczym, takie słodkie coś. Dostałam w prezencie 150 ml i zużywszy 50, oddałam mamie.


Brak zdjęcia
Wtorek, 17 listopada 2009

Moja dziewczyna używa tych perfum. Są po prostu rewelacyjne.


Brak zdjęcia
Czwartek, 4 lutego 2010

Zapach rewelacyjny. Trwałość do niczego.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 22 lutego 2010

Zapach ma coś męskiego w sobie na pewno, bo mój małżonek kupił je z myślą o sobie ;))... Nie zobaczył, że to dla HER ;)) Mnie się podoba ten zapach, bez rewelacji, ale ładne. Poleciłabym je raczej młodym osobom 20-30 lat, nie wyobrażam sobie osoby ok. 50 lat używającej CK IN2U her.


Brak zdjęcia
Środa, 3 marca 2010

Zapach elegancki jak większość zapachów CK, na co dzień, dla młodych. Mocno jednak pachnie ambrą. Ambra gryzie, zniechęca. Lepszy jest nieśmiertelny CK One... Subtelniejszy.


Brak zdjęcia
Czwartek, 11 marca 2010

Dla mnie zbyt męskie - o czym świadczą słowa mojej 14 córki - "Mamo psikałaś się taty zapachem???".


Brak zdjęcia
Sobota, 13 marca 2010

Zużyłam 100ml butelkę i na razie daje sobie spokój z tym zapachem... Jest ładny, dość intensywny, zwraca uwagę Panów, ale potem stał się dla mnie takim uniseksem, a może nawet ciut "za męski". Zapach fajny, ale polecam najpierw kupić np. 30ml.


Brak zdjęcia
Czwartek, 15 kwietnia 2010

Ostatnio wwąchiwałam się w te perfumy i nie wyczuwam w nich nic męskiego. Przyjemne, cieple, na wiosenne, deszczowe dni.


Brak zdjęcia
Wtorek, 27 kwietnia 2010

Zapach bardzo mi się spodobał, niestety muszę stwierdzić, iż jest bardzo nietrwały - przez 2-3 dni jakoś je czułam po spryskaniu, ale tylko z godzinkę, a teraz zupełnie nic nie czuje, nie wiem dlaczego... Czy ten zapach tak ma? Dodam, że zakupiłam je w oryginalnej perfumerii i z pewnością nie jest to podróbka tylko oryginał, więc powinien chyba ciut dłużej pachnieć na skórze? Próbowałam też popryskać ubranie i muszę bardzo się "wwąchiwać" żeby cokolwiek poczuć, może tester w perfumerii był mocniejszy, bo mam wrażenie, że papierek dosyć długo pachniał! Inne perfumy, których używam pachną bardziej intensywnie i nawet sama je czuje, choć nos przecież się przyzwyczaja do zapachu, a tych WCALE nie czuje - jedynie zaraz po pryśnięciu - a potem już NIC!!! Czy też tak macie? A tak cieszyłam się z ich zakupu, bo naprawdę zapach mi się spodobał! A teraz nie jestem zadowolona - może trafiły mi się jakieś przeterminowane? Bo niby dlaczego nie pachną???


Brak zdjęcia
Sobota, 8 maja 2010

Cudowny wspaniały zapach - polecam!!! Wspaniale rozkwita na skórze!!! Cudny!!!!!!!!!!!!!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 10 maja 2010

Mam Euphorię, Escape, Truth, Contradiction, a teraz też in2u. Ten ostatni, bardzo miły dla nosa, ale żeby powalał, tego nie powiem. To zapach na co dzień. Na pewno nie na wielkie wyjście. Jeśli takiego potrzebujecie polecam Chanel Chance.


Brak zdjęcia
Czwartek, 20 maja 2010

Calvin Klein jest po prostu najlepszy :-) A zapach fantastyczny.


Brak zdjęcia
Czwartek, 10 czerwca 2010

Zapach ciekawy, na początku ostry i cytrusowy, ale później intrygujące połączenie cedru z czymś słodkim. Świetnie uzupełnia to żel i balsam, który fantastycznie się wchłania.
Polecam na letnie dni.


Brak zdjęcia
Wtorek, 15 czerwca 2010

Świeży, letni zapach, przy czym-niebanalny, mój mężczyzna go uwielbia, dużym plusem jest trwalość, czuć go cały dzień. Polecam. Kupiłam go w ciemno, sugerując się opiniami, marką .. no i stal się numerem jeden, niezmiennie od kilku lat.


Brak zdjęcia
Czwartek, 1 lipca 2010

Przyjemniuchny :) Słodziutki, dziewczęcy, po prostu uroczy :) Wyrazisty, nienarzucający się. Spodziewałam się banału, a to jest naprawdę zdrowy zapaszek :D.


Brak zdjęcia
Piątek, 13 sierpnia 2010

Dla mnie ten zapach jest piękniejszy niż Euphoria. Jest energiczny, świeży i słodki, seksowny.
Dostałam je od chłopaka, on sam uwielbia ten zapach:)
Uważam, że nie jest przeciętny! Długo trzyma się na skórze i pozostaje na ubraniu. Niektórzy uważają, że na początku przypomina nieco zapach unisex jednak ta słodyczka wyraźnie podkreśla, że są to perfumy typowo damskie:)
Dla mnie nie jest duszący i sadze ze tak samo jak na lato nadaje się na jesień, jednak zobaczymy jak się sprawdzi:)
Dodaje pewności siebie, i wdzięku. Bardzo fajny zapaszek polecam:)


Brak zdjęcia
Wtorek, 14 września 2010

Uwielbiam zapachy Kleina. Miałam ich już wiele i do niektórych zawsze wracam, mają w sobie coś co pozwala milej przeżyć codzienność. IN2U są piękne cytrusowe, letnie i nietrwałe, ale co się dziwić przecież to EDT więc powinno się je nosić w torebce i odnawiać zapach tak często jak się chce:)


Brak zdjęcia
Czwartek, 23 września 2010

Bardzo przyjemny zapaszek, taki codzienny, idealny np. na uczelnię. Mimo, że jestem fanką Mademoiselle, Angel itd, z chęcią go używam i dostaję mnóstwo pozytywnych opinii:) Idealny do psikania "od stóp do głów", ładnie trzyma się na włosach. Ogólnie polecam, coś takiego lżejszego też warto mieć.


Brak zdjęcia
Piątek, 1 października 2010

Latem pięknie zie rozwija;)są słodsze
za to jesienią, czuć drewno:)są bardziej stonowane
jest tak przyjemny, że będzie mi żal gdy niebawem się skończą:(


Brak zdjęcia
Wtorek, 9 listopada 2010

Uwielbiam je! Mam już drugi flakon. Na początku kupiłam je bez przekonania, ale jak zaczęłam ich używać, zakochałam się! Są super. Na początku czuć cytrusowa nutę z czymś słodkim, a na końcu zostaje sama słodycz, ale taka niebanalna, ciekawa. Wszystkim się podoba ten zapach. Na pewno zagoszczą na mojej polce jako wody toaletowe obowiązkowe. Polecam.


Brak zdjęcia
Niedziela, 14 listopada 2010

Jak dla mnie zapach ten jest bardzo przyjemny, świeży a zarazem ciepły, co do trwałości to jest to woda toaletowa, a nie perfumowana więc nie ma się co dziwić, że są mało trwałe, choć na mojej skórze utrzymują się ok 6h, szczerze polecam!


Brak zdjęcia
Wtorek, 30 listopada 2010

Po 1 ten zapach jest typowo na zimę nie na lato... Latem używa się świeżysz nut zapachowych takich jak Versace zielone, czy Elizabeth Arden... No, ale cóż.


Brak zdjęcia
Środa, 1 grudnia 2010

Drogie panie to jest woda toaletowa zatem nie będzie to zapach tak trwały jak woda perfumowana.


Brak zdjęcia
Czwartek, 28 kwietnia 2011

Lekki, świeży. Idealny na lato. Nie jest moim faworytem.


Brak zdjęcia
Czwartek, 19 maja 2011

Świetny, delikatny zapach! Miałam już kilka perfum znanych marek, ale muszę przyznać, że zawszę wracam do Ck IN2U, bo jest po prostu najlepszy. Każdy moment spryskania się nim to przyjemność unoszącego się zapachu. Jest długotrwały i sprawia przyjemność swoim zapachem nie tylko osobie, która go używa, ale i każdej osobie, która spotka na swojej drodze te perfumy bądź osobę, która ich używa. Jeśli raz poczujesz zapach CK IN2U… zapewniam, że wrócisz do nich prędzej czy później ponieważ jest najlepszy z najlepszych. Majstersztyk w dziedzinie perfum. Po prostu arcydzieło!


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 27 czerwca 2011

Niektórzy wolą bardziej wyraziste perfumy na lato niż typowe "świeżaki", także nie ma co dyktować, że się takich czy takich używa. IN2U jest super na lato, ja na duże upały go akurat nie używam, ale na ciepły słoneczny dzień albo letni wieczór jest seksowny i kobiecy. Bardziej jednak podoba mi się na młodych kobietkach niż dojrzałych, a zdarzyło mi się czuć i jakoś nie robił wrażenia. Sama mam 21 lat i uważam, że dodaje energii i kobiecości :) Polecam, bo nie jest to przeciętny zapach choć już coraz więcej osób go używa.


Brak zdjęcia
Środa, 13 lipca 2011

Po raz kolejny "miałam nosa" polegając na opiniach zamieszczonych przy zapachu:-)
Zapach bardzo apetyczny i kuszący, słodkawy, ale nie przytłaczający.
Gorąco polecam osobom, które lubią ciepłe, "pudrowe" nuty, jak np. Lolita Lempicka, która jest moim ulubionym zapachem. Teraz dołącza do niego CK IN2U her:-)


Brak zdjęcia
Niedziela, 23 października 2011

Absolutnie nie pudrowy! Bo takich nie znoszę a ten uwielbiam! Poczułam go u koleżanki w kinie, siedziałam w jego oparach przez dwie godziny i nie zemdlił mnie ani się nie znudził. Przypomina mi trochę męskie perfumy, ale dzięki wanilii staję się jednak bardziej kobiecy. Mega!


Brak zdjęcia
Niedziela, 6 listopada 2011

Dostałam te perfumy na imieniny i niestety nie podobają mi się. Jest w ich coś co mnie drażni i boli mnie głowa po nich.


Brak zdjęcia
Czwartek, 22 grudnia 2011

Zapach bardzo trwały, świeży, fajny. Polecam.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 26 grudnia 2011

Zakochałam się w tym zapachu, trwały, świeży, cuudowny!
150 ml w prezencie od Mikołaja, byłam grzeczna:D.


Brak zdjęcia
Wtorek, 27 marca 2012
Opinia o produkcie:

Zapach rewelacja! Bardzo trwały.


Brak zdjęcia
Środa, 13 czerwca 2012

Świetny zapach, nie tylko na lato. Bardzo trwały, świeży, letni, po prostu cudowny!!!


Brak zdjęcia
Środa, 11 lipca 2012

Jest w tym zapachu jakaś męska nuta, która o dziwo mnie nie odrzuca. Na początku świeża cytrynka, później jakieś kwiaty i ciepła baza z wanilią w tle. Może się skuszę na 15 ml. Na mnie bardzo trwały. Ogólnie określiłabym ten zapach jako typowo"amerykański".


Brak zdjęcia
Środa, 29 sierpnia 2012
Opinia o produkcie:

Bratowa uwielbia ten zapach. Jako mężczyzna potwierdzam, że jest świetny! Dodatkowo stosunek ceny do jakości wypada rewelacyjnie.

Męski odpowiednik tej wody też niczego sobie :)
Polecam.


Brak zdjęcia
Sobota, 15 września 2012

Zgadzam się z EVIKiem coś męskiego wyczuwam w tym zapachu, czemu? Każdy inny był trafiony zapach kobiecy. Może jestem przyzwyczajana do swoich słodyczą pachnących zapachów... Ten dostałam w prezencie... Dla mnie zapach mało kobiecy.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 11 lutego 2013
Opinia o produkcie:

Przechodziłam obojętnie, aż w końcu zaryzykowałam i kupiłam. Mile się zaskoczyłam, bo naprawdę nie spodziewałam się tak uroczego i świeżego zapachu. Odrzuca mnie jedynie flakon, sam zapach na długo zagości w mojej kolekcji, bo jest idealny na lato, kiedy nie chcę się dodatkowo obciążać perfumami! Nigdy mi się nie znudzi :)))


Brak zdjęcia
Środa, 20 lutego 2013
Opinia o produkcie:

Był jednym z moich ulubionych zapachów, niestety kupiłam 150ml i do dziś je męczę (znudziły mi się). Na pewno jeszcze kiedyś do nich wrócę. W 100% moje nuty, cena nie jest wysoka i perfumy są w miarę trwałe :)


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 8 kwietnia 2013
Opinia o produkcie:

Piękny letni zapach, tylko trochę delikatny, właśnie dziś dostałam paczkę od Dolce.pl i wącham je non stop;


Brak zdjęcia
Wtorek, 23 kwietnia 2013
Opinia o produkcie:

Zapach kupiłam po testach w perfumerii stacjonarneji bardzo mi się podobał jest TRWAŁY. IN2U jest lekko orientalny, nie typowo świeży, jednak jest tu świeża nuta, używam go cały rok, uważam, że bardzo się nadaje na lato. Grejpfrut jest wyczuwalny, wanilia, chyba cedr nadaje mu męskawej nutki. Jest to bardzo interesujący zapach, na mnie trwa cały dzień i dostaję komplementy, nie zdradziłam nikomu czym pachnę. Mam kilka zapachów od CK wszystkie są trwałe lubię zapachy od tego projektanta. Wydaje mi się, iż mężczyzna nie może tak pachnieć, chyba, że bardzo młody. Reasumując jest to bardzo porządny zapach, dodający energii i orzeźwiający.


Brak zdjęcia
Piątek, 14 czerwca 2013
Opinia o produkcie:

Żałuje, że do tej pory omijałam ten flakonik, nawet nie testując, zawsze myślałam ot coś tam dla nastolatek, a w końcu już się do nich od lat nie zaliczam :p

W końcu poznałam i przyznać muszę, iż wcale nie jest to banalny zapach, wręcz przeciwnie, jest zaskakująco udany, idealny do pracy, daje miłe uczucie porannej świeżości, nie jest inwazyjny, ale bardzo przyjemny, słodkawy, ale też przełamany "męską" nutką, szczerze polecam spróbować :)


Brak zdjęcia
Czwartek, 25 lipca 2013
Opinia o produkcie:

Ładne, subtelne, raczej dla młodych kobiet. Słodkie, chwilami troszkę męskie. Mają w sobie coś co przyciąga.


Brak zdjęcia
Czwartek, 1 sierpnia 2013
Opinia o produkcie:

Zapach rewelacyjny. Poprawia mi humor :) Nie podoba mi się tylko ta butelka. Trochę tandetna.


Brak zdjęcia
Niedziela, 18 sierpnia 2013
Opinia o produkcie:

Jeden z powyższych wpisów głosi, iż zapach jest zaskakująco udany, prawda w stu procentach. Przez tę butelkę, tandetną w mojej opinii unikałam testowania. Zapach poważnie jest świetny i w mojej wielkiej kolekcji w czołówce. Dostaję za niego dużo miłych uwag, jest długotrwały i projekcję ma dobrą.


Brak zdjęcia
Środa, 11 grudnia 2013
Opinia o produkcie:

Jak dla mnie zapach jest trwały i psikając się w zasadzie dwa razy rano, po całym dniu jestem w stanie wyczuć zapach perfum wracając wieczorem do domu. Zdecydowanie dla kobiet lubiących nutę słodkości, nadaje się zarówno na lato jak i na zimę. Wiele osób interesuje się zapachem, moja wymagająca skóra przyjmuje go bez problemu. Butelka mało poręczna, ale dla tego zapachu da się to przeżyć.


Brak zdjęcia
Piątek, 4 kwietnia 2014
Opinia o produkcie:

Piękne. Kupiłam w ciemno, ale tego zapachu mi brakowało. Może i ma nutę męskich zapachów, ale ja akurat takie lubię.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 16 czerwca 2014
Opinia o produkcie:

Wspaniały zapach.
Cytrusowo-słodki, trwały, wydajny, kobiecy i seksowny.
Dla mnie to grejpfrut posłodzony cukrem waniliowym, ale nic tu nie jest przesadzone.
Zapach mnie osobiście nie męczy i ma jednocześnie sporo elegancji. Pasuje na wiele okazji.
Flakon fajny, praktyczny i sprawdzający się w podróży..:)

Myślę, że każda kobieta, której ten zapach przypadnie do gustu może bez obaw kupić. Wiek tu nie ma żadnego znaczenia.

Jedną z lepszych kompozycji na rynku perfumeryjnym moim zdaniem.
Bardzo ciekawa, a nie jak większość na jedno kopyto.
Ja używam już drugą flachę i pewnie nie ostatnią..:)
Polecam wypróbować, bo warto.
Męska wersja też śliczna.


Brak zdjęcia
Piątek, 8 sierpnia 2014

To była moja 3 buteleczka perfum. Będąc w USA poszukiwałam perfum CK w dobrej cenie, jednak wszystkie były moim zdaniem za drogie, więc kręciłam się na polskich stronach. Przez przypadek natknęłam się na Dolce.pl i od razu zamówiłam in2you. Byłam w szoku jej ceny, po przyjeździe do domu już była w moich rękach (szybką dostawą)+ próbka innego zapachu, w którym również się zakochałam. :) Od dawna jestem fanką in2you, jak również euphorii, wspaniałe i zmysłowe! In2you na dzień, euphoria na nocne wypady, polecam!


Brak zdjęcia
Wtorek, 2 września 2014

Kolejny raz kupuję dla córki. Zapach bardzo udany, nie za mocny, w miarę trwały i... Kobiecy, dziewczęcy, delikatny.


Brak zdjęcia
Piątek, 10 października 2014
Opinia o produkcie:

Mój ulubieniec. Posiada wszystko to czego szukam w perfumach - idealnie skomponowany i wyważony. Cytrusowy, ale nie w sposób oczywisty, bo przełamany taką lekko jadalną, "syropową" słodyczą. Nie przypisałabym go z kolei do zapachów świeżych, co sądzi wielu pewnie przez tę słodycz właśnie. Jest także bardzo uniwersalny, sprawdzi się przy każdej okazji.


Brak zdjęcia
Środa, 22 października 2014
Opinia o produkcie:

Świeży zapach. Jest bardzo ładny, ale nie wiem... Chyba bardziej pasuje mi do faceta. Jakoś tak skojarzył mi się z męskim Boss Bottled.


Brak zdjęcia
Sobota, 25 października 2014

Przyjemny zapach. Jednak zgadzam się z poprzednikami, że posiada lekko męską nutę. Szukałam czegoś bardziej świeżego.


Brak zdjęcia
Poniedziałek, 3 listopada 2014
Opinia o produkcie:

Otwarcie radosne, świeże, owocowe, po chwili przechodzą w podduszającą nutę. To chyba ten kaktus daje takie wrażenie. Niektórzy piszą o męskiej nucie. Mi przypomina to zapach potu wymieszany z zapachem dezodorantu. Nie dla mnie.


Brak zdjęcia
Wtorek, 16 grudnia 2014
Opinia o produkcie:

Kocham ten zapach. Lekki, świeży, kuszący. Kocham i nie zamienię na inny!!!

Twoja opinia o CK IN2U her

Brak zdjęcia

Chcesz mieć własny awatar (obrazek) i zarezerwować pseudonim?
Zarejestruj się i utwórz profil na forum Dolce.pl!